Comnet dükkanı kapatmış.

Kodla Büyü

cgg*seco

Süper Üye
Seçkin Üye
Türk Telekom ile olan sözleşmesini sonlandırmış ve İnternet Hizmeti vermeyi bırakmış.
Kalan günler karta iade edilecektir diyor ama pek umutlu değilim.

Ekli dosyalar

• Screenshot_2024-12-11-12-58-54-251-edit_com.comnet.webp
    Screenshot_2024-12-11-12-58-54-251-edit_com.comnet.webp
    85 KB · Görüntüleme: 226
  • Screenshot_2024-12-11-12-53-50-884-edit_com.comnet.webp
    Screenshot_2024-12-11-12-53-50-884-edit_com.comnet.webp
    76.7 KB · Görüntüleme: 220
  • Screenshot_2024-12-11-12-58-38-599-edit_com.comnet.webp
    Screenshot_2024-12-11-12-58-38-599-edit_com.comnet.webp
    55 KB · Görüntüleme: 223
şu modem kiralama ücretini çok saçma buluyorum.
starlink açılsa hepsinin köküne kibrit suyu.
çanak alıp elon'a bağlanacağım.
yok modem kira ücreti yok abonelik bitti modemi gönder göndermiyorsan modem için 1500 ücret çıkarıyorlar ..vs.

yeni nesil söğüşleme şekli = modem kira ücreti.
ben kendi istediğim fiber modemi satın alıp kurmak istiyorum yasak
bana verdiğiniz modemi satın alayım o da yasak

saçma sapan işler.

Son düzenleme:
Vallahi geç tanıştık. Uygun fiyata bir süre internet kullandık. Kötüymüş vs diyenleri bilemem. Ben çok uygun fiyattan 2 seneye yakın internet kullandım. Muhtemelen cogent miydi neydi o global firmanın Türkiye'ye yasal ücretleri ödememesi neticesinde comnet gitti. Keşke olmasaydı ama ne yapalım :D Ben turk.net 'e geçiş başvurusu yaptım. Bir süre bildiğim firmada takılayım. İleride iyi bir fırsat firma yakalarsam mutlaka yeniden denerim.

Ben de 2 yıldır sorunsuz kullanıyordum ve 1,5 ay önce 1 yıllık abonelik uzatma işlemi yapmıştım. Müşteri hizmetleri numarası iptal, iletişim yolları kapalı. Abonelik iptali sonrası kalan gün kadar geri ödeme yapılacak deniyor ama yapılmazsa kiminle iletişime geçeceğiz acaba?

Vallahi geç tanıştık. Uygun fiyata bir süre internet kullandık. Kötüymüş vs diyenleri bilemem. Ben çok uygun fiyattan 2 seneye yakın internet kullandım. Muhtemelen cogent miydi neydi o global firmanın Türkiye'ye yasal ücretleri ödememesi neticesinde comnet gitti. Keşke olmasaydı ama ne yapalım :D Ben turk.net 'e geçiş başvurusu yaptım. Bir süre bildiğim firmada takılayım. İleride iyi bir fırsat firma yakalarsam mutlaka yeniden denerim.
1733914937257.webp
burdan devam hocam:)

Hocam ben şu anda türk telekom kullanıyorum. Ocakta taahhüt bitecek. Yüksek fiyata evet demek istemiyorum. Turk net veya şok net vb geçmek için nasıl bir yol izlemem lazım. Kaç gün kala ne yapayım tavsiye verebilir misiniz

• Beğen
Tepkiler: omd
Arkadaşlar NetGsm 100 Mb Hızında ev interneti kullanıyorum. 4 ay kadar oldum başlayalı. Hızı da iyi sıkıntı da yaşamadım. Tavsiye ederim. Not, arkadaşını getir gibi bir kampanyası var. Referans kodu aşağıdadır... Başvururken referans kodu vererek indirim kazanmayı unutmayın. Not: GSM hizmetleri de var, ben ev internetinden bahsediyorum.

