DYK için birlik olma zamanı!!

Kodla Büyü
Re: DYK için 147 yi arıyoruz (öğleye kadar bastıralım)

Arkadaşlar idareciler Milli Eğitim ile görüşmüşler. Sistemde hata var demişler. Bana gelin kursunuzu başlayın dediler. Ben de bugün başlıyorum. Bakalım zaman ne gösterecek.

desertrose55' Alıntı:
Arkadaşlar idareciler Milli Eğitim ile görüşmüşler. Sistemde hata var demişler. Bana gelin kursunuzu başlayın dediler. Ben de bugün başlıyorum. Bakalım zaman ne gösterecek.

hocam kesin bilgi mi?
hangi ildesiniz?

desertrose55' Alıntı:
red yazıyor hocam nasıl başlayacaz kursa

desertrose55' Alıntı:

İl Milli Eğitim müdürlüğünüzü tebrik ediyorum en başta hangi il hocam ve nasıl listelere ulaştılar

sistemde tercih yapan öğrenciler silinmiş öğrenci tekrardan tercih yapamıyorki başlayalım. Bizim müdür verdiğim dilekçeyi ilçeye götürdü oradaki memur red edilmişti açtık demiş kurs verebilir gibi konuşmuş. Ama seçen bütün öğrencileri sistemde silmişler neyle kurs açacaz.

Amasya. Bizim idarecilerimiz de o hakkı sizden alamazlar dediler. Ben de şaşkınım. Siz de sorun bakalım kendi idarecilerinize. Onlar da görüssunler milli Eğitim le.
Tabi başlarım sonra da kurs yokmuş derlerse de şaşırmam.

böyle bir iki il çıksa zaten arkası gelecek bu dönem bile... benim okulumda bilişim kursu seçen 157 öğrencim vardı hepsinin tercihleri boşa gitti yok sayıldı...

Okula resmi yazı geldi çıkartıldığına dair nasıl sistemde hata var.

Hem idarecilerin hem milli Eğitimin haberi yok bırakın resmi yazıyı.

bizim antalya/alanya daha bilmiyorlar çıkıp çıkmadığını buradakiler. Red gelmişti düzelttik demilşler müdüre. fakat öğrencilerin tercihleri silnmiş düzelse nolacak seçen öğrenci 0 görünüyor. Tercih haklarıda kapatılmış.

hocam kafamı buluyorlar sistemde ders filan yok red edilmiş daha il bunu demiş vs demenin anlamı yok bakanlık yapmış bu işi neye göre kime göre anlamıyoruz inşlh bu işten dönülür dilekçemi verdim

benim müdürde illa açacağız diyo. dedim bakanlık red veriyo bişe olmaz senin grup hazır açıyoruz diyo. idarenin bilgisi yok

Millet yok o günümü boşaltın yok grubumu bölün derken bizde ciğere bakan kediler gibi olduk. En az 4 grup öğrenciye kurs açamıyorum. :cry:

İşte hocam.

Ekli dosyalar

• Adsız.png
    Adsız.png
    54.4 KB · Görüntüleme: 256
  • Adsız.png
    Adsız.png
    54.4 KB · Görüntüleme: 256
arkadaşlar dyk kursları başvuru sayfasında sizin başvuru kısmında ne yazıyor? bende okul ihtiyaç fazlası belirledi yazıyor nasıl oluyo?

Geri