bote67' Alıntı:ilk3r' Alıntı:eemree' Alıntı:benim anladığım herkese meb den bir takım çantası ve 3 okul hediye geliyor...takım elbise yerine erkeklere mavi bayanlara pembe tulumda cabası
Bende çalıştaydım ve al bendende o kadar.
Acaba nasıl böyle bir sonuca ulaştınız? mantıklı bir açıklamanız vardır sanırım. Yeni uygulamalarda BT öğretmeni teknik işlerle ilgili sorunları Anlaşmalı Teknik Servise bildirmekle görevli olup, her okulun yetkili bir teknik servis ile anlaşması gereklidir. Benzeri bir madde olmayacağı sonucuna nasıl ulaştınız. Yoksa boş boş konuşuyor musunuz?
Benim anlayamadığım noktayıda zaten burası oluşturuyorya hocam. Hem diyorlarki BÖTE mezunları sizler yeterli teknik eğitime sahip olmadığınız için meslek liselerine atanamazsınız. Hemde okullarda her türlü teknik işlerde kullanmaya çalışıyorlarsa ben 2-3 yıldır çıkamadım bu işin içinden... Çıkabilen varsa haber versin. Üniversitede teknik eğitim almadık amenna dedik bağrımıza bastık, aldığımı ağ temelleri, programlama v.s. eğitimlerini almamışız varsaydık yine amenna, TEF mezunları bizim atanabileceğimiz ilköğretim, liselere atandı, biz meslek liselerine atanamadık yine amenna... Ama bu Formatörlük hususuna gelince; Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu canım!!!!
NOT: TEF'li arkadaşlara sözümüz yoktur. Biz üniversitede bazı dersleri almadığımızı kabul etmiyorda değiliz. Sadece bakanlığın bize dair yapmış olduğu uygulamalardaki saçmalığı belirtmek istedim.