Eba Toplu Şifreyi Yaptım :)

Kodla Büyü
kendi sorunumu kendim çözdüm sonradan geldi aklıma :)
bilmeyenler için veride metni sütunlara dönüştür seçeneği var o şekilde ayırabilirsiniz :)

Teşekkürler hocam elinize sağlık bayağı iş gördü.
Allah sevdiğinize kavuştursun
Eyvallah

semihcom' Alıntı:
ilk verdiğim eba şifreleri girmiyor, kendim yeni şifre alıyorum öğrenciye giriyor, bu şifreler aylık mı değişiyor nedir böyle :verymad:

Sizden sonra belki başka bir hoca girip tekrardan şifre dağıtmıştır hocam.

Hocam kendi sınıfıma şifre almaya çalışırken eba dan da programdanda aynı hatayı veriyor ne yapmam lazım

Ekli dosyalar

• Screenshot_1.png
    Screenshot_1.png
    10.7 KB · Görüntüleme: 553
bznesm_srkn' Alıntı:
Hocam kendi sınıfıma şifre almaya çalışırken eba dan da programdanda aynı hatayı veriyor ne yapmam lazım

Mebbisteki okulunuzun adını bi kontrol ettirin hocam. Sorgulatmaya çalıştığınız tc sizin öğrenciniz olarak gözükmüyor,sıkıntı o.

Geçen gün bu başlık gözüme ilişmişti. Bugün de müdür EBA'dan toplu şifre alınamadığını söyleyince aklıma geldi bakayım dedim ve işe yaradı. XP yüklü olan bilgisayarda bir türlü çalıştıramadım ama Win10'da hallettim.
Allah razı olsun, Allah sevdiğine kavuştursun hocam. :)

Böylesi paylaşımlar takdire şayan. Çalışkan arkadaşlarımız hep varolsun :alkis:

hocam sorgulamaya başla dediğim anda resimdeki gibi bir hata geliyor

Ekli dosyalar

• hata.jpg
    hata.jpg
    103.7 KB · Görüntüleme: 518
  • hata.jpg
    hata.jpg
    103.7 KB · Görüntüleme: 518
samsunlu' Alıntı:
hocam sorgulamaya başla dediğim anda resimdeki gibi bir hata geliyor

Yan taraftaki browser şifre sorgulama ekranına gelen kadar sorglamaya başla deme hocam. Bir de ilk tc yi bi kontrol edin. sadece aktif öğrenciler olsun listenizde

denedim çalışıyor. programı hazırlayan arkadaşa teşekkür ederim. Çıktı olarak şifrelerin kaydedildiği xls dosyasında sadece şifreler değil, TC ler de olursa daha iyi olur sanki.

serdaruzun38' Alıntı:
denedim çalışıyor. programı hazırlayan arkadaşa teşekkür ederim. Çıktı olarak şifrelerin kaydedildiği xls dosyasında sadece şifreler değil, TC ler de olursa daha iyi olur sanki.
Sorgulama yaptığınız tc lerı kopyalayayıp yapıstırın hocam bi sütuna,o an onu düsünememişim o bi eksik. :++:

burhaneren' Alıntı:
Eba'dan toplu şifre alma olayını hallettim. Öğrencilerin Tc kimlik Numaralarının olduğu bir exceli programa veriyoruz ve arkamıza yaslanıyoruz. Program bizim yerimize excele şifreleri dolduruyor.

https://drive.google.com/file/d/0Bx1gRN ... sp=sharing buradan indirebilirsiniz arkadaşlar. Kullanım basit. Giriş yaptıktan sonra verileri getir butonuyla exceli çağarıyoruz. webbrowserin ekranında şifre alma kısmı geldiğinde ise sorgulamaya başla diyoruz bu kadar. Kendisi bi excel sayfası açıp ona yazdırıyor.Aklında soru işareti olan varsa kodları gösterebilirim. Gayet şeffaf zaten. Birkaç buton,bir webbrowser, datagridden ve progressbar dan ibaret. Kullanan arkadaşlar işine yararsa bir dua etse sevdiğine kavuşssun diye yeterli :)

Hata Alan arkadaşlar http://www.microsoft.com/en-us/download ... x?id=23734 bunu ya da https://www.microsoft.com/en-us/downloa ... x?id=13255 bunu kurarlarsa sorunları hallolacaktır.

Kodları merak eden arkadaşlar için kodları da ekledim.
:++:

programda şifrenizi yanlış girdiniz kısmını bir türlü geçemiyorum, aynı şifre ile defalarca eba kurs modülüne girmeme rağmen..

mesut_steel' Alıntı:
programda şifrenizi yanlış girdiniz kısmını bir türlü geçemiyorum, aynı şifre ile defalarca eba kurs modülüne girmeme rağmen..
Hocam yanda açılan browser ebanın kendı giriş ekranı programla alakası yok. Mebbis girişi yapıyor olabilirsiniz muhtemelen.

"Maalesef bu dosya ..........

............ dokümanlar yalnızca sahibi tarafından indirilebilir."

şeklinde hata alıyorum indiremiyorum. Acil yardımcı olmanızı rica ediyor, teşekkür ediyorum. Bağışta da bulunabilirim. Sağolun.

Geri