İl koordinatöründen gelen Whatsapp mesajı.
"Bu süreçte tüm öğretmenlerimiz gibi haftada bir gün okulda veya eba destek noktalarında olacak şekilde dönüşümlü olarak diğer günlerde ise uzaktan destek vererek çalışacaksınız."
Bizim ki böyle bir mesaj atmadı.İl koordinatöründen gelen Whatsapp mesajı.
"Bu süreçte tüm öğretmenlerimiz gibi haftada bir gün okulda veya eba destek noktalarında olacak şekilde dönüşümlü olarak diğer günlerde ise uzaktan destek vererek çalışacaksınız."
valla 2 dönemdir almıyorum hocam. kafam rahatladı. ihtiyacınız yoksa almayın. başlarda aradılar ettiler. diğer branştan formatör olan arkadaşa yönlendirdim. eh bir iki kişi yapmadığım için işlerini küstü etti. onun dışında çok rahatladım.İkinci dönem BTR olmayı düşünmüyorum. Bu korona bilişim öğretmenlerine bulaşmıyor mu zannediyorlar acaba?
Bizim ki böyle bir mesaj atmadı.
Cimerden gelecek yanıtı bekliyorumbende bizim il koordinatörüyle az önce görüştüm ilçe koordinatörü bir işe yaramıyor zaten. İldekiler Yeğitekle görüştüklerini haftada bir okula gelebileceğimizi eba destek noktasında da ihtiyaç dahilinde durabileceğimizi söyledi resmi yazı var mı yok.
Müdürüme söylediğimde ama hocam sen teksin ihtiyaç olabilir esnek çalışma saatlerine uymuyormuşum ama yine de bir düşünecekmiş. Şuan okuldayım eba da eğitimlerimi yapıyorum gelen giden yok.
cimere yazdım bende bakalım
duygularıma tercüman olmuşsunuz. o yumruk vurulan masanın başında bizi sevmeyen birileri var galiba her türlü bizi görmezden gelmeye çalışanTeknoloji ile bu kadar içli dışlı olup da branşı hakkında net bir resmi yazı yazdırtamayan tek branş biziz sanırım arkadaşlar. Mesela rehberlikçiler ne konuda olursa olsun hemen baskıyı kurup hak ettiklerini (onlara göre) alıyorlar. Biz de burada oraya buraya sitem ediyoruz. Yok mu bizim başımızda biri masaya yumruğunu vurup "benim öğretmenlerim 7/24 demeden her an okuluna yardımcı oluyor okula gitmeye mi üşenecek? Bu virüs benim öğretmenime bulaşmıyor mu da her gün okula gönderiliyor" diyecek biri
Sayın hocam duygularıma tercüman olmuşsun. Müdür yardımcısı 2 gün gelecek, rehber öğretmen 1 gün gelecek, memur 2 gün gelecek ama ben 5 gün okula gelecekmişim. Dedimki gelmiyorum, ısrarcıysan istifa dilekçemi hemen yazayım dedim.Teknoloji ile bu kadar içli dışlı olup da branşı hakkında net bir resmi yazı yazdırtamayan tek branş biziz sanırım arkadaşlar. Mesela rehberlikçiler ne konuda olursa olsun hemen baskıyı kurup hak ettiklerini (onlara göre) alıyorlar. Biz de burada oraya buraya sitem ediyoruz. Yok mu bizim başımızda biri masaya yumruğunu vurup "benim öğretmenlerim 7/24 demeden her an okuluna yardımcı oluyor okula gitmeye mi üşenecek? Bu virüs benim öğretmenime bulaşmıyor mu da her gün okula gönderiliyor" diyecek biri
çok iyi tespit. malesef herşeyi idaresinin iki dudağı arasına bırakan pısırıklar yüzünden herkese aynı muameleyi çekmeye çalışıyorlar.idareler için yazı geldi idareciler gibi ekders alıyoruz ama izin yok, öğretmenler için yazı geldi öğretmeniz ama izin yok, rehberlikçiler için yazı geldi bt rehberiz ama izin yok, okulda tek biz kaldık traji çok komik.
hero btr...
Son madde il koordinatörü o saydığın maddeleri kendisi uydurmuştur. Bu maddeleri ilk kez görüyorum1 ) BT Rehber öğretmeni okulda yüz yüze eğitim varken ders saatleri süresince okulda bulunur. Sistemin verimli bir şekilde çalışmasını olası arıza veya ihtiyaç anında öğretmen ve öğrencilere yardımcı olur.
2) Uzaktan eğitim kapsamında EBA Destek noktalarının çalışmasını sağlar. Öğrencilerin en verimli şekilde EBA destek noktasından faydalanmasında yardımcı olur.
3) Teknolojik olarak diğer cihazların bakımları veya arızalarında yardımcı olur.
Tüm dersler uzaktan işlendiğine göre 1. madde geçerliliğini yitiriyor.
2. maddede de EBA destek noktaları da şu an karışık , sokağa çıkma yasağı yüzünden.
Geriye 3. Madde kalıyor. Okulda cihazlarda sorun olursa , ihtiyaç olursa yardımcı olunabilir. Ama bu durumda haftanın 5 günü okula geleceksin gibi bir diretme yapılmamalı. Haftanın 1 günü sabit okula gelinip işler yapılabilir ( bakım, onarım, güncelleme vb. )
Çok çok çok acil bir durumda da gidip yardımcı olunabilir. Ama İdarelerin haftanın 5 günü okulda bulunacaksın gibi bir zorlaması olmamalı bence.
Diğer öğretmenler nasılsa, bu da öğretmen , Bilişim Öğretmeni.
Süper yazı btr olayı açık, edn açık, ücret açık herşey net, şunu yapmak bu kadar zor mu bakanlık için.Antep boyle birsey duzenlemis
bravo bu kadar net işteAntep boyle birsey duzenlemis
umarım bize de gelir bu yazı AminSanırım Yegitekin mesajı tüm il koordinatörlerine gelmiş. İl koordinatörünüz, şube müdürüyle konuşup, bir yazı yazarak okullara gönderebilirler. Bizim il koordinatörü mesaja göre yazı hazırlayıp il müdürü imzasıyla okullara gönderdi. Haftada 1 gün okula gidilecek. Tüm öğretmenler haftada 1 gün okula geleceği için eba destek noktasında sırayla nöbetçi olacaklar. BTR eba destek noktasındaki teknik işlerden sorumlu, nöbetçi değil.
Arkadaşlar il koordinatörlerinize söyleyin mesaja göre yazı hazırlasın. Bakanlıktan yazı yok. Yazıyı iliniz yazacak.umarım bize de gelir bu yazı Amin
+1Antep boyle birsey duzenlemis