orebro' Alıntı:gzegen' Alıntı:akilli tahtadan silinmesinde sorun yok geri yukleme yada virüs tarama olayi cözüyor benim derdim adam evinden yada baska bir yerden virüslü flash getirdimi yine bulasiyor oyle bisi olmaliki adam virüslü flash takinca tahtaya bulasmasin tahtadaki bir program ya bulasmayi engellesin yada flashi temizlesin ama nasil olacak bu
sayın hocam tekrar bulaşmayı engellemek için malwarebyte's anti-malware pro kullandım ben.. işe yaradı.. virüslü bellek takınca uyarıyor ve temizliyor.. ancak free versiyonda anlık tarama özelliği olmadığı için işe yaramıyor, pro versiyonu yüklemek gerek..
dedigin programi indirip pro yaptim sonra virüslü bir tahtaya usb takip dosyalari kaybettim sonra temiz bir pcde bu programin devreye girip temizlemesini bekledim bisi cikmadi ekrana
sonra programla flashi tarattim virüs oldugu halde yok bisi gurban tertemiz dedi oysaki flashdaki dosyalar gorünmüyor bile. dolayisi ile bu mallware bende virüslü flashi temizlemedi yada ben bi ayarini yapamadim.