Evet hocam doğrudur. 299+60= 359 TLBenim de comnette param içerde kaldı . Şimdi netgsm fiber aylık 300+ 60 modem parası olmak üzere 360 TL değil mi toplam. Başka ek ücret yok degilmi
Evet hocam doğrudur. 299+60= 359 TLBenim de comnette param içerde kaldı . Şimdi netgsm fiber aylık 300+ 60 modem parası olmak üzere 360 TL değil mi toplam. Başka ek ücret yok degilmi
Evet hocam dün öğleden sonra 2 gibi başvuruyu yaptım. Akşam 6-7 gibi hastahanede acildeydim. Sms geldi geçiş tamamlandı diye. Evde fiber modemi kapat aç yaptım devam ettim kullanmaya.Dün mü bu işlemleri yaptınız. Ben bugün turknet e sabah 08.00 de geçiş başvurusu yaptım. Şuana kadar ne arayan var, ne soran.
hocam ben sizin referansla geçiş yapayım. Geçiş için işlem sırasaı nasıl uygulamadan iptal mi etmem lazım önce.Türk Net davetiye kodum kullanmak isteyen olursaa
MMJ57VB56AQK
netgsm ile cok eskiden beri calisiyorum toplusms, 0850 numara, gsm hatti simdi de interneti tasidik memmun olmasam gecis yapmazdimHocam memnun musunuz netgsm den? Kullanan arkadaşlar tavsiye eder misiniz?
benimde aynı sorun var hocam bilgin olursa paylaşırsan sevinirimComnetten türknete geçemiyorum.
Ekli dosyayı görüntüle 77840
Böyle bir hata alıyorum.
Ekli dosyayı görüntüle 77841
interneti yok seçemiyorum. çünkü pasif. telefonları da açmıyorlar. benzer sorun yaşayan var mı?
hocam az önce telefondan ulaştım. sık sık arayın. ve en az 5 dk bekleyin. illaki birinde açarlar.benimde aynı sorun var hocam bilgin olursa paylaşırsan sevinirim
Bu konuda bilgim yok hocam lakin başvuru esnasında referans numarasını kullanıyorsun diye biliyorum .hocam ben sizin referansla geçiş yapayım. Geçiş için işlem sırasaı nasıl uygulamadan iptal mi etmem lazım önce.
İnternet hızınız nasıl?
Hocam bende yasal hakkım olan 240 günüm var. Senin yine hediyeden gelen gün.Comnet arkadaşını getir kapsamında hediye ettiği günlerin (Az değil 144 gün) ücretini ödemez değil mi?
üyelik iptal et deyince kod veriyor o kodla yollayacağımComnet modemini gönderecek misiniz adresine
Kargoya mı teslim ettiniz?Dün gece comnetten modem ve gpon cihazını teslim etmem gerektiği ile ilgili mesaj aldım. İade etmediğim takdirde 1000TL ceza ödemem gerektiği de yazıyor. Az önce verilen kod ile cihazları teslim ettim ama sanki cihazlar kendi cihazımdı ve arada kaynadı gibi