ismetelk' Alıntı::alkis: :alkis: Hocam öncelikle teşekkürler çok işime yaradı. benim buna benzer bir projeye ihtiyacım var program kodlarını paylaşabilir misin acaba? Kendime göre uyarlayayım
bidene' Alıntı:sayın hocam çekiyorum şifreleri sona yaklaştım. ellerinize sağlık.
çok faydası oldu sayın hocam.burhaneren' Alıntı:bidene' Alıntı:sayın hocam çekiyorum şifreleri sona yaklaştım. ellerinize sağlık.
Ne demek hocam faydası dokunduysa ne mutlu.
sinan36' Alıntı:Hocam ellerine sağlık. :+1: çok güzel çalışma. :++: Yalnız ben w10 da kuramadım eksik dosya var gibisnden hata veriyor.
selchuk' Alıntı:hocam ellerine sağlık öncelikle...
normalde öğrenci şifrelerini okulun kullanıcı girişiyle veriyoruz ama
bu program okulun şifresini kabul etmiyor
burhaneren' Alıntı:selchuk' Alıntı:hocam ellerine sağlık öncelikle...
normalde öğrenci şifrelerini okulun kullanıcı girişiyle veriyoruz ama
bu program okulun şifresini kabul etmiyor
hocam okul şifresiyle denemedim ancak ben bütün okula kendi şifremle buradan alıp verdim.
e-okul-f121/eokuldan-tc-kimlikli-ogrenci-veli-telefonlarini-alan-program-t148199.html bu adresdeki programla TC Kimlik no, baba tel no, anne tel no excele aktarılabiliyorburhaneren' Alıntı:miraz' Alıntı:burhaneren' Alıntı:Hocam işinıze yaramasına sevîndim. 471tc yi nasıl aldınız onuda siz paylaşın tek tekmi.
Sizin yazdığınız gibi yaptım. Tüm TC Kimlik numaralarını bir Excel sayfasında alt alta oluşturdum ve bu dosyayı .XLS formatında kaydettim.
Sizin programda "Verileri Getir" dedikten sonra bu .XLS uzantılı dosyayı seçtim ve "Sorgulamaya Başla" düğmesine bastım. TC'leri tek tek alarak yeni Excel dosyasında şifreleri oluşturdu. Ama epey bi sürdü
Yanlış anlaşıldım excel için 470 tane tc'yi e-okuldan tek tekmi aldınız demek istemiştim. Tc kimlik numaralarını içeren bir rapor ben göremedim. Ama şöyle bir kolay yolunu buldum onunda. İdare şifresiyle girip öğrenci arama kısmında 5 leri 6 ları vs. aratıp çıkan web sayfasından kopyalayıp yapıştırın excele. Fazlalık yerleri silin ve sınıf şubelerine göre filtreleyin. Bu kadar basit
YusufULUCANLAR' Alıntı:e-okul-f121/eokuldan-tc-kimlikli-ogrenci-veli-telefonlarini-alan-program-t148199.html bu adresdeki programla TC Kimlik no, baba tel no, anne tel no excele aktarılabiliyorburhaneren' Alıntı:miraz' Alıntı:burhaneren' Alıntı:Hocam işinıze yaramasına sevîndim. 471tc yi nasıl aldınız onuda siz paylaşın tek tekmi.
Sizin yazdığınız gibi yaptım. Tüm TC Kimlik numaralarını bir Excel sayfasında alt alta oluşturdum ve bu dosyayı .XLS formatında kaydettim.
Sizin programda "Verileri Getir" dedikten sonra bu .XLS uzantılı dosyayı seçtim ve "Sorgulamaya Başla" düğmesine bastım. TC'leri tek tek alarak yeni Excel dosyasında şifreleri oluşturdu. Ama epey bi sürdü
Yanlış anlaşıldım excel için 470 tane tc'yi e-okuldan tek tekmi aldınız demek istemiştim. Tc kimlik numaralarını içeren bir rapor ben göremedim. Ama şöyle bir kolay yolunu buldum onunda. İdare şifresiyle girip öğrenci arama kısmında 5 leri 6 ları vs. aratıp çıkan web sayfasından kopyalayıp yapıştırın excele. Fazlalık yerleri silin ve sınıf şubelerine göre filtreleyin. Bu kadar basit
şifre doğru olmasına rağmen şifre hatası veriyor hocamburhaneren' Alıntı:YusufULUCANLAR' Alıntı:e-okul-f121/eokuldan-tc-kimlikli-ogrenci-veli-telefonlarini-alan-program-t148199.html bu adresdeki programla TC Kimlik no, baba tel no, anne tel no excele aktarılabiliyorburhaneren' Alıntı:miraz' Alıntı:burhaneren' Alıntı:Hocam işinıze yaramasına sevîndim. 471tc yi nasıl aldınız onuda siz paylaşın tek tekmi.
Evet hocam hocamızın programıda benimkiyle aynı mantığa dayanıyor. Oradan tc alınıp buradan sorgulanabilir pek tabii.
cilekes_ogrt' Alıntı:Allah sevdiğine kavuştursun
Rica ederim hocam. Dün bende tüm okulu aldım,benîmde işime yaradıbutido' Alıntı:Hocam çoook teşekkür ederim çook işime yaradaı ellerine sağlık