ozgurel' Alıntı:Öğretmen bilgisayarına her oturduğumda karşımda boş boş duran duvar için bu panoyu çıkattırm. Pano 2,5 metreye 62 cm boyutundadır. İnanın sınıfın havası bir anda değişti. Bir sonraki mesajda png yi paylaşıyorum. Değiştirerek kullanabilirsiniz.
Aynı mail adresine atıyorum arkadaşlar indirdiğim dosyayı.nrurfali' Alıntı:evet arkadaşlar, malesef bir arkadaşımız bilerek veya bilmeyerek silmiş dosyayı :verymad: bir arkadaşımız upload edebilirse arkadaşlar faydalansın. ben upload edince linki veririm...
ozgurel' Alıntı:Bu ne yaa! :shock:
Arkadaşın biri benim asıl gönderdiğim dosyayı silmiş, yerine okulumun logosunuda ekleyerek yeni bir mail atmış :| Amaç paylaşım, logoları eklemeye anlam veremedim.
Ya şimdi baktım senin paylaştıgın resmi aynen gondermişim lazım olur dye burada paylaştıgın ve benim aynı klasore indirdiğim 2 logoyuda eklemişim. Bi teşekkur etseydin iyiydi yahuozgurel' Alıntı:Bu ne yaa! :shock:
Arkadaşın biri benim asıl gönderdiğim dosyayı silmiş, yerine okulumun logosunuda ekleyerek yeni bir mail atmış :| Amaç paylaşım, logoları eklemeye anlam veremedim.