Comnet dükkanı kapatmış.

Kodla Büyü
Ben gelen mesajı okuduktan sonra iptal başvurusu yaptım. Ardından da vodafone 100mbps tarifeye geçiş yaptım. Bir iki gün içinde gelip kurulum yapacağız dediler beklemedeyim. Comnette 300günlük kullanımım kalmıştı. İnşallah iade yaparlar ama pek umudum da yok açıkcası

Bu arada web sitesinde kolay iptal diye bir başlık bulabilen oldu mu? Sadece telefondaki uygulamadan iptal seçeneğini seçtim ve iki gündür iptal bekliyor diyor

Bende türk nete geçiyorum ama bu e devlet onayinda sözleşme de kurulum ücreti gözüküyor.Alltta comnet aciklmaasi var ama o rakamın 0 olması gerekmez mi.Onaylamadan sormak istedim var mı bilen arkadaşlar

Son düzenleme:
Dün mü bu işlemleri yaptınız. Ben bugün turknet e sabah 08.00 de geçiş başvurusu yaptım. Şuana kadar ne arayan var, ne soran.
Evet hocam dün öğleden sonra 2 gibi başvuruyu yaptım. Akşam 6-7 gibi hastahanede acildeydim. Sms geldi geçiş tamamlandı diye. Evde fiber modemi kapat aç yaptım devam ettim kullanmaya.

Dün akşamüstü 5 gibi millenicom a internet üzerinden Comnetten geçiş için başvurdum.2 saat sonra e devletten dijital abonelik onayı verdim. Bugün öğleyin saat 13 gibi internetim açıldı.
Kullanmak isteyenler için Millenicom davetiye kodum : CCDCB28F

6 ay kadar comnet üyesi idim. Yaptıkları sözleşme feshinden ötürü birazcık araştırma yaptım. Comnet aboneleri eğer modeminiz kendinize ait değilse ve başka bir internet hizmeti veren firmaya yakın zamanda geçmeyecekseniz modemi comnet e iade etmelisiniz. Başka bir internet hizmeti aboneliği yapacaksanız modemi yeni firma devir alıyor.

Araştırmalarımdan sonra bende Millenicom a abone oldum. Millenicom da , 12 aya kadar indirimli internet firsatindan yararlanmak için 1C6C0239 indirim kodu kullanarak https://www.milleni.com.tr 'den veya 0850 333 0 334 numarali cagri merkezimizden basvurmasi ve basvurunun tamamlanmasi gerekmektedir.

Ekli dosyalar

• Screenshot_20241212_212834_Netgsm nternet.webp
    Screenshot_20241212_212834_Netgsm nternet.webp
    22.9 KB · Görüntüleme: 52
Comnetten Turknet'e geçiş için başvurdum ilk 2 ay ücretsiz sonrasında 500 TL, 3. ay muhtemelen netgsm ye başvururum diye düşünüyorum. Aylık ortalamam 166,66 TL ye gelir. Gelirimiz öyle azaldı ki yaptığımız hesaplara bak :)

Netspeed bağlantı olarak, müşteri hizmetleri olarak harika. Çoğu firmayı kullandım. Düşünenler için davet kodumu paylaşıyorum karşılıklı indirim kazanabiliriz.
İndirim kodunu kullanırsanız 240 tl 100 mpbs
Davet kodu:A0RTEX

Çarşamba günü comnetten efsanenete başvuruda bulundum. Konya'da küçük bir firma. Adamlar gece gündüz demeden çalışmaktalar. 35 mbit VDSL geçişim dün akşam itibariyle gerçekleşti. Fiyat derseniz aylık 195 TL

Comnetten Turknete geçiş başvurusu sonrası kimlik ve belgeler onaylandıktan sonra mevcut kullandığınız modem arayüzünde ilgili bölüme kullanıcı adı ve şifre girince internet açılıyor. Kurulum için kimseyi beklemeyin.
Online işlemlerde teknik detaylar bölümünden ulaşabilirsiniz şifreye
Screenshot_2.webp
Screenshot_1.webp

Arkadaşlar bir SMS geldi comnetten. Turknette 90 gün zorunlulgu kalkti diye . Şimdi iki ay bedava kullanip çıksak maliyet nedir . Sıfır mi yoksa Çapanoğlu var mı

Comnetten Turknete geçtim. Davet kodum ile giderseniz, bir ay size, bir ay bana ücretsiz internet hediye edecekler.
Bu linkten kolayca ulaşabilirsiniz:

2 seneden fazla gıbır kullandım peşin ödeme yapmıştım.Bakiye bitince 1 yıllık ödeme ile comnete geçtim.Malesef comnet hizmet durdurdu.Tekrar gıbıra döndüm arkadaşlar.ping 4-5ms.Fiber 100 mbit kullanıyorum.Güncel 6 aylık sabit fiyat 320tl+50tl modem kira bedeli ile 370 tl.Eğer referans ile abone olursanız 12 ay 20 tl daha az ödersiniz.

Referans koduna ihtiyacı olan varsa:GHKGJRZEEF

Dün gece comnetten modem ve gpon cihazını teslim etmem gerektiği ile ilgili mesaj aldım. İade etmediğim takdirde 1000TL ceza ödemem gerektiği de yazıyor. Az önce verilen kod ile cihazları teslim ettim ama sanki cihazlar kendi cihazımdı ve arada kaynadı gibi :)

Geri