Referans Kodu : NTGZLASL9

Kablonet hattı var mı mahallenizde baktırın kablonete geçin direk yahu başka internet mi kullanılır 4 senedir 200mbps kullanıyoruz hiç mi internet kesilmez kesilmiyor valla

Ben buradan bu firmanın 5 kuruş etmediğini söyleyince beni dinlemeyen arkadaşlara selam olsun. Hocam biz sorun yaşamadık. Şimdi siz sorun yaşadınız çözün bakalım.
Bu mantık doğru bir mantık değil bence. Oh olmuş der gibi. Türknet'te kullandım ve kullanırken 4 gün boyunca bağlantı sorunları yaşadım. O sırada kapatıp gitse suçlu kullanıcı mı olacak? Millet yıllardır kullanıyordu sorun yaşadı mı? Bunun olacağını bilemezdi kimse.

Artık mesele o bu firma değil 3-5 kuruş için halk olarak çeşitli yollar aramaya başlayacak hale gelmişiz. Cebimizi düşünüyoruz artık rahatımızı değil doğal olarak. Mesele bu aslında.

Kimse yarın büyük firmaların bile sorun yaşayamayacağının garantisini verebilir mi? Üniversite okurken 2002 mi neydi hatırlayan olur gemi okyanustaki fiber kabloyu kopardı 1 hafta dünyada internet sıkıntı yaşamıştı.

Hangi firmayı kullanıyorsunuz bilmem ama o firma da böyle bir sorun yaşarsa ben kendim çözeceğim mi dersiniz yoksa çıkış yolu mu ararsınız?

Ben 2 ay evvel geçtim deneyeyim diye. İçimde bir tedirginlik vardı yıllık almadım. Alanı da yadırgamadım. Herkes kesesini düşünüyor.

Comnet'in yaptığı etik değil o kesin. Bu sorun var hop internet kesildi demek yerine 2 gün ,3 gün süre verse daha iyi olurdu.

Şükür çok para vermedim. Düşünmeden ttnete gittim bugün. Comnet'i de iptal ettim.

Sıkıntı yaşayan herkes inşallah kısa sürede parasını alır.

Son düzenleme:
Şöyle bir kampanya yapmışlar:

Comnet - TurkNet iş birliği​

* 2 Ay Ücretsiz İnternet: İlk iki ay internet faturanızı TurkNet karşılıyor.

* Ücretsiz Kurulum/Aktivasyon Hizmeti: Yeni bağlantınız için kurulum/aktivasyon masrafları TurkNet karşılayacak.

* Arkadaşını Getir Kampanyası: TurkNet’e katıldıktan sonra, her getirdiğiniz arkadaşınız için artı 1 ay ücretsiz internet.

TurkNet, sizlere en hızlı şekilde internet hizmeti sunmak için ayrıca geçiş, kurulum ve aktivasyon işlemlerinize de öncelik verecektir.

Comnet uygulaması veya web sitemiz üzerinden online işlemler bölümüne giriş yaparak xDSL hizmet numaranıza ulaşabilirsiniz.

TurkNet yeni abonelik için;
TurkNet Çağrı Merkezi 0850 288 8080’i arayabilir ya da https://turk.net linkinden ulaşacağınız abonelik formunun 4’üncü adımında, sizin için otomatik olarak doldurulacak indirim koduyla abonelik işleminizi tamamlayabilirsiniz.

Siz değerli kullanıcılarımızın internet hizmetini kesintisiz ve kaliteli bir şekilde sürdürebilmesi için destek olan TurkNet ailesine çok teşekkür ediyoruz.
Saygılarımızla
Comnet

Son düzenleme:

* Ücretsiz Kurulum/Aktivasyon Hizmeti: Yeni bağlantınız için kurulum/aktivasyon masrafları TurkNet karşılayacak.

* Arkadaşını Getir Kampanyası: TurkNet’e katıldıktan sonra, her getirdiğiniz arkadaşınız için artı 1 ay ücretsiz internet.

