Kafam karıştı . Herkes farklı bir yere geçmiş
Maşallah iyi hızlı olmuş.Ben öğleden sonra durumu öğrenince tahminen 2 civarı turk.net'e geçiş başvurusu yaptım. Kimliğin ön-arka yüzünün görselini yükledim. Sonra e-devlet üzerinden onay verdim. Akşam 6 gibi mesaj geldi geçiş onaylandı diye. İlk 2 ay da comnet üzerinden gelenlere ücretsiz kampanyasından faydalandık ücretsiz. Sonrasında modem ücreti dahil aylık 500 tl gibi bir fiyatı var. Fiber internet için geçiş sorunsuz oldu. xDSL olanlar geçişten sonra yeni kullanıcı adı ve şifrelerini modeme kendileri kaydetmeli. Fiberde otomatik oluyor.
fiber değil o yüzden kendi modemimizi kullanırızExtra modem ücreti istiyor mu
sizin referans ile üye oldum hocam.Ben Netgsm'ye gectim 300+60 =360TL haziran ayin sonuna kadar fiyat sabit referansla uye olursaniz 40tl indirim yapiyor 320TL ye gelir modem ucreti dahil.
Gecis islemleri icin
+90 850 309 0309 noyu arayip 2yi tusluyorsunuz 10dk islem suruyor yogunluk var ama
Referansimla uye olursaniz karsilikli 40tl indirim alabiliriz
Mustafa Hakan Şahmutoğlu
Referans Kodu : NTG1L4GZTF
Hocam sizin referans kodunuzu kullanarak Netgsm'e geçiş başvurusu yaptım.Ben de 10 dk önce Comnet teki hesabımı NetGSM Ev interneti paketine geçiş yaptım.
+90 850 309 0309 noyu arayip 2 yi tusluyorsunuz. 10 - 15 dk bekledikten sonra
Hizmet numaranızı, ev adresi bilgisini, tc kimlik, kimlik seri no vb bilgiler giriyorsunuz.
Arkadaşın referans numarası ile kayıt olacağım diyerekten, yukarıdan bir arkadaşın referans numarasını verdim.
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.wiradius.netgsm mobil uygulamasını telefonunuza kurmanız gerekiyor, aramadan hazır edin.
web tarayıcıdan e devlete internet bankacılığını seçerek giriş yapıyorsunuz.
BTK onay aramasını e devlette yaptıktan sonra karşınıza çıkan belgeyi onaylıyorsunuz.
SMS ile gelen kullanıcı adı ve şifre bilgileri ile NETGSM İNTERNET mobil uygulamasına giriş yapıp, sol menüden belgelerim kısmına kimlik fotoğraflarını yüklüyorsunuz. Bütün bu işlemleri telefonda iletişim merkezideki görevlinin yönlendirmesi ile devam ediyorsunuz.
İşlem bu kadar.
Daha sonra, iş günü saatlerinde COMNET e geçiş isteğimize onay vermesi gerekiyormuş.
Referansımla kayıt olmak isterseniz. Bilgilerim:
YASİN VURGUN
NTGIZ2BZY (Niğde Trabzon Gaziantep Iğdır Zonguldak 2 Bursa Zonguldak Yasin )
İnternet hızı nasıl? Genelde hızdan şikayet etmişler sizde durum nedir?Ben de 10 dk önce Comnet teki hesabımı NetGSM Ev interneti paketine geçiş yaptım.
+90 850 309 0309 noyu arayip 2 yi tusluyorsunuz. 10 - 15 dk bekledikten sonra
Hizmet numaranızı, ev adresi bilgisini, tc kimlik, kimlik seri no vb bilgiler giriyorsunuz.
Arkadaşın referans numarası ile kayıt olacağım diyerekten, yukarıdan bir arkadaşın referans numarasını verdim.
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.wiradius.netgsm mobil uygulamasını telefonunuza kurmanız gerekiyor, aramadan hazır edin.
web tarayıcıdan e devlete internet bankacılığını seçerek giriş yapıyorsunuz.
BTK onay aramasını e devlette yaptıktan sonra karşınıza çıkan belgeyi onaylıyorsunuz.
SMS ile gelen kullanıcı adı ve şifre bilgileri ile NETGSM İNTERNET mobil uygulamasına giriş yapıp, sol menüden belgelerim kısmına kimlik fotoğraflarını yüklüyorsunuz. Bütün bu işlemleri telefonda iletişim merkezideki görevlinin yönlendirmesi ile devam ediyorsunuz.
İşlem bu kadar.
Daha sonra, iş günü saatlerinde COMNET e geçiş isteğimize onay vermesi gerekiyormuş.
Referansımla kayıt olmak isterseniz. Bilgilerim:
YASİN VURGUN
NTGIZ2BZY (Niğde Trabzon Gaziantep Iğdır Zonguldak 2 Bursa Zonguldak Yasin )
İnternet hızınız nasıl?Ben Netgsm'ye gectim 300+60 =360TL haziran ayin sonuna kadar fiyat sabit referansla uye olursaniz 40tl indirim yapiyor 320TL ye gelir modem ucreti dahil.
