by_zamansiz' Alıntı:hocam listede sadece tc kimlik numaraları mevcut. liste xls uzantılı fakat şöyle bir hata veriyor
burhaneren' Alıntı:by_zamansiz' Alıntı:hocam listede sadece tc kimlik numaraları mevcut. liste xls uzantılı fakat şöyle bir hata veriyor
ilk mesajda linkte verilen eklentileri kurun hocam
bote2011' Alıntı:dosyayı okuldan indiremiyorum
slm6713' Alıntı:buna önlem olsun diye güvenlik kodunu getirmişler sanırım
burhaneren' Alıntı:slm6713' Alıntı:buna önlem olsun diye güvenlik kodunu getirmişler sanırım
Hocam önlem diye koydukları güvenlik kodu resmini kesip biçip string e dönüştüren OCR kütüphanesi var. Benzer kodları çoğu projemde okutup girdirdim. Yalnız niye bizi uğraştırıyorlar onu anlayamıyorum ben. Yani kafamızım basmadığı,büyüklerin bildiği bişey varsa bizle de paylaşsınlar.
Dediğim gibi arkadaşlar güvenlik kodunu okutup girdirmek zor bişey değil,daha önce yaptım. Yine yapar sorgulatırım toplu ama çözüm bu olmamalı. Vakti zamanında hukuk bürosunda çalışırken benzer bir işlemi sgk sorgusu için kullanıyoduk. Adamlar güvenlik kodu yerine resmen öss sorusu sormaya başladılar sistemde. Şimdi ben bu kodu okuturum,bu defa başka kod koyarlar. Çözüm değilkuzgun' Alıntı:program çalışmaz arkadaşlar. her öğrenci için yeniden kod alması gerek.