Türk Telekom ile olan sözleşmesini sonlandırmış ve İnternet Hizmeti vermeyi bırakmış.
Kalan günler karta iade edilecektir diyor ama pek umutlu değilim.
Vallahi geç tanıştık. Uygun fiyata bir süre internet kullandık. Kötüymüş vs diyenleri bilemem. Ben çok uygun fiyattan 2 seneye yakın internet kullandım. Muhtemelen cogent miydi neydi o global firmanın Türkiye'ye yasal ücretleri ödememesi neticesinde comnet gitti. Keşke olmasaydı ama ne yapalım Ben turk.net 'e geçiş başvurusu yaptım. Bir süre bildiğim firmada takılayım. İleride iyi bir fırsat firma yakalarsam mutlaka yeniden denerim.
Hocam ben şu anda türk telekom kullanıyorum. Ocakta taahhüt bitecek. Yüksek fiyata evet demek istemiyorum. Turk net veya şok net vb geçmek için nasıl bir yol izlemem lazım. Kaç gün kala ne yapayım tavsiye verebilir misinizVallahi geç tanıştık. Uygun fiyata bir süre internet kullandık. Kötüymüş vs diyenleri bilemem. Ben çok uygun fiyattan 2 seneye yakın internet kullandım. Muhtemelen cogent miydi neydi o global firmanın Türkiye'ye yasal ücretleri ödememesi neticesinde comnet gitti. Keşke olmasaydı ama ne yapalım Ben turk.net 'e geçiş başvurusu yaptım. Bir süre bildiğim firmada takılayım. İleride iyi bir fırsat firma yakalarsam mutlaka yeniden denerim.
Üzüldüm. Umarım kimse mağduriyet yaşamazTürk Telekom ile olan sözleşmesini sonlandırmış ve İnternet Hizmeti vermeyi bırakmış.
Bu mantık doğru bir mantık değil bence. Oh olmuş der gibi. Türknet'te kullandım ve kullanırken 4 gün boyunca bağlantı sorunları yaşadım. O sırada kapatıp gitse suçlu kullanıcı mı olacak? Millet yıllardır kullanıyordu sorun yaşadı mı? Bunun olacağını bilemezdi kimse.Ben buradan bu firmanın 5 kuruş etmediğini söyleyince beni dinlemeyen arkadaşlara selam olsun. Hocam biz sorun yaşamadık. Şimdi siz sorun yaşadınız çözün bakalım.
Sorun comnetin hizmet aldığı kurumla alakalı.Ben buradan bu firmanın 5 kuruş etmediğini söyleyince beni dinlemeyen arkadaşlara selam olsun. Hocam biz sorun yaşamadık. Şimdi siz sorun yaşadınız çözün bakalım.
iki ay sonra ne kadar acabaŞöyle bir kampanya yapmışlar:
Comnet - TurkNet iş birliği
* 2 Ay Ücretsiz İnternet: İlk iki ay internet faturanızı TurkNet karşılıyor.
* Ücretsiz Kurulum/Aktivasyon Hizmeti: Yeni bağlantınız için kurulum/aktivasyon masrafları TurkNet karşılayacak.
* Arkadaşını Getir Kampanyası: TurkNet’e katıldıktan sonra, her getirdiğiniz arkadaşınız için artı 1 ay ücretsiz internet.
TurkNet, sizlere en hızlı şekilde internet hizmeti sunmak için ayrıca geçiş, kurulum ve aktivasyon işlemlerinize de öncelik verecektir.
Comnet uygulaması veya web sitemiz üzerinden online işlemler bölümüne giriş yaparak xDSL hizmet numaranıza ulaşabilirsiniz.
TurkNet yeni abonelik için;
TurkNet Çağrı Merkezi 0850 288 8080’i arayabilir ya da https://turk.net linkinden ulaşacağınız abonelik formunun 4’üncü adımında, sizin için otomatik olarak doldurulacak indirim koduyla abonelik işleminizi tamamlayabilirsiniz.
Siz değerli kullanıcılarımızın internet hizmetini kesintisiz ve kaliteli bir şekilde sürdürebilmesi için destek olan TurkNet ailesine çok teşekkür ediyoruz.
Saygılarımızla
Comnet
geçiş evraklarla mı oluyor yoksa e devlet üzerinden miArkadaşlar NetGsm 100 Mb Hızında ev interneti kullanıyorum. 4 ay kadar oldum başlayalı. Hızı da iyi sıkıntı da yaşamadım. Tavsiye ederim. Not, arkadaşını getir gibi bir kampanyası var. Referans kodu aşağıdadır... Başvururken referans kodu vererek indirim kazanmayı unutmayın. Not: GSM hizmetleri de var, ben ev internetinden bahsediyorum.
Referans Kodu : NTGZLASL9
FlixNet geçtim. Eve geldiğimde internet kapanmıştı. Mecburen hızlıca buna geçtim fazla araştıramadan ve bekleyemeden. Muhtemelen sorun olmazsa kalırım. Sorun olacaksa da hemen geçişi başka operatöre yaparım. Belgeleri gönderdikten sonra hemen açıldı internetim. Şimdilik iyi durumdayım. Çok sağlam arayüzü falan yok. Sağlam görünmüyor ama aracı firma sonuçta. İnternet kesilirse taşırım. Ocakta fiyatlara 120 TL zam beklentisi varmış, ne olacak bakalım. Ona göre alternatiflere bakarım artık. Bu haberi duydum ama yazıyı görmediğimden bir adım atmadım. Şimdi farkettim. Bir de bu link sitede de yok 2 ay ücretsiz iyi. TurkNet'te arkadaşını davet etme olayı da iyi ama artık pek davetiyeyle üye olan yok gibi. Ücret öneren var davet edenlerdeŞöyle bir kampanya yapmışlar:
* Ücretsiz Kurulum/Aktivasyon Hizmeti: Yeni bağlantınız için kurulum/aktivasyon masrafları TurkNet karşılayacak.
* Arkadaşını Getir Kampanyası: TurkNet’e katıldıktan sonra, her getirdiğiniz arkadaşınız için artı 1 ay ücretsiz internet.
TurkNet, sizlere en hızlı şekilde internet hizmeti sunmak için ayrıca geçiş, kurulum ve aktivasyon işlemlerinize de öncelik verecektir.
Comnet uygulaması veya web sitemiz üzerinden online işlemler bölümüne giriş yaparak xDSL hizmet numaranıza ulaşabilirsiniz.
TurkNet Çağrı Merkezi 0850 288 8080’i arayabilir ya da https://turk.net linkinden ulaşacağınız abonelik formunun 4’üncü adımında, sizin için otomatik olarak doldurulacak indirim koduyla abonelik işleminizi tamamlayabilirsiniz.
Siz değerli kullanıcılarımızın internet hizmetini kesintisiz ve kaliteli bir şekilde sürdürebilmesi için destek olan TurkNet ailesine çok teşekkür ediyoruz.
Saygılarımızla
Comnet
Duyuru yapmışlar. Kalan günler hesap edilip iade edilecekmiş de "ne zaman"... Destek açılamıyor... Bu konuyla ilgili takibi nasıl yapacağız belirsiz...Ya bendeki bahtsizlik ne olacak. Sabah bir aylık paket satın aldım online. Öğlen adamlar dükkanı kapattı. Benim para provizyonda görünüyor kredi kartima iada sansi var mı o paranin
O işleri bilen arkadaş var mı
iki ay sonra ne kadar acaba
akrabamın geçiş başvurusunu yaptık. ilk iki ay ücretsiz devamında 499 tl. comnette 289 gün kaldı bakalım iade alabilcez miBen 499 TL ödüyorum ama GigaFiber için
Peşin ödeme ile 12 aylık ücreti sabitledim
Extra modem ücreti istiyor muakrabamın geçiş başvurusunu yaptık. ilk iki ay ücretsiz devamında 499 tl. comnette 289 gün kaldı bakalım iade alabilcez mi
Web sitesinde online işlemlerdeBULUNDU... comnet hizmet numarasını nasıl öğreniyoruz arkadaşlar..
başvurdum 2 ay ücretsiz sonraki aylarda 100 mps 500 tl taahütsüz.Şöyle bir kampanya yapmışlar:
Saygılarımızla
Comnet
istemiyorlarExtra modem ücreti istiyor mu