kadrolu btr + ilkokul, ortaokul, lise de ders diyorum bendeokanformula' Alıntı:haruneser' Alıntı:Buna derler ki En kötüsünü göster,Diğer tüm tekliflere zaten olumlu bakarlar...
Ben Alanımızın Teknisyenlik olmasından yana değilim.Öğretmen olmak için gelip de kadrolu BTR olma haberine sevinemem.
Ülkemizde Yazılım Eksikliği var diyoruz.Teknolojiyi üretme konusunda yetersizliğimiz var diyoruz fakat Bilişim Öğretmenlerini Tamirci yapıp, Üretimde kullanmak yerine, Başkalarının ürettiklerini Tamir Etme Görevi Veriyoruz.
Sevinilecek bir durum göremiyorum.Alanımızı biz bile doğru savunamazsak, Yöneticiler veya başkaları hiç savunmaz...
Hocama katılıyorum. Madem Fatih projesine bu kadar önem veriliyor, faz-1 bitmiş. Faz-2 bitmek üzere ve 1 seneye kadar liselerde fiber internet bağlanma işi bitmek üzereyken. Bu kadar tablet dağıtılmışken bilgisayar dersi liselerde de zorunlu olmalı. Fatih projesi daha anlamlı olur ve donanımları etkin bir şekilde kullanılır. TABLETLER ÇÖP OLMAZ. Haa bu arada, artık hükümetler değiştinde bile değil, bakan değiştiğinde bile projeye ve bt'ye bakış değişiyor. Bugün btr kadroları dolu olan okullardaki öğretmenlerin yarın norm fazlası olup atanacak okul araması ihtimaldir. o yüzden bununla beraber mutlaka; DERS DERS DERS diyenlerdenim.
]Günaydın, Eğitim birimi olarak uzun zamandır ugrastigimiz ve norm kadro yönetmeliğine teklif olarak verdigimiz madde bu günkü resmi gazetede yayımlanarak kabul edilmiştir. Bu maddeye göre fatih projesi kapsamında donanimlarin kurulu olduğu bir okulda bilisim teknolojisi normu olmasa dahi genel Müdürlüğümüze yapılacak çalışma sonucunda norm kadro teklifi yapilabilecektir. Bu durum geçici görevlendirme ile yapılan btr gorevlendirmelerinin norma dahil edilmesini sağlayacaktır. Tabi daha bitmiş degil madde bu gün çıktı altı hızla çalışılıp kabul edilirse bitmiş olacak. Tüm bilişim teknolojisi öğretmenlerine hayırlı olsun.