DYK için birlik olma zamanı!!

Kodla Büyü
mcclane' Alıntı:
bizim eba da okul şifresiyle girince hala ilçe onayı yazıyor ... hatırlıyorum da geçen sene de böyle bizim ders kurslardan kaldırılmış sonra geri gelmişti...
ilçe onayı yazması imkansız

aynenbadi' Alıntı:
mcclane' Alıntı:
bizim eba da okul şifresiyle girince hala ilçe onayı yazıyor ... hatırlıyorum da geçen sene de böyle bizim ders kurslardan kaldırılmış sonra geri gelmişti...
hocam az önceye ait

Ekli dosyalar

• kursss.jpg
    kursss.jpg
    115.1 KB · Görüntüleme: 405
mcclane' Alıntı:
aynenbadi' Alıntı:
mcclane' Alıntı:
hocam az önceye ait
okullara yazı geldi,kaldırılan derslerden kurs açılmayacak diye

boş yere uğraşmayın diye birşey yok.nereye kadar ulaşabilir derdimiz ne kadar iyi anlatılırsa geri gelme ihtimali artar.ben 2. dönem tekrar geri geleceğini düşünüyorum

arkadaşlar bence yapılan büyük bir yanlış ve haksızlık ... bu haksızlık eninde sonunda düzelecek diye düşünüyorum 2. döneme kalır mı bilmem ama kurs hakkımız geri gelecek ... herkes bütün branşlar kurs açıyorken sadece bilişimin açamaması ayrımcılık... bunun zararı öğrencilere herkese geçen seneki yazıları pankartları hatırlıyorum da bütün branşlardan kurslar okullarımızda öğrencilerimiz katılabilir diye şimdi ne oldu peki...

Moralimin bozulduğu motivasyonumun düştüğü böyle bir gün daha hatırlamıyorum, Müfettişi gelir bilgisayardan çıktı alamaz bilgisayar cahilidir seni bulur, İdaresi keza öyle..., dersimin kaldırıldığı kurs programını sana yaptırmaya çalışırlar, resmi yazılar gelir neredeyse hepsini sana sorarlar ama... bir tanesi kabul etmez bilişimden anlamadığını...

55 tane 5. sınıf öğrencisinin seçtiği, 40 tane 6.sınıf öğrencisinin seçtiği dersi iptal eden zihniyete lanet okuyorum. Bana "hocam kursumuz ne zaman başlayacak" diye soran öğrencilere cevap verme güçlüğünü yaşatanlara hakkımı helal etmiyorum. Oluşturdukları algı umarım gün gelir onları bulur.

Yazıklar olsun bu liyakatsız düzene... yönetici olma vasfına,ileriyi görebilme yetisine sahip olmayan insanlarla olmayacak bu işler maalesef.

benze yakında zamanda görüşme yapacak Sefa hocamız için destek olmalıyız..Sefa hocam da uygun görürse herkesin fikirlerini alarak,belge evrak haırlayarak ortak ve sağlam bi sunum hazırlayalım..yalnız kalmasın hocamız..ben istediği konuda yardımcı olmaya hazırım..

arkadaşlar 1 saat önce sayın Yusuf Tekin twitter da kurslar ile ilgili yazı yazdı. bu twitlerin altına durumu yazsak nasıl olur?

Burcu öğretmenimize ve Bilişim Teknolojileri Eğitimcileri Derneği'nde görev yapan herkese uğraşları için teşekkür ederim.

belki yazılmıştır bilmiyorum da müzik resim gibi egzersiz açıp yapabileceği etkinlikleri kurs açıp kursta yapan bir sürü öğretmen var bunlar bütçeye zarar değil mi acaba bunlar araştırılıyor mu??

olayı maddi olmayla hiçbir alakası yok bizim branştan açılmayan kurslar başka branşlardan açıldı bile o yüzden haksızlık zaten... bence olay mahkemeye taşınsa kesin geri döner... yapılan uygulama sadece bizi değil öğrencileri de mağdur etti çünkü...

efsa' Alıntı:
belki yazılmıştır bilmiyorum da müzik resim gibi egzersiz açıp yapabileceği etkinlikleri kurs açıp kursta yapan bir sürü öğretmen var bunlar bütçeye zarar değil mi acaba bunlar araştırılıyor mu??
Çok doğru hocam geçen sene teftişe gelen müfettişler idareye egzersiz acabilen branşlar egzersiz acsin. devleti zarara ugratmasaniz iyi olur diye belirtmiş. Maalesef geçen sene egzersiz açan beden eğitimciler bile kurs açtı, bu bizim hakkımız diye idarecilerle tartıştılar hatta...

Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

arkadaşlar dyk kurs tercih sayfasında neden tercih ettiğiniz okul ihtiyaç fazlası belirledi yazıyor? okul tercih bölümünde sizlerde ne yazıyor?

Bari izin verselerdi de başka dersten açabilseydik, saçmalığın dik alası oldu.

Yusuf tekin in twitter da kurslarla ilgili yaptığı açıklamaların altına yorum olarak bilişim ve teknoloji tasarım derslerine yapılan haksızlığı dile getirebiliriz

m_esen' Alıntı:
arkadaşlar 1 saat önce sayın Yusuf Tekin twitter da kurslar ile ilgili yazı yazdı. bu twitlerin altına durumu yazsak nasıl olur?
Ben yazdım öğrencilerin rağbet ettiği bilişim teknoloji neden kaldırdı

okullara teknoloji geldi ama birileri hala gayretle kara tahtayla iş yürütmek istiyor ve bizi bıktırmak içinde elinden geleni yapıyor.
bir nebze başardıda

https://docs.google.com/forms/d/1EIsVjt ... rc9FI/edit

4400 öğrenci oldu arkadaşlar . BBNET olmayan arkadaşlarınız da telefondan haber verirseniz arkadaşlar ...
Önümüzdeki çarşamba gününe kadar alalım salı akşamı grafik haline getireceğim hangi ilde kaç öğrenci bu dersi istiyor
Olur ya bilgisayar bilmeyen vardır en azından grafikten görür ... :D

yasarsahbaz' Alıntı:
m_esen' Alıntı:
arkadaşlar dyk kurs tercih sayfasında neden tercih ettiğiniz okul ihtiyaç fazlası belirledi yazıyor? okul tercih bölümünde sizlerde ne yazıyor?
Aynısı yazıyor hocam.
Öğretmen Kurs Talep bölümünü kastediyorsunuz sanırım. Bende her şey normal, kendi okulumu seçmiştim onun ismi yazıyor. İhtiyaç fazlası falan yazmıyor. Ama seçen öğrencilerin tercihlerinden dersim silindi, seçmek iseyenler seçemedi.

mdio' Alıntı:
yasarsahbaz' Alıntı:
m_esen' Alıntı:
Aynısı yazıyor hocam.
Öğretmen Kurs Talep bölümünü kastediyorsunuz sanırım. Bende her şey normal, kendi okulumu seçmiştim onun ismi yazıyor. İhtiyaç fazlası falan yazmıyor. Ama seçen öğrencilerin tercihlerinden dersim silindi, seçmek iseyenler seçemedi.
okulunuz daha sınıf tanımlamamış,program yapmamıştır hocam..

sefatetik' Alıntı:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdA0wFvYIR75e3VxKUMsrqGxnDME4DJ74xdAWODYTVsvF1JoQ/viewform

Arkadaşlar formdan bilgileri doldurup yollarsanız. Çekinen arkadaşlar varsa okul ismini yazmazın
esim ve benim okulumu gönderdim

sencal' Alıntı:
Moralimin bozulduğu motivasyonumun düştüğü böyle bir gün daha hatırlamıyorum, Müfettişi gelir bilgisayardan çıktı alamaz bilgisayar cahilidir seni bulur, İdaresi keza öyle..., dersimin kaldırıldığı kurs programını sana yaptırmaya çalışırlar, resmi yazılar gelir neredeyse hepsini sana sorarlar ama... bir tanesi kabul etmez bilişimden anlamadığını...

55 tane 5. sınıf öğrencisinin seçtiği, 40 tane 6.sınıf öğrencisinin seçtiği dersi iptal eden zihniyete lanet okuyorum. Bana "hocam kursumuz ne zaman başlayacak" diye soran öğrencilere cevap verme güçlüğünü yaşatanlara hakkımı helal etmiyorum. Oluşturdukları algı umarım gün gelir onları bulur.

Yazıklar olsun bu liyakatsız düzene... yönetici olma vasfına,ileriyi görebilme yetisine sahip olmayan insanlarla olmayacak bu işler maalesef.
ayn1 hissiyattayim hala ögrenci yolluyorlar laba kayit için dersimiz ders deil yol geçen hani

Geri