Comnet dükkanı kapatmış.

Kodla Büyü
Arkadaşlar bende turknet veya başka bir operatöre geçmeye çalışıyorum. fakat "altyapı uygun değil" hatası alıyorum. zaten var olan bir bağlantım varken neden bu hatayı alıyroum anlamadım? şu anda evde internet yok. ve bu durumu bir türlü aşamadım. varmı bu durumda olan? bundan dolayı geçiş yapamıyorum.
Hocam faturalar bölümüne bakmalısın bence.Orada yazıyordu sanırım.

İnternet hızı nasıl? Genelde hızdan şikayet etmişler sizde durum nedir?
5gz wifi bağlantısında 65 mbit
2.4 ghz wifi bağlantısında 22 mbit alıyorum.
comnet te 35 mbit paketi kullanıyordum. bunda max 86 mbit görünüyrdu, şuan bu saatte ölçüm yaptığımda çıkan sonuçlar bunlar siz değerlendirin.

KabloNet e geömeyi düşünüyorum. Online kayıtta 2 at ücretsiz diyor. Fiyatı da Türknet ten cazip. Comnetin modemini göndermesek ne olur acaba? Sonuçta mağdur olan biziz ve parayı ne zaman da verecekleri belli değil?
Türk Telekom ile kıyaslandığında Kablonet nasıl hocam bilginiz var mı?

2 hafta önce comnet e üye olan arkadaşımın para iadesi dün yapıldı. 1 yıllık peşin ödediği tüm parayı kartına iade etmişler.

Türk Telekom ile kıyaslandığında Kablonet nasıl hocam bilginiz var mı?
Hocam bugüne kadar hiç deneyimleme fırsatım olmadı ama hakkında olumsuz da birşey duymadım. Kendi kablolama sistemi olmayan yerlerde telekom fiber hattından hizmet sunuyormuş. Fiyat olarak türktelekomdan daha uygun. Online kayıtda 2 ay bedava veriyor.

Comnetten Turk.net e geçenlere 2 ay bedava olduğu sonrasında devam etme zorunluluğu, taahhütü yok deniyor ,doğru mu?

Doğru ise 2 ay sonraki piyasadaki fiyatlara bakmak ne kadar mantıklı sizce?

net speed kullanıyorum faturam otomatik ödemede davet kodum : 0IRQ5L
davet kodunu kullan 12 boyunca indirimli fatıra öde

2 hafta önce comnet e üye olan arkadaşımın para iadesi dün yapıldı. 1 yıllık peşin ödediği tüm parayı kartına iade etmişler.
Bizimkiler geri yatmadı hocam. Batmadan 1 gün önce abone olan arkadaşımında geri ödemesi yapılmadı. Hatta eski xdsl numarası iptal oldu yenisini de vermediler. Sizin arkadaş Harranlı herhalde. o_O

Dün gece comnetten modem ve gpon cihazını teslim etmem gerektiği ile ilgili mesaj aldım. İade etmediğim takdirde 1000TL ceza ödemem gerektiği de yazıyor. Az önce verilen kod ile cihazları teslim ettim ama sanki cihazlar kendi cihazımdı ve arada kaynadı gibi :)

Dün gece comnetten modem ve gpon cihazını teslim etmem gerektiği ile ilgili mesaj aldım. İade etmediğim takdirde 1000TL ceza ödemem gerektiği de yazıyor. Az önce verilen kod ile cihazları teslim ettim ama sanki cihazlar kendi cihazımdı ve arada kaynadı gibi :)
Yaklaşık 1 hafta olmuş hocam. Modem ve gpon comnete ulaştı ve size ücret iadesi oldu mu acaba? Ben de dün iptal ettim aynı mesaj bana da geldi. Ben de iade edecem fakat acaba comnet 1 yıllık peşin aldığı ücreti iade edecek mi diye düşünüyorum

Yaklaşık 1 hafta olmuş hocam. Modem ve gpon comnete ulaştı ve size ücret iadesi oldu mu acaba? Ben de dün iptal ettim aynı mesaj bana da geldi. Ben de iade edecem fakat acaba comnet 1 yıllık peşin aldığı ücreti iade edecek mi diye düşünüyorum
Hocam şimdi baktım ödeme yapılmamış. Ben Tüketici Hakem Heyetine başvuracağım ancak bunun için belli bir süre beklememiz gerekli mi onu bilmiyorum. Mesela başvuru yaptığımız zaman, adamlar ödeme yapacağız demiş yasal süre tamamlansın ondan sonra başvuru yap demezler mi?

Hocam şimdi baktım ödeme yapılmamış. Ben Tüketici Hakem Heyetine başvuracağım ancak bunun için belli bir süre beklememiz gerekli mi onu bilmiyorum. Mesela başvuru yaptığımız zaman, adamlar ödeme yapacağız demiş yasal süre tamamlansın ondan sonra başvuru yap demezler mi?
Bilmiyorum hocam. Ben de yarın kargo ile göndereceğim. Kargo karşı tarafa ulaştıktan sonra bir süre beklerim. Eğer ödeme yapmazlar ise Tüketici hakem heyetine başvuru yaparım.

Para iadesi yapıldı bana. 2 gün önce Kuveyt Türk’ten harcama itirazı girmiştim. Bugün çekilen paranın tamamı iade olmuş. Fakat harcama itiraz durumu devam ediyor yazıyor hala. İtirazdan mı yattı yoksa comnet mi yatırdı bilmiyorum.

Para iadesi yapıldı bana. 2 gün önce Kuveyt Türk’ten harcama itirazı girmiştim. Bugün çekilen paranın tamamı iade olmuş. Fakat harcama itiraz durumu devam ediyor yazıyor hala. İtirazdan mı yattı yoksa comnet mi yatırdı bilmiyorum.
bu konuya birazcaçıklık getirir misiniz hocam. banka ile comnetin bir iletişimi sonrasında size geri mi iade edildi. Bizde kullanmış olduğumuz kartın bankasına mı yapmalıyız bu işlemi

Geri