Not: Bu mesajından önce bir önceki sayfadaki mesajımı da okuyup öyle değerlendirin.
3-5 değil saldırıda olduğu gibi 200 de değil 1000 tane it sürüsünün tek başına yapabileceği iş değil bu. Önceki mesajımda yazdım biraz. Bunları da yazayım. 200 PKK'lının çoğu gece 1 civarı saldırı yapıyor. Gündüz gibi başarı alıyor. Çünkü çoğunda gece görüş dürbünü var. 200 civarı havan kullanılmış, zaiyatın ana sebebi havanlar ve coğrafi bölge koşulları, uçaksavar, 200 terörist en azından hepsinde keleş, kanas, el bombası... Bunlara bölge halkının bile gücünün yetmeyeceğini bilmeniz lazım...
Sizin karşınızda bir avuç çapulcu var ama arkasında 7 düvel devlet, kürt ve türk vatandaşlarımızın hatta askerlerimizin, siyasilerin hatta askerlerin içinde bile saklanan hainler var... Bunlar bu cüreti kendilerinde nerden buluyor sanıyorsunuz. Türkiye'ye düşmanlık yaptıklarında tüm şer odakları, dünya arkalarına geçiyor da ondan... Arkalarında birilerinin olması hoşlarına gidiyor. Ama Allah büyük. Gün gelecek o arkadalarındakilerde yanılacak, önündeki itler de öncelikle arkalarındakiler tarafından satılacaklar...
Verilmek istenen mesaj açık ve net. Türkiye güçlendikçe, sorunlarını çözmek için çalıştıkça buna müsaade etmemek için dünya karşısına dikilecek, önümüze de PKK, KCK çıkacak arkadaş. Para için ülkesine hainlik edecek saflar olduğu sürece bitmez. Bize düşen gerekirse şehit olmak, şehit olmak değilse de herkesin işini milleti, devleti, dini için adam gibi yapması. Birbirimize düşman gözüyle bakmak, bırakın milleyetçiliği siyasi görüşler için bile birbirimizi kırmak şehitlerimizin acılarını artırmaktan, bizi biz olmaktan çıkarıp bölmekten başka bir işe yaramayacak.
Ne bir partiyi savunuyorum ne de her hangi birini suçluyorum. Allah niyetinde hainlik olana hidayet versin, mümkün değilse de kahretsin... Askerimize güç versin...