evet arkadaşlar haber doğru çıktı.asparagas çıkmadığına sevinen arkadaşların olması üzücü.yapacak şey belli.yarın sınıfın kapısına asacam bahsettiğim yazıyı.aynenbadi' Alıntı:ilçe onayları şuan da red!!! asparagas haber diyen arkadaş da bi sistemine girsin baksın bakalım doğrumuymuş değilmiymiş
Hala ayni görüşte misiniz?_MurAy_' Alıntı:az önce müdür bey tek olduğu için bizden yardım istedi ve öğrencilerin şifreleri ile kurslar için derslerini seçmede yardımcı olduk çocuklara.
örneğin 5. sınıflarda bilişim dersi gözüküyor,öğretmen de gözüküyor..üstelik ben de kurs başvurusu yapabildim.İlçemizde yaklaşık 10 okul var 3-4 kadarı bilişim kursunu açmak için eklemiş örneğin
onun için arkadaşlar anlamadan dinlemeden lütfen ankarayı arayıp durmayın,sonra o Aydın ilindeki işgüzarların yaptığı gibi tekrar bir mağduriyet açmayalım kendi kendimize
Bir bakın,belki ilçede seçilmemiştir,belki okulunuzda,birşeyler olmuştur yani,kendi ilçenizde araştırın lütfen :!:
Aynen öyle biktirdilar.e-volkan' Alıntı:Ya arkadaş yıldım bu branşdan, her sene bi saçmalikla uğraş..
Eyvallah biz katılalim hocamilk3r' Alıntı:#desteklemekursundabilisimolmali @Yusuf__Tekin @tcmeb
Arkadaşlar bu hastag ı tt yapalım.
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
aakcakaza' Alıntı:çok merak ediyorum bununla ilgili açıklama yapacaklar mı? yapacaklarsa ne diyecekler.