Comnet dükkanı kapatmış.

Kodla Büyü
Ben buradaki başlığı takip edeceğim. İade alamama durumunda da yapılması gerekenleri tartışır ona göre yol alırız düşüncesindeyim.

Dün akşamüstü 5 gibi millenicom a internet üzerinden Comnetten geçiş için başvurdum.2 saat sonra e devletten dijital abonelik onayı verdim. Bugün öğleyin saat 13 gibi internetim açıldı.
Kullanmak isteyenler için Millenicom davetiye kodum : CCDCB28F
sizin kodu kullandık hocam teşekkürler. ağustos ayında millenicomdan comnete transfer olmuştuk ama millenicom peşimizi bırakmadı eylül ve ekim ayı faturası çıkardı ve ödedik. geçen haftada fazla ödemeleri geri iade edeceğiz dediği için tekrar millenicomu aradım ağustos ayında ayrıldık referans indirimi alabiliyormuyuz diye sorduğumda cevap evet olduğu için geçiş işlemini başlattık. ilk 4 ay 329 tl daha sonrası 479 tl. referans indirimi bir fatura tutarı kadar ama 6 aya bölerek faturaya indirim yansıtalacağı söylendi. ilk 4 ay 275 tl gibi bişey çıkacak sanırım.

Ben de bugün turknet e geçtim hocalarım, comnetten gelen bağlantı mesajıyla tıklayıp devam ettim, 2 ay ücretsiz kod çıktı ekranda,kimlik fotosunu yükledim ,e devletten de btk onayı verdirdi sistem, 3 saat sonrası geçiş gerçekleşti ,turknet ten gelen mesajda da modemi göndermeyiniz,devam ediniz yazıyordu ,fiber olduğu için modem kullanıcı adı ve şifre ayarları otomatik gerçekleşti

Umarım comnet sıkıntısını yaşatmaz bu firmalar

Denemek isteyenler için karşılıklı 1 ay ücretsiz davet kodunu bırakıyorum buraya
KAX51DK29SYU

comnetten memnudum ama Turknet daha iyiyimiş.
1734122079801.webp

Netspeed bağlantı olarak, müşteri hizmetleri olarak harika. Çoğu firmayı kullandım. Düşünenler için davet kodumu paylaşıyorum karşılıklı indirim kazanabiliriz.
İndirim kodunu kullanırsanız 240 tl 100 mpbs
Davet kodu:A0RTEX

Comnetten Turknete geçtim. Davet kodum ile giderseniz, bir ay size, bir ay bana ücretsiz internet hediye edecekler.
Bu linkten kolayca ulaşabilirsiniz:
2 ay ücretsiz internet kampanyasından yararlandıktan sonra Arkadaşını Getir’e katılabilirsin.

Comnetten Turknete geçtim. Davet kodum ile giderseniz, bir ay size, bir ay bana ücretsiz internet hediye edecekler.
Bu linkten kolayca ulaşabilirsiniz:
2 ay ücretsiz internet kampanyasından yararlandıktan sonra Arkadaşını Getir’e katılabilirsin.

TurkNet'ten 2 ay ücretsiz internetten faydalandıktan sonra ayıp olmasın diye 3. ay için 500 ödedikten sonra en ucuz tarifeyi sağlayan İSS ye geçeceğim. Plan nasıl, tutar mı? 90 gün sınırı var mı?

TurkNet'ten 2 ay ücretsiz internetten faydalandıktan sonra ayıp olmasın diye 3. ay için 500 ödedikten sonra en ucuz tarifeyi sağlayan İSS ye geçeceğim. Plan nasıl, tutar mı? 90 gün sınırı var mı?
Çoğu kişi bunu yapacak diye düşünüyorum. 90 gün şartı dolunca çoğu kişi alternatife geçecek bence. Turknet bunu düşündü mü acaba? Gerçi bu comnet'in kapanmasıyla aynı gün saatler içinde alınan bir karar değil, sanki önceden planlanmış gibi geliyor bana. Eğer öyle ise zaten sonuna kadar hak ediyordur. Bu durumda bu kadar basit düşünen bir firmaya geçmemiş olmakta beni mutlu eder.

Eğer Türknet o gün bu kararı aldıysa o zaman helal derim ama bu 3. Ayda kaçma işini düşünememişlerse de büyük bir acemilik olmuştur.