TurkNet, sizlere en hızlı şekilde internet hizmeti sunmak için ayrıca geçiş, kurulum ve aktivasyon işlemlerinize de öncelik verecektir.

Comnet uygulaması veya web sitemiz üzerinden online işlemler bölümüne giriş yaparak xDSL hizmet numaranıza ulaşabilirsiniz.

TurkNet Çağrı Merkezi 0850 288 8080’i arayabilir ya da https://turk.net linkinden ulaşacağınız abonelik formunun 4’üncü adımında, sizin için otomatik olarak doldurulacak indirim koduyla abonelik işleminizi tamamlayabilirsiniz.

Siz değerli kullanıcılarımızın internet hizmetini kesintisiz ve kaliteli bir şekilde sürdürebilmesi için destek olan TurkNet ailesine çok teşekkür ediyoruz.
Saygılarımızla
Comnet
iki ay sonra ne kadar acaba

Arkadaşlar NetGsm 100 Mb Hızında ev interneti kullanıyorum. 4 ay kadar oldum başlayalı. Hızı da iyi sıkıntı da yaşamadım. Tavsiye ederim. Not, arkadaşını getir gibi bir kampanyası var. Referans kodu aşağıdadır... Başvururken referans kodu vererek indirim kazanmayı unutmayın. Not: GSM hizmetleri de var, ben ev internetinden bahsediyorum.

Referans Kodu : NTGZLASL9
geçiş evraklarla mı oluyor yoksa e devlet üzerinden mi

Saygılarımızla
Comnet
FlixNet geçtim. Eve geldiğimde internet kapanmıştı. Mecburen hızlıca buna geçtim fazla araştıramadan ve bekleyemeden. Muhtemelen sorun olmazsa kalırım. Sorun olacaksa da hemen geçişi başka operatöre yaparım. Belgeleri gönderdikten sonra hemen açıldı internetim. Şimdilik iyi durumdayım. Çok sağlam arayüzü falan yok. Sağlam görünmüyor ama aracı firma sonuçta. İnternet kesilirse taşırım. Ocakta fiyatlara 120 TL zam beklentisi varmış, ne olacak bakalım. Ona göre alternatiflere bakarım artık. Bu haberi duydum ama yazıyı görmediğimden bir adım atmadım. Şimdi farkettim. Bir de bu link sitede de yok :) 2 ay ücretsiz iyi. TurkNet'te arkadaşını davet etme olayı da iyi ama artık pek davetiyeyle üye olan yok gibi. Ücret öneren var davet edenlerde :)

Şimdi farkettim ki 17 dk önce SMS gelmiş.

1733925402592.webp

Ya bendeki bahtsizlik ne olacak. Sabah bir aylık paket satın aldım online. Öğlen adamlar dükkanı kapattı. Benim para provizyonda görünüyor kredi kartima iada sansi var mı o paranin. Yani bankayi arayıp .
O işleri bilen arkadaş var mı

Ya bendeki bahtsizlik ne olacak. Sabah bir aylık paket satın aldım online. Öğlen adamlar dükkanı kapattı. Benim para provizyonda görünüyor kredi kartima iada sansi var mı o paranin
O işleri bilen arkadaş var mı
Duyuru yapmışlar. Kalan günler hesap edilip iade edilecekmiş de "ne zaman"... Destek açılamıyor... Bu konuyla ilgili takibi nasıl yapacağız belirsiz...

Seninki de iade olur doğrudan.

comnetten çok memnundum. 20mbit upload hızı vardı. 1.5 yıl kesintisiz kullandım. 400 gün kalmıştı. Onu iade etse nolacak ki? faiziyle birlikte iade etmesi lazım. Peşin peşin bir yıl öncesinden aldılar parayı. Aynı parayı vermeleri demek paranın yarısının gitmesi demek.

Saygılarımızla
Comnet
başvurdum 2 ay ücretsiz sonraki aylarda 100 mps 500 tl taahütsüz.

Geri