Evet hocam. Yutiçi kargo gönderi kodu olan bir sms geldi.Kargoya mı teslim ettiniz?
Evet hocam. Yutiçi kargo gönderi kodu olan bir sms geldi.Kargoya mı teslim ettiniz?
Hocam sanırım iade süreçleri tamamlanınca ödeme yaparlar. Benim hiç ümidim yok amaComnetten ücret iadesini alabilen oldu mu arkadaşlar.
sizin kodu kullandık hocam teşekkürler. ağustos ayında millenicomdan comnete transfer olmuştuk ama millenicom peşimizi bırakmadı eylül ve ekim ayı faturası çıkardı ve ödedik. geçen haftada fazla ödemeleri geri iade edeceğiz dediği için tekrar millenicomu aradım ağustos ayında ayrıldık referans indirimi alabiliyormuyuz diye sorduğumda cevap evet olduğu için geçiş işlemini başlattık. ilk 4 ay 329 tl daha sonrası 479 tl. referans indirimi bir fatura tutarı kadar ama 6 aya bölerek faturaya indirim yansıtalacağı söylendi. ilk 4 ay 275 tl gibi bişey çıkacak sanırım.Dün akşamüstü 5 gibi millenicom a internet üzerinden Comnetten geçiş için başvurdum.2 saat sonra e devletten dijital abonelik onayı verdim. Bugün öğleyin saat 13 gibi internetim açıldı.
Kullanmak isteyenler için Millenicom davetiye kodum : CCDCB28F
Hak etti. Kullanıcılar önce bilgilendirilir. Herkes burası karışacak vaziyet alalım der.BTK, Comnet’e 5 milyon 217 bin 720 lira tutarında ceza kesmiş:
Comnet'e BTK'dan ceza yağdı – BTDÜNYASI.net
Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu, Comnet isimli internet servis sağlayıcıya abonelik hizmetlerinin feshi ve abonelik bilgilerinin internete sızdırılması dahil pek çok ihlalden ceza kesildibtdunyasi.net
2 ay ücretsiz internet kampanyasından yararlandıktan sonra Arkadaşını Getir’e katılabilirsin.Comnetten Turknete geçtim. Davet kodum ile giderseniz, bir ay size, bir ay bana ücretsiz internet hediye edecekler.
Bu linkten kolayca ulaşabilirsiniz:
İnternet Altyapı Sorgulama - Fiber Altyapı - TurkNet
İnternet altyapı sorgulama ve fiber altyapı sorgulama için bu sayfaya göz atın! Telefon numaranız veya adresiniz ile hızlı ve kolayca altyapı sorgulayın!turk.net
2 ay ücretsiz internet kampanyasından yararlandıktan sonra Arkadaşını Getir’e katılabilirsin.Comnetten Turknete geçtim. Davet kodum ile giderseniz, bir ay size, bir ay bana ücretsiz internet hediye edecekler.
Bu linkten kolayca ulaşabilirsiniz:
İnternet Altyapı Sorgulama - Fiber Altyapı - TurkNet
İnternet altyapı sorgulama ve fiber altyapı sorgulama için bu sayfaya göz atın! Telefon numaranız veya adresiniz ile hızlı ve kolayca altyapı sorgulayın!turk.net
Ben pek bir fark göremedim, aynı altyapı aynı hız. Sadece fiyatımız 300 den 500 e çıktı.comnetten memnudum ama Turknet daha iyiyimiş.
Ekli dosyayı görüntüle 77861
Çoğu kişi bunu yapacak diye düşünüyorum. 90 gün şartı dolunca çoğu kişi alternatife geçecek bence. Turknet bunu düşündü mü acaba? Gerçi bu comnet'in kapanmasıyla aynı gün saatler içinde alınan bir karar değil, sanki önceden planlanmış gibi geliyor bana. Eğer öyle ise zaten sonuna kadar hak ediyordur. Bu durumda bu kadar basit düşünen bir firmaya geçmemiş olmakta beni mutlu eder.TurkNet'ten 2 ay ücretsiz internetten faydalandıktan sonra ayıp olmasın diye 3. ay için 500 ödedikten sonra en ucuz tarifeyi sağlayan İSS ye geçeceğim. Plan nasıl, tutar mı? 90 gün sınırı var mı?
16 mbps hız sanki biraz düşük günümüz için.Comnet'ten 259 tl'ye Millenicom'a geçtim.
Millenicom kullanmak isteyen arkadaşlar için hem kendilerine hem de bana 1 ay ücretsiz internet sağlayan referans kodum 5774D37F
Arkadaşla aradık. Comneti kapattık sonra öğrendik faydalanamaz mıyız dedik. Hizmet nosunu sordu. Ekran görüntüsü almıştı. Söyledik. Hizmeti kapatmışsınız ama size özel taşıma şartı gibi kurulum yapacağız dediler. 48 saat içinde kurulum gerçekleşir dediler.Ben turknete gecemedm sabit hat no soruyorlar yok diyorum var diyorlar
Hocam sorunumuz aynı olabilir. Bende Comnet 35 mps fiber kullanıyordum turk nete geçerken altyapınız uygun değil hatası vardı biraz yoğundum dün akşam türknet müşteri hizmetlerini aradım. Modemin değişmesi gerekiyor dediler bakır destekli fiber dediler tam anlamadım hızı düşük modem olduğu için olabilir diye düşünüyorum. Müşteri hizmetleri aynı şartlarda yardımcı olması lazım hocam. Dün 16.12.2024 tarihine randevu verdiler bugün geldiler yeni modemi bağladılar şu an kullanıyorum. Bence müşteri hizmeterini arayın sorununuz çözülebilir.Arkadaşlar bende turknet veya başka bir operatöre geçmeye çalışıyorum. fakat "altyapı uygun değil" hatası alıyorum. zaten var olan bir bağlantım varken neden bu hatayı alıyroum anlamadım? şu anda evde internet yok. ve bu durumu bir türlü aşamadım. varmı bu durumda olan? bundan dolayı geçiş yapamıyorum.
Benim sistemde sabit telefeon numaram varmış comnet vermiş bana onu . Onu soruyor turknet ama bilmiyorum nerden ogrencem onuArkadaşla aradık. Comneti kapattık sonra öğrendik faydalanamaz mıyız dedik. Hizmet nosunu sordu. Ekran görüntüsü almıştı. Söyledik. Hizmeti kapatmışsınız ama size özel taşıma şartı gibi kurulum yapacağız dediler. 48 saat içinde kurulum gerçekleşir dediler.
2 ay ücretsiz sonra ister devam edin isterseniz iptal edersiniz dedi. Turknet bunu göze almış anlaşılan. Bu konuda takdir ettim.
Onu bilmiyorum. E devletten bakın. Adınıza kayıtlı hatları gösterir belki. Mobil hatları gösteriyor malum.Benim sistemde sabit telefeon numaram varmış comnet vermiş bana onu . Onu soruyor turknet ama bilmiyorum nerden ogrencem onu
telefonla arayıp görüşün hocam.Arkadaşlar bende turknet veya başka bir operatöre geçmeye çalışıyorum. fakat "altyapı uygun değil" hatası alıyorum. zaten var olan bir bağlantım varken neden bu hatayı alıyroum anlamadım? şu anda evde internet yok. ve bu durumu bir türlü aşamadım. varmı bu durumda olan? bundan dolayı geçiş yapamıyorum.
turkneti aradım. görüşmeye çalıştım, "teknik ekibe aktaracağız" vs dediler. çözmediler. bende netspeed i aradım. onlar hemen yaptılar geçiş sağladımtelefonla arayıp görüşün hocam.