Hocam fatih odaklı yeni işlerin beklediği doğru.. Ama dikkat edersek ifadeler farklı..agd85' Alıntı::verymad:
sanalomer' Alıntı:Yazının hepsini okudum. Görev anlamında eskisini tamamen içerdiği gibi, şimdi de fatih projesinin donanım ve kullanımından da sorumlu olacağız. büyük bir okulda bir tek formatörün tüm bunları başarıyla tamamlaması imkânsızdır.
Verilecek 3 kuruşluk ek ders için dağ gibi iş yapılması gerekecek. Hadi yapmazsak yapacak kerkekenezler çıkacak bu defa da mesleğimizle rezil olacağız.
Bu çözüm değil, bulunmuş enainin üzerine çöreklenmekten başka bir şey değildir. Hadi biz erkeklere problem olmaz. Biz belki bir nebze olsun görevlerimizi yürütürüz. Peki bayan meslektaşlarımız ne yapsınlar? Onlara çok ağır bu işler.
Çok mu zor branş değişikliği. Artık bilişim öğretmenlerinin tamamına branş değişiklliği sağlansın. İsteyen istediği branşa geçsin. Blişim öğretmenliği branşına tamamen son verilsin.
Diğer tüm branşlardan da isteyen tüm öğretmenlere formatörlük görevi de çıkarılmaya devam etsin. Bu iş bu kadar basit yahu.
Ama devlet bulmuş bir kere bt enaisini tabi bırakır mı?
sanalomer' Alıntı:Yazının hepsini okudum. Görev anlamında eskisini tamamen içerdiği gibi, şimdi de fatih projesinin donanım ve kullanımından da sorumlu olacağız. büyük bir okulda bir tek formatörün tüm bunları başarıyla tamamlaması imkânsızdır.
Verilecek 3 kuruşluk ek ders için dağ gibi iş yapılması gerekecek. Hadi yapmazsak yapacak kerkekenezler çıkacak bu defa da mesleğimizle rezil olacağız.
Bu çözüm değil, bulunmuş enainin üzerine çöreklenmekten başka bir şey değildir. Hadi biz erkeklere problem olmaz. Biz belki bir nebze olsun görevlerimizi yürütürüz. Peki bayan meslektaşlarımız ne yapsınlar? Onlara çok ağır bu işler.
Çok mu zor branş değişikliği. Artık bilişim öğretmenlerinin tamamına branş değişiklliği sağlansın. İsteyen istediği branşa geçsin. Blişim öğretmenliği branşına tamamen son verilsin.
Diğer tüm branşlardan da isteyen tüm öğretmenlere formatörlük görevi de çıkarılmaya devam etsin. Bu iş bu kadar basit yahu.
Ama devlet bulmuş bir kere bt enaisini tabi bırakır mı?
wepster' Alıntı:http://kirsehir.meb.gov.tr/www/bilisim-teknolojisi-rehber-ogretmeni-gorevlendirme-duyurusu/icerik/93
azra' Alıntı:eee şimdi bu yazı okullara gelene kadar bekleyecekmiyiz?
yani bu yazıya göre her il görevlendirme yapmak zorunda mı?
Bu sebeple; herhangi bir aksamaya mahal verilmeden BT Rehber Öğretmenleri yukarıdaki esaslar doğrultusunda, Ek-1'de belirtilen görevleri yerine getirmek için, her yıl valiliklerce I. Dönem ve II. Dönem olmak üzere yılda iki kez......
Hangi il hocam?fırtına086' Alıntı:il milli eğitimi aradım. bugün gelmiş ile yazı, okuyup hemen görevlendirmeleri yapacağız dediler.
balıkesirMerhoom' Alıntı:Hangi il hocam?fırtına086' Alıntı:il milli eğitimi aradım. bugün gelmiş ile yazı, okuyup hemen görevlendirmeleri yapacağız dediler.