Hangi Kitabı Okuyoruz?

Kodla Büyü
İtfaiye Yakıyor - Ömer Lütfi METE

Bir derin devlet geyiği. Rahmetli döktürmüş. Tavsiye ederim...

zehRaa..' Alıntı:
olasılıksız-Adam hawer
süper bir kitabtı soluksuz okunabilecek siyah kan ıyyy :D bu ara "aklından bir sayı tut" kitabını okumaya çalışıyorum
bu arada arkadaşlar okuduğunuz kitabları bir birimizin okullarına gönderelim hem arkadaşlıklarımız artar hem de kitabları değişmiş oluruz ne dersiniz...biraz garip bir teklif oldu ama şimdi çoğunuz hocam kargo parasına kitabı alırsın filan diye düşünebilir ama maksat sanal haricinde gerçek hayatta da paylaşım tabii ne düşünürsünüz bilmem...

aşkın gözyaşları-sinan yağmur
alamut-vladimir bartol
serenad-zülfü livaneli
od-iskender pala

berra_u' Alıntı:
neşem' Alıntı:
bilisimci61' Alıntı:
NAzan Bekiroğlu "La"

herkese tavsiye ederim muhakkak okunması gerekli :)

katılıyorum hocam . tek kelımeyle harika bır kıtap. la yı okuduktan sonra nazan bekiroğlunun bütün kıtaplarını okumaya çalışıyorum. yusuf ile züleyha- isimle ateş arasında- cam ırmağı taş gemi.... hepsi cok guzel...

isimle ateş arasında benim en sevdiğim ve hala tekrar tekrar okuduğum bir kitaptır. zaten kitaplarından birini okuduktan sonra diğerlerini okumayana hiç rastlamadım :) üniversiteden buyana nerdeyse tavsiye ettiğim herkes tüm kitaplarını okuyor

İki Darbe Arasında - İskender PALA

İskender PALA'nın 15 yıllık askerlik anılarını anlattığı güzel bir kitap. İbret alınması gereken olaylarla dolu, bir çırpıda okunacak bir kitap. Tavsiye edilir...

Her BT Öğretmeninin okuması gereken bir kitap,

Kevin Mitnick - Aldatma Sanatı

Od - İskender PALA

Bizim Yunus'un hayatını bir de İskender PALA'dan okumak isteyene tavsiye edilir...

ahmet ümit bab-ı esrar kitabını bitirdim dün. şuan makalat şems-i tebrizi okuyorum

Geri