ilçe onayı yazması imkansızmcclane' Alıntı:bizim eba da okul şifresiyle girince hala ilçe onayı yazıyor ... hatırlıyorum da geçen sene de böyle bizim ders kurslardan kaldırılmış sonra geri gelmişti...
ilçe onayı yazması imkansızmcclane' Alıntı:bizim eba da okul şifresiyle girince hala ilçe onayı yazıyor ... hatırlıyorum da geçen sene de böyle bizim ders kurslardan kaldırılmış sonra geri gelmişti...
hocam az önceye aitaynenbadi' Alıntı:ilçe onayı yazması imkansızmcclane' Alıntı:bizim eba da okul şifresiyle girince hala ilçe onayı yazıyor ... hatırlıyorum da geçen sene de böyle bizim ders kurslardan kaldırılmış sonra geri gelmişti...
okullara yazı geldi,kaldırılan derslerden kurs açılmayacak diyemcclane' Alıntı:hocam az önceye aitaynenbadi' Alıntı:ilçe onayı yazması imkansızmcclane' Alıntı:bizim eba da okul şifresiyle girince hala ilçe onayı yazıyor ... hatırlıyorum da geçen sene de böyle bizim ders kurslardan kaldırılmış sonra geri gelmişti...
yazıda onaylanmıştır diyor yanlış anlamadıysamsuldal2000' Alıntı:buda bizim okula gelen cevap yazısı
mcclane' Alıntı:yazıda onaylanmıştır diyor yanlış anlamadıysamsuldal2000' Alıntı:buda bizim okula gelen cevap yazısı
Çok doğru hocam geçen sene teftişe gelen müfettişler idareye egzersiz acabilen branşlar egzersiz acsin. devleti zarara ugratmasaniz iyi olur diye belirtmiş. Maalesef geçen sene egzersiz açan beden eğitimciler bile kurs açtı, bu bizim hakkımız diye idarecilerle tartıştılar hatta...efsa' Alıntı:belki yazılmıştır bilmiyorum da müzik resim gibi egzersiz açıp yapabileceği etkinlikleri kurs açıp kursta yapan bir sürü öğretmen var bunlar bütçeye zarar değil mi acaba bunlar araştırılıyor mu??
Aynısı yazıyor hocam.m_esen' Alıntı:arkadaşlar dyk kurs tercih sayfasında neden tercih ettiğiniz okul ihtiyaç fazlası belirledi yazıyor? okul tercih bölümünde sizlerde ne yazıyor?
Ben yazdım öğrencilerin rağbet ettiği bilişim teknoloji neden kaldırdım_esen' Alıntı:arkadaşlar 1 saat önce sayın Yusuf Tekin twitter da kurslar ile ilgili yazı yazdı. bu twitlerin altına durumu yazsak nasıl olur?
Öğretmen Kurs Talep bölümünü kastediyorsunuz sanırım. Bende her şey normal, kendi okulumu seçmiştim onun ismi yazıyor. İhtiyaç fazlası falan yazmıyor. Ama seçen öğrencilerin tercihlerinden dersim silindi, seçmek iseyenler seçemedi.yasarsahbaz' Alıntı:Aynısı yazıyor hocam.m_esen' Alıntı:arkadaşlar dyk kurs tercih sayfasında neden tercih ettiğiniz okul ihtiyaç fazlası belirledi yazıyor? okul tercih bölümünde sizlerde ne yazıyor?
okulunuz daha sınıf tanımlamamış,program yapmamıştır hocam..mdio' Alıntı:Öğretmen Kurs Talep bölümünü kastediyorsunuz sanırım. Bende her şey normal, kendi okulumu seçmiştim onun ismi yazıyor. İhtiyaç fazlası falan yazmıyor. Ama seçen öğrencilerin tercihlerinden dersim silindi, seçmek iseyenler seçemedi.yasarsahbaz' Alıntı:Aynısı yazıyor hocam.m_esen' Alıntı:arkadaşlar dyk kurs tercih sayfasında neden tercih ettiğiniz okul ihtiyaç fazlası belirledi yazıyor? okul tercih bölümünde sizlerde ne yazıyor?
esim ve benim okulumu gönderdimsefatetik' Alıntı:https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdA0wFvYIR75e3VxKUMsrqGxnDME4DJ74xdAWODYTVsvF1JoQ/viewform
Arkadaşlar formdan bilgileri doldurup yollarsanız. Çekinen arkadaşlar varsa okul ismini yazmazın
hocam hangi ilçemcclane' Alıntı:hocam az önceye aitaynenbadi' Alıntı:ilçe onayı yazması imkansızmcclane' Alıntı:bizim eba da okul şifresiyle girince hala ilçe onayı yazıyor ... hatırlıyorum da geçen sene de böyle bizim ders kurslardan kaldırılmış sonra geri gelmişti...
ayn1 hissiyattayim hala ögrenci yolluyorlar laba kayit için dersimiz ders deil yol geçen hanisencal' Alıntı:Moralimin bozulduğu motivasyonumun düştüğü böyle bir gün daha hatırlamıyorum, Müfettişi gelir bilgisayardan çıktı alamaz bilgisayar cahilidir seni bulur, İdaresi keza öyle..., dersimin kaldırıldığı kurs programını sana yaptırmaya çalışırlar, resmi yazılar gelir neredeyse hepsini sana sorarlar ama... bir tanesi kabul etmez bilişimden anlamadığını...
55 tane 5. sınıf öğrencisinin seçtiği, 40 tane 6.sınıf öğrencisinin seçtiği dersi iptal eden zihniyete lanet okuyorum. Bana "hocam kursumuz ne zaman başlayacak" diye soran öğrencilere cevap verme güçlüğünü yaşatanlara hakkımı helal etmiyorum. Oluşturdukları algı umarım gün gelir onları bulur.
Yazıklar olsun bu liyakatsız düzene... yönetici olma vasfına,ileriyi görebilme yetisine sahip olmayan insanlarla olmayacak bu işler maalesef.
en azindan bakanlik kaldirdi dememislersuldal2000' Alıntı:buda bizim okula gelen cevap yazısı