Bende öyle düşünüyorumHelal Antep'e. Bizde şans yok ki. Yazı gelene kadar normal eğitime geçeriz. Ama bu sefer yazı kesin gelir. "Zaten okullar açıldı tam gün gelmeleri hususunda" diye
Gösterilemez, yazı antepi kapsarPeki bu yazı emsal gösterilebilir mi... İl il uygulama değişmeyeceğini gore
Adamlara helal olsun . İlk defa Btr ile ilgili eğilip bukulmeyen bir yazı okudum. Her şeyi anlıyorum da bizim koordinatör dediğimiz şahıslar bunları okumuyor mu onu çok merak ediyorum
Hocam 1. maddede bizim görevlendirme yazısında yüz yüze eğitimden bahsetmiyor, haftalık ders programından bahsediyor. Sizinkinde yüz yüze eğitim olarak mı bahsediyor?1 ) BT Rehber öğretmeni okulda yüz yüze eğitim varken ders saatleri süresince okulda bulunur. Sistemin verimli bir şekilde çalışmasını olası arıza veya ihtiyaç anında öğretmen ve öğrencilere yardımcı olur.
O yukarıya(şube müdür, milli eğitim müdür yardımcısı vs.) baskı yapmasa, ikna etmese bu yazıyı çıkaramazdı tahmin ettiğimiz gibi.. Selam söyleyin il koordinatörü arkadaşımıza, tebriklerimizi ilettiğimizi bildirin.Gaziantep'te çalışıyorum. Bu yazı il koordinatörlerimizin girişimleri sonucu çıkmıştır.
Bende tebrik ediyorum...Gaziantep ilindeki görevli il koordinatörü arkadaşımı sorumluluk aldığı için tebrik ediyorum. Bu ülkede görevini hakkıyla yerine getirmeye çalışan herkese selam olsun
hocam memurlar esnek çalışmaya başladı. idarecileriniz dönüşümlü gelmiyor mu? Salı ve Perşembe okula gitmiyorum ben diğer günler 9-2.Bugün ciddi anlamda benim de sinirlerimi bozdu bu BTR durumu. İdarecilerin 8- 5 okula gelmemiz gerektiği yönünde istekleri var ve gelmediğimizde işimizi yapmıyormuşuz imasında bulunuyorlar ve bu durum oldukça can sıkıcı. Resmi yazı vs. çıkmadığı taktirde ben de istifa etmeyi ve önümüzdeki süreçte bir daha Btr olmamayı düşünüyorum. İdareyle uğraşmak ciddi anlamda yordu. Elimizden gelen teknik desteği her türlü yapmıyoruz, aradaıklarında okula koşuyoruz, gece gündüz arkadaşlarımıza teknik destekte bulunuyoruz ama idareye gene de yaranmıyoruz. Bizi öğretmen olarak da görmüyorlar idareci olarak da. Okulun teknisyeni muamelesi görüyoruz resmen.
Hocam bnm ztn 26 saat dersim var ve normal şartlarda formatorluk görevim için kalan süre 4 saat esasında, canlı derslerimi evden yapıyorum, zümre günümde de okula gidiyorum. Planlamamı bu şekilde yaptım kendimce. Açıkçası uzaktan eğitim sürecinde kendi adıma anladığım da bu, kendimi normal öğretmen olarak gördüğüm için. Ama tabi ki ben 4 saat okula gelirim, sadece o saatlerde işlerimi hallederim demiyorum herkes gibi ne zmn ihtiyaç duyulsa okula koşuyorum,bütün öğretmen arkadaşlara gerek uzaktan gerek yakından saat kaç olursa olsun destek oluyorum. ki ztn çok yakın mesafedeyim. Hemen hemen her gün 2 saat, 3 saat neyse okula uğruyorum. Fakat meğer idarenin beklentisi farklıymış, canlı derslerimi de okulda yapmam ve sürekli okulda bulunmamı bekliyorlarmış. Bi sorun mu oldu tak diye oraya ışınlanabilmem için ellerinin altında beklememi istiyorlar. Ki sorun dediğimiz şeyler de bilirsiniz , wordde o an bişiyi yapamadılar vs vs gibi basit şeyler aslında. Ki bizim aslında iş yükümüz Fatih projesi kapsamında ve sınırlarında, etkileşimli tahta, btr sınıfı eba, web sitesi çalışmaları fln. bunların dışında yaptığımız işler ztn insaniyetimizle alakalı. Biz ekstra her şeye el atıp yardım etmeye başlayınca bunlar da görevimizmiş gibi algılanıyor ve bu sebepten beklentiye giriyorlar anladığım kadarıyla. Antepin yayınladığı yazından da anlıyoruz ki uzaktan eğitim sürecünde biz de normal öğretmen muamelesi görmeliyiz. Bunu anlatamıyorum. Pazartesi uygun bi dille durumu geniş geniş anlatıp aksi taktirde istifa etmeyi düşünüyorum. Zaten 26 saat dersle niye formator oluyosam işte alışkanlık sanırım.hocam memurlar esnek çalışmaya başladı. idarecileriniz dönüşümlü gelmiyor mu? Salı ve Perşembe okula gitmiyorum ben diğer günler 9-2.