Arkadaşlar bu comneti iptal ettik. Şimdi modemi göndereceğim. Ancak modemin üzerine ad soyad ve hizmet numarasını yazın diyor. Hizmeti iptal ettiğimiz için hizmet numarasıda online işlemlerde gözükmüyor. Bu hizmet numarasına nasıl ulaşabiliriz.

Arkadaşlar bende turknet veya başka bir operatöre geçmeye çalışıyorum. fakat "altyapı uygun değil" hatası alıyorum. zaten var olan bir bağlantım varken neden bu hatayı alıyroum anlamadım? şu anda evde internet yok. ve bu durumu bir türlü aşamadım. varmı bu durumda olan? bundan dolayı geçiş yapamıyorum.

Comnet'ten 259 tl'ye Millenicom'a geçtim.
Millenicom kullanmak isteyen arkadaşlar için hem kendilerine hem de bana 1 ay ücretsiz internet sağlayan referans kodum 5774D37F

Ben turknete gecemedm sabit hat no soruyorlar yok diyorum var diyorlar
Arkadaşla aradık. Comneti kapattık sonra öğrendik faydalanamaz mıyız dedik. Hizmet nosunu sordu. Ekran görüntüsü almıştı. Söyledik. Hizmeti kapatmışsınız ama size özel taşıma şartı gibi kurulum yapacağız dediler. 48 saat içinde kurulum gerçekleşir dediler.

2 ay ücretsiz sonra ister devam edin isterseniz iptal edersiniz dedi. Turknet bunu göze almış anlaşılan. Bu konuda takdir ettim.

Arkadaşlar bende turknet veya başka bir operatöre geçmeye çalışıyorum. fakat "altyapı uygun değil" hatası alıyorum. zaten var olan bir bağlantım varken neden bu hatayı alıyroum anlamadım? şu anda evde internet yok. ve bu durumu bir türlü aşamadım. varmı bu durumda olan? bundan dolayı geçiş yapamıyorum.
Hocam sorunumuz aynı olabilir. Bende Comnet 35 mps fiber kullanıyordum turk nete geçerken altyapınız uygun değil hatası vardı biraz yoğundum dün akşam türknet müşteri hizmetlerini aradım. Modemin değişmesi gerekiyor dediler bakır destekli fiber dediler tam anlamadım hızı düşük modem olduğu için olabilir diye düşünüyorum. Müşteri hizmetleri aynı şartlarda yardımcı olması lazım hocam. Dün 16.12.2024 tarihine randevu verdiler bugün geldiler yeni modemi bağladılar şu an kullanıyorum. Bence müşteri hizmeterini arayın sorununuz çözülebilir.

Arkadaşla aradık. Comneti kapattık sonra öğrendik faydalanamaz mıyız dedik. Hizmet nosunu sordu. Ekran görüntüsü almıştı. Söyledik. Hizmeti kapatmışsınız ama size özel taşıma şartı gibi kurulum yapacağız dediler. 48 saat içinde kurulum gerçekleşir dediler.

2 ay ücretsiz sonra ister devam edin isterseniz iptal edersiniz dedi. Turknet bunu göze almış anlaşılan. Bu konuda takdir ettim.
Benim sistemde sabit telefeon numaram varmış comnet vermiş bana onu . Onu soruyor turknet ama bilmiyorum nerden ogrencem onu

Benim sistemde sabit telefeon numaram varmış comnet vermiş bana onu . Onu soruyor turknet ama bilmiyorum nerden ogrencem onu
Onu bilmiyorum. E devletten bakın. Adınıza kayıtlı hatları gösterir belki. Mobil hatları gösteriyor malum.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: btx
Arkadaşlar comnetten NETGSM ye geçtim
Çok kolay oldu modem vs hic gıynaştırmayın 2 saatte yeni internet geliyor. 299 tl internet ücreti +60 tl modem kirası toplam 359 tl oluyor.
Eğer referans koduyla olursanız 40 lira indirimli.100 mbps fiber.
Davetiye kodu. NTGZY1MDZN

telefonla arayıp görüşün hocam.

KabloNet e geömeyi düşünüyorum. Online kayıtta 2 at ücretsiz diyor. Fiyatı da Türknet ten cazip. Comnetin modemini göndermesek ne olur acaba? Sonuçta mağdur olan biziz ve parayı ne zaman da verecekleri belli değil?

Geri