dorian' Alıntı::alkis:
Şikayet eden öğretmenlerden sıkıldık, senin gibi emek veren öğretmenler GURUR VERİCİ teşekkürler...
gkhnmr' Alıntı:arkadaşlar programı ilk çalıştırmamda çalıştı. fakat şuan deniyorum exceldeki ilk öğrenci için şifre alıyor ve hata veriyor. hata mesajı ise "TC Kimlik numaralarını kontrol edin. Boş Geçmeyin. Ebaya giriş Yapmayı Unutmayın"
kaç kere denedim hep aynısı oluyor. bu sorunu gidermek için ne yapmam gerekiyor.
ayqt' Alıntı:Hocam çok teşekkür ederim sorunsuz, bütün okulun şifrelerini yeniledim :+1:
Allah ne muradın varsa versin
hocam aynı hatayla bende karşılaşıyorum.hatta garanti olsun diye excele sadece iki tc no yazdım birinci tc ye şifre veriyor ama ikinciye bir türlü vermiyor.burhan hocam yardım...gkhnmr' Alıntı:arkadaşlar programı ilk çalıştırmamda çalıştı. fakat şuan deniyorum exceldeki ilk öğrenci için şifre alıyor ve hata veriyor. hata mesajı ise "TC Kimlik numaralarını kontrol edin. Boş Geçmeyin. Ebaya giriş Yapmayı Unutmayın"
kaç kere denedim hep aynısı oluyor. bu sorunu gidermek için ne yapmam gerekiyor.
buyrun hocam excell...şifreyi pm attım..burhaneren' Alıntı:Exceli buraya bir yükleyin bakalım hocam. Eğer sorgulatmaya çalıştığınız öğrenci aktif öğrenci değilse bu hatayı alırsınız. E okuldan tcleri alırken sadece aktif öğrencileri alın.
ulasturhan' Alıntı:Özellikle kodları paylaşman çok zarifçe. Kendini bu alanda geliştirmek isteyenler için çok ideal bir örnek olmuş. Eba şifrelerini sayenizde hallettim. Gerçi bazen site tıkanınca mükerrer oluşturuyor. ahmetin şifresini mehmetede hasanada yapıştırıyor ama oda sayılı bir kaç kişiyi geçmediğinden, filitrelemeyle tekrarlayanların rengini kırmızı yaparak hangi kayıtlarda bu sorunu yaşamışsak o kişiye elle yeniden şifre verdim ve bu sorunda ortadan kalkmış oldu.
Bizi büyük bir iş yükünden kurtardın. 379 öğrenciye sanki tek tek elde şifre vermişim gibi harika
başlık satırı kullanmadım ilk tc yi almadı onuda kendim aldım yapıştırdım. program bende gayet normal çalışmakta isteyen özelden mebbis şifresini ve okul öğrenci tc nolarının olduğu exceli yollasın çalıştırıp sonuç dosyasını atayım size tabi öğrenci tclerini paylaşmak sıkıntılı bi durum teamviewer ilede bağlanıp beraberde bakabiliriz duruma...
kazuo' Alıntı:Elinize sağlık Burhan hocam. Toplu şifre modülünü açmayıp, tek tek şifre almak için de güvenlik kodu getiren süper(!) bakanlık yazılımcılarının yerine keşke sizin gibi arkadaşlar bu kadrolara getirilse.