DYK için birlik olma zamanı!!

Kodla Büyü
Re: DYK için toplan!!DERSİNE SAHİP ÇIK

Reddd gelmiş
acımadı ki acımadı ki
biz neler gördük yıllardır
:alkis:

-olayı kendi dilinizle anlatan bir yazı yazıp başbakanlığa ve cumhurbaşkanlığına yollayın sayın hocalarım, hatta ben yazım da hala meb içinde fetöcü ler in olabileceğini yazacağım. yoksa hiç bir mantığa sığmaz ----diğer dersler dururken sadece Bilişim in çıkarılması ( başbakan ve cumhurbaşkanımız sürekli teknolojiden yazılımdan bahsederken).. keyfi hareket edildiğinden bahsedelim..
-ayrıca herkes okullarına dilekçe yazsın üst yazı ile gönderilsin ilçeye, bakanlıktan görüş istensin neden kaldırıldığına dair. (ben müsait olunca yazacağım buradan paylaşırım).
- sendikası olanlar iletişime geçilip gerekirse dava açılmalı.

herkes uğraşmaz ise bu sorun çözülmez para artık umrumda değil gururumuzu hiç saydı MEB :verymad:

aynenbadi' Alıntı:
ilçe onayları şuan da red!!! asparagas haber diyen arkadaş da bi sistemine girsin baksın bakalım doğrumuymuş değilmiymiş
evet arkadaşlar haber doğru çıktı.asparagas çıkmadığına sevinen arkadaşların olması üzücü.yapacak şey belli.yarın sınıfın kapısına asacam bahsettiğim yazıyı.

_MurAy_' Alıntı:
az önce müdür bey tek olduğu için bizden yardım istedi ve öğrencilerin şifreleri ile kurslar için derslerini seçmede yardımcı olduk çocuklara.
örneğin 5. sınıflarda bilişim dersi gözüküyor,öğretmen de gözüküyor..üstelik ben de kurs başvurusu yapabildim.İlçemizde yaklaşık 10 okul var 3-4 kadarı bilişim kursunu açmak için eklemiş örneğin
onun için arkadaşlar anlamadan dinlemeden lütfen ankarayı arayıp durmayın,sonra o Aydın ilindeki işgüzarların yaptığı gibi tekrar bir mağduriyet açmayalım kendi kendimize
Bir bakın,belki ilçede seçilmemiştir,belki okulunuzda,birşeyler olmuştur yani,kendi ilçenizde araştırın lütfen :!:
Hala ayni görüşte misiniz?

Arkadaşlar BİMER ve CİMER e yazmamız gerek şu an da benim 4 tane 5 . sınıf 2 tane 6. sınıf grubum oluşuyordu, veli dilekçeleri elimde... :S Ortak bir metin oluşturursak daha iyi olur..

Okullarda en çok sevilen ders, kursta sayısı düşmeyen tek ders. Kapatmak çocuklara yapılan çok büyük bir haksızlık, her çocuğun evinde bilgisayarı yok, kalabalık sınıf ortamında anlayamadığı konuları kursta pekiştiriyorlardı. Mebin uygulaması öğrencileri vurmuştur maalesef onlar adına üzüldüm. Biz zaten alışığız işe gelince 1. sınıf, uygulamaya gelince 2. sınıf öğretmen görülmeye.

Olmaz olsun böyle branş insan evladı üvey evladına bile bu kadar kötü davranmaz.
Ben elimi kolumu çektim okuldaki işlerden dersime girip çıkacağım.
Bu devirde eba şifresiyle bile tercihlerini yapmayı başaramayan veli ve öğrencilerin olduğu bir ortamda bilişime gerek yok zaten. Ellerinde şifre ve tc ile yardım isteyen veli ve öğrencileri bana yönlendirmeyin diye herkese söyledim okulda. Herkes artık başının çaresine baksın dedim.
Tepkimizi göstermeye bir yerlerden başlamak gerekir.

Nedir bu alip veremedikleri bizimle planlanmış birseyde degil olsa başta ders olmazdi dyk da
Birden bire akillarini bizimle bozup ugrastiklari birsey .Sonra gelmiş gelecekten -yazilimdan- programlamadan falan bahsediorsunuz.Eminim Anasayfa yi google yapamayan insanlar ahkam kesiyor. Yazıklar olsun

@_aliyalcin_ @EgitimBirSen Turkiye Geneli DYK kurslarında Bilişim Teknolojileri ve Yazılım dersimiz iptal edildi. Destek bekliyoruz.

@_aliyalcin_ @EgitimBirSen Bilişim çağında,Fatih Projesiyle övündüğümüz bu zamanda DYK da Bilişim Teknolojileri dersimize sahip çıkın lütfen

Guzel bir yazi hazirlayan olursa paylassin lutfen vakit kaybetmeden okul araciligi ile basvuralim

#desteklemekursundabilisimolmali @Yusuf__Tekin @tcmeb

Arkadaşlar bu hastag ı tt yapalım.

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Eğitim Bir Sen ile de Hatay sorumlusu ile de görüştüm arkadaşlar. Konuyu Genel Merkeze Bildirdik çalışacağız dedi. Ben üzerime düşeni yaptım arkadaşlar. Hakkımızda hayırlısı artik.

Show Tv WhatsApp Haber Hattı İhbar Numarası=0 533 701 91 61

Tgrt Haber Tv WhatsApp Haber Hattı İhbar Numarası=0 543 269 71 92 / 0 544 269 71 92

Habertürk Tv WhatsApp Haber Hattı İhbar Numarası=0 532 165 01 15

Trt WhatsApp Haber Hattı İhbar Numarası=0 530 662 05 62

Sözcü WhatsApp Haber Hattı İhbar Numarası=0 549 807 27 99

Kanal D WhatsApp Haber Hattı İhbar Numarası=0 530 930 04 91

DHA WhatsApp Haber Hattı İhbar Numarası=0 533 714 86 90

Destekelemekursundabilisimolmalı tagı iyi gibi bence de hakkımızı aramalıyız bu işin sonu nereye gidiyor akşam 8 gibi yardıralım

çok merak ediyorum bununla ilgili açıklama yapacaklar mı? yapacaklarsa ne diyecekler.

aakcakaza' Alıntı:
çok merak ediyorum bununla ilgili açıklama yapacaklar mı? yapacaklarsa ne diyecekler.

bilgisayar diye birsey var kullanin biraz ama derine dalmayin yoksa kafayi siyirirsin derler. fazla derinie dalmamak lazim, nemelazim dunyaca unlu bir program falan gelistirecek yetenekli cocukalr cikar ortaya mazallah. bizimkiler yatip kalkip arapca ogrensin yeter.

saat 20:00 da #desteklemekursundabilisimolmali @Yusuf__Tekin @tcmeb

bu tag yüklenelim.

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Akadaşlar bakın ben idareciyim, kurslardan sorumlu idareci olsam haftada 8 saat alırım hiç kurs vermeden. Burada artık amaç para değil onur gurur, diğer branşların size bakış açısnı düşünün, Beden eğitimi müzik den kurs açılıyor (açılmasın demiyorum) ama Bilişim yok. böyle saçmalık mı olur. o yüzden bu başlığı takip edelim sürekli güncellenecektir

Şuan öğrenci tercihlerinden de silindi şukadar öğrenci dersi seçmişti deme şansımız da kalmadı lanet olsun, bunu yapan bakanlık bürokratı olamaz kesinlikle orda çalışan bir bilişimcinin işidir, kimsenin aklına böyle birşey gelemez ya aklım almıyor.

Geri