daha neler göreceğiz sayın hocam, öyle bir norm açıyorlarki sebebi fatih projesi, zorunluluk süresi kaç yıl, btr yemi bt öğretmenine mi kadro açılacak, çalışma saatleri, hiçbirşey bellideğil, ama inşallah dediğiniz gibi olur.eyolcu' Alıntı:Hocam normun il içi il dışısı mı olur? görevlendirme değil ki, norm... Bakalım, daha dereyi görmeden paçayı sıvamayalım, uygulaması önemli.
isikayhan' Alıntı:Bazı illerde başlamış
İstanbul için bir şey yok henüz
DotCom' Alıntı:isikayhan' Alıntı:Bazı illerde başlamış
Hangi iller mesela sayın hocam
Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
biraz daha bilgi verir misin hocamnasıl geçilmiş neye göre kriterler vsisikayhan' Alıntı:DotCom' Alıntı:isikayhan' Alıntı:Bazı illerde başlamış
Hangi iller mesela sayın hocam
Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
İzmir kocaeli bir il daha vardı unuttum
Bende diyorum ben duymadisam nasil duymuş millet. Norm atamalari yoZgattada yapıldısubversaa' Alıntı:Norm verme, düzenleme olduğu yok arkadaşlar.
Bahsi geçen şey, norm fazlası atamaların başlaması. Bursa dahil pek çok il yaptı zaten geçtiğimiz hafta içerisinde. Ondan bahsediyorlar, henüz Yeğitek'in teklifi ve MEB'in onayladığı BTR normu falan yok.
:wink:cgg*seco' Alıntı:16 Nisan'dan sonra bir gelişme olmadığı açıklanacaktır hocam :mrgreen:
:shock:cgg*seco' Alıntı:16 Nisan'dan sonra bir gelişme olmadığı açıklanacaktır hocam :mrgreen: