mostwanted' Alıntı:
okul kullanıcı adıyla girdim şifre hatalı dedi.öğretmen kullanıcı adıyla girdim yine şifre hatası verdi.
herhangi bir öğrencinin şifresiyle girdim açıldı.verileri getir seçeneğinden öğrencilerin tc no okul no adı soyadı olan listeyi getirip sorgulamaya başla dedim bu seferde "Lütfen TC Kimlik Numaralarını Kontrol edin boş geçmeyin.EBA'ya giriş yapmayı unutmayın" yazan bi pencere çıktı birşey olmadı.
sanırım text box kurum girişi için değil.ayrıca program üzerinde açılan sayfadaki site sadece öğrenci girişine açık.kurs merkezleri için açık değil.orayı değiştirirsen sorun çözülebilir sanki
Hocam ben kendi öğretmen şifremle giriş yapıyorum alınıyor. Aynı şekilde forumdaki diğer arkadaşlarda idare şifresiyle değilde kendi şifreleriyle aldılar sanırım. Öğrenci şifresiyle girip diğer öğrencileri sorgulama yapamayacağından try catch bloklarına düşüyor ve o hatayı veriyor. Açıkcası bu aralar ilgilenecek vaktim yok,genel bir sorun olsa neyse ama ben sorgulatabiliyorum, çoğu arkadaştanda aldığım cevap sıkıntı olmadığı yönünde. Bir başka arkadaşınızın şifresiyle deneyin. Giriş yaptırdığım ekran
http://giris.eba.gov.tr/EBA_GIRIS/ burası.