Gecis islemleri icin
+90 850 309 0309 noyu arayip 2yi tusluyorsunuz 10dk islem suruyor yogunluk var ama
Mustafa Hakan Şahmutoğlu
Hocam kargo ile birşey göndermedim. E-devlet üzerinden başlatıldı işlemler sonra da belgeleri online işlemler adresine yükledim. Birkaç günde de açıldı. Ben çok kolay geçmiştim.geçiş evraklarla mı oluyor yoksa e devlet üzerinden mi
Şimdi sorunu şöyle anlatayım. Ben buradaki arkadaşların tavsiyelerine uyarak comnete geçtim. Sorun yaşadığımı söyledim. Arkadaşlar biz sorun yaşamadık dediler. Bende siz sorun yaşadınız demiyorum ben yaşadım ve üstten üstten konuşuyorlar çözüm bulmuyorlar dedim arkadaşlar biz sorun yaşamadık. Siz sorun yaşayınca ne olduğunu görekceksiniz. Bana bir haksızlık yapılırken seslerini çıkarmadılar. Bana dokunmayan yılan bin yaşasın. Ne oldu firma kapattı beter olsunlar mahkemelerde sürünsünler. Şimdide bende ohh olsun diyorum açık açık. Birine yapılan haksızlığa ses çıkarmazsan döner dolaşır sana gelir.Bu mantık doğru bir mantık değil bence. Oh olmuş der gibi. Türknet'te kullandım ve kullanırken 4 gün boyunca bağlantı sorunları yaşadım. O sırada kapatıp gitse suçlu kullanıcı mı olacak? Millet yıllardır kullanıyordu sorun yaşadı mı? Bunun olacağını bilemezdi kimse.
Artık mesele o bu firma değil 3-5 kuruş için halk olarak çeşitli yollar aramaya başlayacak hale gelmişiz. Cebimizi düşünüyoruz artık rahatımızı değil doğal olarak. Mesele bu aslında.
Kimse yarın büyük firmaların bile sorun yaşayamayacağının garantisini verebilir mi? Üniversite okurken 2002 mi neydi hatırlayan olur gemi okyanustaki fiber kabloyu kopardı 1 hafta dünyada internet sıkıntı yaşamıştı.
Hangi firmayı kullanıyorsunuz bilmem ama o firma da böyle bir sorun yaşarsa ben kendim çözeceğim mi dersiniz yoksa çıkış yolu mu ararsınız?
Ben 2 ay evvel geçtim deneyeyim diye. İçimde bir tedirginlik vardı yıllık almadım. Alanı da yadırgamadım. Herkes kesesini düşünüyor.
Comnet'in yaptığı etik değil o kesin. Bu sorun var hop internet kesildi demek yerine 2 gün ,3 gün süre verse daha iyi olurdu.
Şükür çok para vermedim. Düşünmeden ttnete gittim bugün. Comnet'i de iptal ettim.
Sıkıntı yaşayan herkes inşallah kısa sürede parasını alır.
superonline da da ilk 2 ay ücretsiz sonraki 10 ay 500 tl ye 100 mpbs kampanyası var online'a özel model, kurulum, aktivasyon dahil diyor
Yaşadığınız sorun ne idi bilmiyorum ama bende türknet'te sorun yaşadım ve çözüm bulamadılar. Ben sorun yaşadım diyr o sorunu yaşamamış kişi nasıl ses çıkartabilir. Deseniz ki arkadaşım sorun yaşıyor çözün. Türknet neden sizi muhatap alıp benim sorunuma çözüm arasın. Benimle çözmesi lazım. Bende gıbırnet'e taşıdım sorun kalmadı. Türknet kötü yada batacak demek değil ki. Benle birlikte arkadaşımda geçti gıbırnet'e. Bende hiç sorun yoktu ama o tebliğler dergisi ve bir resmi sayfa daha vardı unuttum o sayfalara giremiyor. Bağlantı hatası veriyor.Şimdi sorunu şöyle anlatayım. Ben buradaki arkadaşların tavsiyelerine uyarak comnete geçtim. Sorun yaşadığımı söyledim. Arkadaşlar biz sorun yaşamadık dediler. Bende siz sorun yaşadınız demiyorum ben yaşadım ve üstten üstten konuşuyorlar çözüm bulmuyorlar dedim arkadaşlar biz sorun yaşamadık. Siz sorun yaşayınca ne olduğunu görekceksiniz. Bana bir haksızlık yapılırken seslerini çıkarmadılar. Bana dokunmayan yılan bin yaşasın. Ne oldu firma kapattı beter olsunlar mahkemelerde sürünsünler. Şimdide bende ohh olsun diyorum açık açık. Birine yapılan haksızlığa ses çıkarmazsan döner dolaşır sana gelir.
Hocam memnun musunuz netgsm den? Kullanan arkadaşlar tavsiye eder misiniz?Ben Netgsm'ye gectim 300+60 =360TL haziran ayin sonuna kadar fiyat sabit referansla uye olursaniz 40tl indirim yapiyor 320TL ye gelir modem ucreti dahil.
Gecis islemleri icin
Mustafa Hakan Şahmutoğlu
Dün mü bu işlemleri yaptınız. Ben bugün turknet e sabah 08.00 de geçiş başvurusu yaptım. Şuana kadar ne arayan var, ne soran.Ben öğleden sonra durumu öğrenince tahminen 2 civarı turk.net'e geçiş başvurusu yaptım. Kimliğin ön-arka yüzünün görselini yükledim. Sonra e-devlet üzerinden onay verdim. Akşam 6 gibi mesaj geldi geçiş onaylandı diye. İlk 2 ay da comnet üzerinden gelenlere ücretsiz kampanyasından faydalandık ücretsiz. Sonrasında modem ücreti dahil aylık 500 tl gibi bir fiyatı var. Fiber internet için geçiş sorunsuz oldu. xDSL olanlar geçişten sonra yeni kullanıcı adı ve şifrelerini modeme kendileri kaydetmeli. Fiberde otomatik oluyor.