Way be 5 derse cikarildi oyle mi bi biz yüküz şu TC ye
Hocam btr olmayı müdürü kıramadığımdan kabul ettim. Kimse olmak istemedi. 100 saatlik kurs ücretini alsam senin cebinden mi çıkacak. ..bu cuma günüaynenbadi' Alıntı:zorla kimse kimseyi BTR yapmaz hocam, 100 saatlik kursa da sizi zorlamı aldılar?Hakan25' Alıntı:Arkadaşlar DYK da kurs veren bir BTR öğretmeni maksimum kaç saat derse girebilir.Branşım farklı bizi zorla btr yaptılar
İstifanızı verirsiniz olup biter kimse zorlayamaz.saygılar
hocam 5 ders fakat en fazla 12 saat kurs alabilecek öğrenci. geçen sene 3 ders 12 saat bu sene 5 ders 12 saat. toplamda maliyet yükü aynıfantasio' Alıntı:Bence bu dönem öğrencilerin 5 dersten kurs alabilmeleri fitili ateşleyecek. Çünkü bütçeye çok fazla yük getirecek ve her zaman olduğu gibi öğretmenin aldığı para göze çarpacak. Maliyenin bu külfetin altından kalkabilmesi için DYK için MEB'ten değişiklik talebinde bulunacağını tahmin ediyorum. Hem etüt merkezleri de tekrardan açılmaya başladı artık. Sadece TEOG derslerinden kurs verilebileceği ve sadece 8.sınıfların başvurabileceği bir değişiklik olabilir. 2.dönem olmadı seneye DYK nın değişeceğini düşünüyorum.
Hakan25' Alıntı:Hocam btr olmayı müdürü kıramadığımdan kabul ettim. Kimse olmak istemedi. 100 saatlik kurs ücretini alsam senin cebinden mi çıkacak. bir yerine neyse...bu cuma günüaynenbadi' Alıntı:zorla kimse kimseyi BTR yapmaz hocam, 100 saatlik kursa da sizi zorlamı aldılar?Hakan25' Alıntı:Arkadaşlar DYK da kurs veren bir BTR öğretmeni maksimum kaç saat derse girebilir.Branşım farklı bizi zorla btr yaptılar
100 saatlik kurs ücreti demedim, 100 saat kursa gidip BTR olma hakkı verildi size, bu kursa sizi zorla almadılar sayın hocam., Müdürü kıramadım diyorsan zorla yaptılar diyorsun bu da ayrı bir muamma. Ayrıca üslubunuda hiç beğenmedimHakan25' Alıntı:Hocam btr olmayı müdürü kıramadığımdan kabul ettim. Kimse olmak istemedi. 100 saatlik kurs ücretini alsam senin cebinden mi çıkacak. bir yerine neyse...bu cuma günüaynenbadi' Alıntı:zorla kimse kimseyi BTR yapmaz hocam, 100 saatlik kursa da sizi zorlamı aldılar?Hakan25' Alıntı:Arkadaşlar DYK da kurs veren bir BTR öğretmeni maksimum kaç saat derse girebilir.Branşım farklı bizi zorla btr yaptılar
hangi ilçe hocam?idril42' Alıntı:Bizim ilçede diğer derslerde de 4 saat açan öğretmenlerin hepsine ilçe iki saate düşürün yoksa onaylamayız dedi. Yani kimse bir sınıfa 4(hafta içi(2)+haftasonu(2)) saat açmayacak dediler..olay başka yerlere gidiyor gibi sanki..
Terbiye öğretecek seviyen yok, yazıklar olsun. bir soru sorduk seviye nereye kadar düştü. Makul bir cevap verseydiniz ne kaybederdiniz. İlkokul bebeleri gibi her şeyden kavga çıkaracak bir şey buluyorsunuz. Sorumu geri aldım, tartışma bitsinkondansatör' Alıntı:Hakan25' Alıntı:Hocam btr olmayı müdürü kıramadığımdan kabul ettim. Kimse olmak istemedi. 100 saatlik kurs ücretini alsam senin cebinden mi çıkacak. bir yerine neyse...bu cuma günüaynenbadi' Alıntı:zorla kimse kimseyi BTR yapmaz hocam, 100 saatlik kursa da sizi zorlamı aldılar?Hakan25' Alıntı:Arkadaşlar DYK da kurs veren bir BTR öğretmeni maksimum kaç saat derse girebilir.Branşım farklı bizi zorla btr yaptılar
Arkadasim gayet duzgun bir sekilde yazmis ,
Bizi zirli btr yiptilir öhö öhö
Demeyeceksin o zaman
kiramadiysan o senin tercihin hocam zorlama degil
Gayet terbiyesizce mesaj atmişsin ayip ayip
Hakan25' Alıntı:Terbiye öğretecek seviyen yok, yazıklar olsun. bir soru sorduk seviye nereye kadar düştü. Makul bir cevap verseydiniz ne kaybederdiniz. İlkokul bebeleri gibi her şeyden kavga çıkaracak bir şey buluyorsunuz. Sorumu geri aldım, tartışma bitsinkondansatör' Alıntı:Hakan25' Alıntı:Hocam btr olmayı müdürü kıramadığımdan kabul ettim. Kimse olmak istemedi. 100 saatlik kurs ücretini alsam senin cebinden mi çıkacak. bir yerine neyse...bu cuma günüaynenbadi' Alıntı:zorla kimse kimseyi BTR yapmaz hocam, 100 saatlik kursa da sizi zorlamı aldılar?Hakan25' Alıntı:Arkadaşlar DYK da kurs veren bir BTR öğretmeni maksimum kaç saat derse girebilir.Branşım farklı bizi zorla btr yaptılar
Arkadasim gayet duzgun bir sekilde yazmis ,
Bizi zirli btr yiptilir öhö öhö
Demeyeceksin o zaman
kiramadiysan o senin tercihin hocam zorlama degil
Gayet terbiyesizce mesaj atmişsin ayip ayip
Kendi aramizda yaristigimiz için kimse alamıyor, acanlarin acamayanlara karşı avantaji irtadan kalktivolkankey' Alıntı:dyk ya izin verilmeyerek
hizmet puanı bakımından da dezavantajlı duruma geçiyoruz