DYK için birlik olma zamanı!!

Kodla Büyü
Re: DYK için toplan!!DERSİNE SAHİP ÇIK

öğrenciler mağdur olmasın diye kurs şablonu yap, sınıf sınıf dolaşarak tercih yapamayan öğrencilerin tercihlerini yazdır, sonra eve gelince gece bilgisayar başına otur, sabaha kadar sistemin tüm engellemelerine rağmen kurs tercihlerini gir. hiç uyumadan okula git, tekrar form dolaştır ve giremeyen öğrencilerin bilgilerini topla, eve gelince bilgisayarı aç. SÜRPRİİİİZZZZZZ
DERSİMİZ SİSTEMDEN KALDIRILMIŞ... ne diyeyim şimdi kime ah edeyim...

Arkadaşlar saat 8 deki twit etkinliğini unutmayalım.Hepimiz katılalım ve çevremizdeki arkadaşlarımıza haber verelim

mturkmen42' Alıntı:
Olacak iş değil arkadaşım madem baştan açma dersi. Bu nasıl bir iş!
TES'e desteğinden dolayı teşekkür ederim. Eğitim Bir Sen'den de aynı duyarlılığı bekliyorum.
Bravo yarin uye olacam

bil_kay' Alıntı:
Arkadaşlar saat 8 deki twit etkinliğini unutmayalım.Hepimiz katılalım ve çevremizdeki arkadaşlarımıza haber verelim
tag nedir hocam? bir de yeni bir başlikta duyurursak daha iyi olur

Bu nasıl bir inat ya ders açılmasın diye seçenlerin kayıtlarını bile silmek benim bu işi aklım almıyor. Biz kime ne kötülük yaptık da bunları bize reva görüyorlar.

Arkadaşlar bu işin BTR ile alakalı olduğunu düşünüyorum. Bundan dolayı elimizdeki BTR kartını oynamalıyız. Ben eğer dyk'lardan dersimiz kaldırılırsa btr'den istifa edeceğim.

hadi başlatalım şu etkinliği
#desteklemekursundabilisimolmali çünkü kodlama öğrenmeli çocuklarımız @Yusuf__Tekin @tcmeb
@Yusuf__Tekin #desteklemekursundabilisimolmali sizce de öyle değil mi sayın müsteşarım, kodlama olmalı diyordu Teknoloji bakanımız
@Yusuf__Tekin #desteklemekursundabilisimolmali Bilişim Dersi neden kaldırıldı bilmek istiyoruz

Arkadaşlar BTR lerimizi iptal edip yapamayalim..Onlarda DYK kursunu bize vermezlerse..

#desteklemekursundabilisimolmali
Hep beraber bu taga yaziyoruz,haydi bismillah.

Branşdaşlarima tavsiyem kesinlikle idarelere yardimci olmayalim bundan sonra. yapmiyorum demeyin, bu suc olur ama ugrasiyorum olmuyor derseniz onlarda bakanligin basinin etini yerler.

Arkadaşlar twitter etkinliğine destek olalım
#desteklemekursundabilisimolmali @Yusuf__Tekin @tcmeb

Twitter etkinliğine de katılıyorum şu an ama bu saatten sonra karardan geri donseler ne olacak? Adamlar seçen öğrencileri silmisler! Hem de öğrencilerin tercihlerinin bitecegi gün!!!

Degerli arkadaslarim bilmiyorum haberiniz var mi ama destekleme ve yetistirme kurslarindan muzik beden resim drama gibi derslere ogrenciler hala kurs basvurusu yaparken bakanligin dun aldigi kararla bilisim tekn. Kurs listesinden kaldirilmis ve artik acilmayacakmis bu cifte standarta tepki gostermek icin ve bransimiza hakettigi degeri vermeleri icin tanidigimiz bilisim ogretmenlerine, sendikalara haber verelim bilgisayarbilisim.net ve #desteklemekursundabilisimolmali twitter etkingine destek olalim. Bransina sahip cik. Iyi aksamlar.

Boyle bir mesaj hazirladim tanidigim butun bilisimcilere gonderdim.

#desteklemekursundabilisimolmali DYK klavuzuna aykırı hareket edilmektedir. @Yusuf__Tekin @tcmeb
#desteklemekursundabilisimolmali @Yusuf__Tekin @tcmeb
Teknoloji çağında Bilişim dersi DYK listesinden neden çıkarılıyor?
#desteklemekursundabilisimolmali Gelecek Bilişimde hale anlamayan Meb yöneticileri var

hadi destek zamanı

Kursmerkezinden baktım bilişim seçien öğrenciler sıfırlanmış, müzik beden resim tek tasarım hala öğrenciler var..kim arandı bilmiyorum ama sadece kasıt bilişim dersine..her sene biri çıkıp saldırıyor kasıtlı bir şekilde..haksızlık adaletsizlik düşünmeyen birileri var..

arkadaşlar burda zaman kaybetmeyin twitter a yüklenin..

#desteklemekursundabilisimolmali

is_mail1982' Alıntı:
Arkadaşlar bu işin BTR ile alakalı olduğunu düşünüyorum. Bundan dolayı elimizdeki BTR kartını oynamalıyız. Ben eğer dyk'lardan dersimiz kaldırılırsa btr'den istifa edeceğim.

Akşam akşam aklıma geldi, şüpheci bir insanım ben. Bu Fetoculardan dolayı bunları iptal etmedilerse daha başka bişey demiyorum. Yakın zamanda dersi de kaldırırlar.

Anahtar kelimeler;

Bylock - Bilişim Teknolojileri ve Yazılım - Kodlama - Zeka Oyunları

fantasio' Alıntı:
is_mail1982' Alıntı:

Akşam akşam aklıma geldi, şüpheci bir insanım ben. Bu Fetoculardan dolayı bunları iptal etmedilerse daha başka bişey demiyorum. Yakın zamanda dersi de kaldırırlar.

Anahtar kelimeler;

Bylock - Bilişim Teknolojileri ve Yazılım - Kodlama - Zeka Oyunları

yok artık :)

TEOG Dersleri dışındaki tüm dersleri kaldırsalar eyvallah denir ama sadece Bilişim dersi kalkıyorsa burada art niyet var demektir arkadaşlar. Benim zoruma gitti şahsen. Bu yapılan bilişim öğretmenlerini MEB e küstürmekten başka bir işe yaramaz. Bunun sorumlusu kim çok merak ediyorum.

Ekli dosyalar

• basvuru.jpg
    basvuru.jpg
    120.8 KB · Görüntüleme: 341

site yöneticileri bile sallamıyor.baksanıza başlıklar hala sabitlenmedi

arkadaş yine bizi vurdu nedir bu çektiğimiz anlamadım gitti. bir çok yere yazdım ama bimere ne yazdığınızı tam olarak paylaşan bir arkadaş olursa bende yazıp göndereyim.

Ne site yöneticileri ne dernek kimsenin umurunda değil.

kursun durumunu soran öğrencilere 147 yi arayıp bakanlığa sormaları gerektiğini söyleyeceğim. Cevap veremiyorum çünkü

böyle bi ayrımcılık olmamalı çok yazık..bi günde 15 tahta yı sıfırdan kurdum öğleden sonra kimse madur olmasın diye..okuldan çıkışm 19:15 idi..eve geldim bu haber..Allah kerim..

Geri