Hocam ilçe onay kısmında ne yazıyo peki şuan dışardayım bakamıyorum haberinizi bekliyoruz eğer düzelme gibi bir şey varsa?profnanis' Alıntı:İşte hocam.
Hocam ilçe onay kısmında ne yazıyo peki şuan dışardayım bakamıyorum haberinizi bekliyoruz eğer düzelme gibi bir şey varsa?profnanis' Alıntı:İşte hocam.
tekrar ders seçimi yapamıyoruz işte, süre dolduğu için. sistemin tekrar açılması lazımprofnanis' Alıntı:Hocam kurs başvurusu bitti sonra listeye bizim dersi tekrar eklemişler.
m_esen' Alıntı:arkadaşlar dyk kursları başvuru sayfasında sizin başvuru kısmında ne yazıyor? bende okul ihtiyaç fazlası belirledi yazıyor nasıl oluyo?
Bu paylaştığınız öğrencilerin tercih sonuçlarını gösteren ekran hocam. Daha önce okulunuz kurs tercihinde bulunduğu için listede görünüyor ve listele dediğiniz zaman seçen öğrenci 0 olarak görünüyor. Önemli olan kurs talebi ekranında o derslerin başında RED'mi yazıyor yoksa ilçe onayı mı yazıyor?profnanis' Alıntı:İşte hocam.
profnanis' Alıntı:İşte hocam.
aynenbadi' Alıntı:kurum koduyla giriyorum RED yazıyor tekrardan da zaten ders seçimi yok. Arkadaş öğrenci ekranını paylaşmış sanırım
hala olayı anlamayanlar varrrtomreader2010' Alıntı:aynenbadi' Alıntı:kurum koduyla giriyorum RED yazıyor tekrardan da zaten ders seçimi yok. Arkadaş öğrenci ekranını paylaşmış sanırım
öğrenci ekranı hocamın paylaştığı, gereksiz heyecan yaşadık
hocam 2014-2015 eğitim öğretim yılında ilk defa kurs açmıştım kısa filmde ilçede 1.olduk elimde kod saatinden fotograflar var ve photoshop tasarım jpegler var işe yarar derseniz yollayımesenordelarthe' Alıntı:kadir hocam sizinki gibi 10 okul bulsak tüm kademelerde zorunlu yaparlar dersi
KadirKABAK' Alıntı:esenordelarthe' Alıntı:profnanis' Alıntı:Bte dernegi ile iletisime gecen oldumu arkadaslar.
müsteşarlığa konuyu taşıdık. genel müdürümüzden randevumuzu aldık salı günü gidiyoruz. iki arkadaşımız da rapor hazırladı. görüşeceğiz umarım bazı sorularımızın cevaplarını almayı başarırız. emeği geçen arkadaşlara buradan d teşekkür ediyoruz.
eğer ki ben okulumda çok başarılı kurs verdim adımı soyadımı okulumu paylaşırım isteyen okulumu arayıp sorabilir diyen varsa lütfen paylaşsın.
kurslardan fotoğraflar da iletebilirsiniz.
Hocam pm attım elimde kurslar ile ilgili güzel fotoğraflar var.
bimere 27.09.2016 tarihinde yazdım fakat sadece başvuru duruyo ilgili birimlere iletilmemişvikvik' Alıntı:arkadaşlar kaç kişi dilekçe yazdı burada aglamanın faydası yok dilekçe yazın bimer cimer yazın heryere
bizde red yazmıyordu bugün mdüürün ekranda baktık. fakat öğrencileri silmişler 5lerde 2 tane öğrenci bırakmışlar 6 larda hepsini silmişler.KöfteHoRr' Alıntı:Bu paylaştığınız öğrencilerin tercih sonuçlarını gösteren ekran hocam. Daha önce okulunuz kurs tercihinde bulunduğu için listede görünüyor ve listele dediğiniz zaman seçen öğrenci 0 olarak görünüyor. Önemli olan kurs talebi ekranında o derslerin başında RED'mi yazıyor yoksa ilçe onayı mı yazıyor?profnanis' Alıntı:İşte hocam.