Eba Toplu Şifreyi Yaptım :)

Kodla Büyü
Tekrar teşekkürler, geçenlerde ortaokulda kullanmıştım. Şimdi ilkokula da yaptım... harika oldu.

ücretli öğretmenler eba 'yı kullanmaz derken şöyle bi açıklama yapalım,, kadrolu öğretmen eba 'ya mebbis şifresi ile giriş yapar ama ücretli öğretmenin mebbis kaydı yoktur o yüzden giriş yapamaz

hocam kendi okulumda görev yapıyor olmama ve kendi eba şifremle girmeme rağmen halen eba 10 hatası alıyorum. excel de sadece tc kimlik nolar var

XLSX olmayanlar XLS denesin.

listeyi xlsx uzantılı kaydettiğimde verileri almadı. xls (eski sürüm) olarak kaydettiğimde oldu

excel eski süründe denedim önce veri yükleyip sonra sisteme girmeyide denedim ama aynı sürekli eba010 hatası veriyor anlamadım gitti. win 7 de framework 4.5.2 istiyordu onuda kurdum sorun ne olabilir acaba başka

ark lar sorunu buldum kusura bakmayın. bende şaşırdım kendi okulumda görevliyim ama eba başka okulda görünüyorum o okulda da hiç görevlendirilmedim nasıl bi saçmalık anmaladım sorun ordan kaynaklanıyor galiba

bilisimci61' Alıntı:
ben verileri çekemiyorum, excell belgesini görmüyor acaba eski versiyon mu olması gerek excell'in?

Hocam dosya seçtiğiniz yerde xlsx kısmını xls diye değişitirirseniz dosyayı görebilirsiniz. :idea:

ark lar eba bilgilerimi güncelledim şimdi programla eba girişinden sonra verileri getir deyip sorgula diyorum önce başarılı yazıyor sonra eba girişi yapmayı unutmayın diyor şifreleri getirdiğimiz excel in içine mi kaydediyor başka bir yere mi. neden olmuyor anlamadım

ark lar sorun programı açarken ki otomatik açılan excel sayfasını kapatıyor olmamdan kaynaklanıyormuş program gayet iyi çalışıyor Allah razı olsun

xxltc' Alıntı:
ark lar sorun programı açarken ki otomatik açılan excel sayfasını kapatıyor olmamdan kaynaklanıyormuş program gayet iyi çalışıyor Allah razı olsun

aynen hocam açılan exceli kapatmayacaksınız çünkü ona yazıyor. Bazı arkadaşlarda açılan excele tc leri yazıyo,oda olmayacak. Tc ler ayrı bir excel olacak.

pinaraytas' Alıntı:
ücretli öğretmenler eba 'yı kullanmaz derken şöyle bi açıklama yapalım,, kadrolu öğretmen eba 'ya mebbis şifresi ile giriş yapar ama ücretli öğretmenin mebbis kaydı yoktur o yüzden giriş yapamaz
HOCAM ÜCRETLİ ÖĞRETMENLERDE EBAYI KULLANABİLİRLER

EOKUL K ADI VE ŞİFRLERİYLE GİRİŞ YAPABİLİYORLAR
ANCAK E OKUL kullanıcı Adları mutlaka sadece tc den oluşmalı (bazı m yardları k adlarına tc nodan sonra ad soyad başharfi felan veriyor)bu duruma dikkat edin sonra boşuna boşuna kulağımı çınlatmayın

trilaylayloom' Alıntı:
Hocam program hata verdi database engine kurmuş olduğum halde, fakat bendeki office 2013 sorun bundan kaynaklı olabilir mi?

Hocam 2013 kullanarak sorgulama yapan arkadaş vardı sanırım. Hata ne tam olarak

arkadaşlar birşey sorabilirmiyim.
şifresini unutan öğrenciler için google formda öğrencilerin t.c. kimlik ve okul numarasını girerek şifrelerini öğrenebilecekleri bir form oluşturabilir miyim.
bununda bağlantısını okul sitesine veririm böylece şifresini kaybeden devamlı bana gelmez.

illede google form olmasına gerek yok başka herhangi bir yollada olur

Hocam bugün kullandım. Eline emeğine sağlık. ..
Allah sevdiğine hayırlısı ile kavuşmayı nasip etsin...

burhaneren' Alıntı:

Hocam Programı kurdum çalıştırdığımda (null) geçerli bir windows uygulaması değil hatasını alıyorum. Kurulumu mu yanlış yaptım. Windows XP kullanıyorum lab da. bundan kaynaklanıyor olabilir mi?

Sayfaları gezerken gördüm, program xp de çalışmıyor muş, başka bir işletim sisteminde deneyeceğim.

Emeğiniz için teşekkürler, Allah sevdiğinize kavuştursun...

paradox99' Alıntı:
burhaneren' Alıntı:

Hocam Programı kurdum çalıştırdığımda (null) geçerli bir windows uygulaması değil hatasını alıyorum. Kurulumu mu yanlış yaptım. Windows XP kullanıyorum lab da. bundan kaynaklanıyor olabilir mi?

Sayfaları gezerken gördüm, program xp de çalışmıyor muş, başka bir işletim sisteminde deneyeceğim.

Emeğiniz için teşekkürler, Allah sevdiğinize kavuştursun...

Xp de deneme fırsatım olmadı hocam. İmkan varsa başka bilgisayarda deneyin lütfen

Geri