parrs' Alıntı:Cok tesekkurler hocam. Cok iyi ise yaradi. Bu programin kodlari acik halini de paylasabilir misiniz?
Lütfen yanlılş anlaşılmasın. Yaptığınız iş çok işime yarayacak olduğundan tamamen destek amaçlı olarak yazdım.burhaneren' Alıntı:https://yadi.sk/d/CUM6IKw6n4c3f Yandex diske ekledim hocam birde buradan deneyin. google drive neden öyle bir hata veriyor anlamadım. Silip tekrar yükleyim oraya da. Bağışta bulunabilirim diyen hocam bağıştan kastanızı anlamadım ?
sanalomer' Alıntı:Lütfen yanlılş anlaşılmasın. Yaptığınız iş çok işime yarayacak olduğundan tamamen destek amaçlı olarak yazdım.burhaneren' Alıntı:https://yadi.sk/d/CUM6IKw6n4c3f Yandex diske ekledim hocam birde buradan deneyin. google drive neden öyle bir hata veriyor anlamadım. Silip tekrar yükleyim oraya da. Bağışta bulunabilirim diyen hocam bağıştan kastanızı anlamadım ?
Kullanıcı adı ve şifre olarak okul mebbis hesabını yazıyorum. Ancak, giriş başarısız diyor.
Verileri getirme işleminde tc kim noları alıyor. Sorgulamaya başla dediğimde de aşağıdaki hatayı alıyorum.
Lütfen Tc Kimlik Numaralarını Kontrol Edin. Boş Geçmetin. Eba'ya giriş Yapmayı Unutmayın!
şeklinde hata mesajı alıyorum.
Srebrenica' Alıntı:Program sorunsuz çalışıyor. Hocam Allah senden razı olsun, sevdiğine kavuştursun.
burhaneren' Alıntı:miraz' Alıntı:burhaneren' Alıntı:Hocam işinıze yaramasına sevîndim. 471tc yi nasıl aldınız onuda siz paylaşın tek tekmi.
Sizin yazdığınız gibi yaptım. Tüm TC Kimlik numaralarını bir Excel sayfasında alt alta oluşturdum ve bu dosyayı .XLS formatında kaydettim.
Sizin programda "Verileri Getir" dedikten sonra bu .XLS uzantılı dosyayı seçtim ve "Sorgulamaya Başla" düğmesine bastım. TC'leri tek tek alarak yeni Excel dosyasında şifreleri oluşturdu. Ama epey bi sürdü
Yanlış anlaşıldım excel için 470 tane tc'yi e-okuldan tek tekmi aldınız demek istemiştim. Tc kimlik numaralarını içeren bir rapor ben göremedim. Ama şöyle bir kolay yolunu buldum onunda. İdare şifresiyle girip öğrenci arama kısmında 5 leri 6 ları vs. aratıp çıkan web sayfasından kopyalayıp yapıştırın excele. Fazlalık yerleri silin ve sınıf şubelerine göre filtreleyin. Bu kadar basit
burhaneren' Alıntı:Srebrenica' Alıntı:Program sorunsuz çalışıyor. Hocam Allah senden razı olsun, sevdiğine kavuştursun.
Sağolun hocam.
mavimali' Alıntı:hocam Allah razı olsun programınızı kullandım çalışıyor net frame son sürümü yüklememi istedi o kadar Allah herşeyi gönlünüze göre versin çok teşekkür ederim.
izmirli_312' Alıntı:hocam dediklerinizi yaptık ama bu hatayı alıyoruz sebep ne olabilir?
DotCom' Alıntı:Allah razı olsun sayın hocam,
Kodları paylaştığınız için tekrardan teşekkür etmek istedim.
Nacizane önerim başlığın sabitlenmesidir. Bu aralar çokça lazım olan bir uygulama.
zeyne' Alıntı:burhaneren hocam ebaya giriş yapınca profilim sayfasında okulum görevlendirme yaptığım okul gözüküyor.haklısınız büyük ihtimal sorun ondan.ama nerden düzeltilecek onu bilmiyorum.mebbis te filan herşeyde kendi okulum gözüküyo.sadece görevledirne yaptığım okul benim mebbiste görevlendirmemi iptal etmemiş.hala gözüküyor.Nasıl düzeltebilirim acaba,veya bu eba okul adını nerden çekiyor sistem ?
ebolukcu' Alıntı:Hocam 1100 öğrencinin şifresini verdim. Arada birkaç hata verdi. Şöyle söyliyeyim. Her defasında yüzde 60 şifre verdi, diğer kişilere hata verdi. Kalanları tekrar programa attım. Bu işlemi 5 6 defa yapınca tamamına şifre verebildim.
Şifre veremediği zaman, mesela hata: Eba.666 hatası verdiği zaman o kişinin excel hücresine bir önceki kişinin hücresinde yazması gerekeni yazıyor. Böylelikle tekrar eden hücrelerin hatalı olduğu anlaşılıyor.
Örnekle açıklayayım:
İki kimlik numarası olsun:
12456789101
10987654321
2. kişide hata verdiğinde sistem(birinci kişi Cemil, 2. Nuri olsun) excele
Cemilin şifresi=123456
Cemilin şifresi=123456
yazdırıyor 2. kişide hata vermişse. Ki 2. kişi de okulumuz öğrencisi. Bir daha deneyince şifre veriyor.
Aynı değerleri excelde koşullu biçimlendirme ve yenilenen değer yaparak tespit edip, tekrar yaptım. Arada başka adımlar da var ama atladım. O kısımlara kendiniz çözüm bulabilirsiniz. Bunu da benzer sorunla karşılaşan olur belki diye yazıyorum.
Sonuçta 1100 kişiye günlerce veremeyeceğim şifreyi verebildim. Burhan hocam öncelikle Allah sevdiğinle mutlu bir hayat geçirmeni nasip etsin.
Bahsettiğim kısma da belki çözüm getirebilirsin. Mesela hata verirse sonraki kişiye geçmesin 5 kez denesin. 5 kez denemesine rağmen şifre veremezse geçsin.