Hangi Kitabı Okuyoruz?

Kodla Büyü
Zülfü livaneli SERENAD
Zülfü livanelinin ilk defa kitabını okuyorum.Biraz önyargılıydım bayada bir başlamadım geçen gün elime aldım şu anda ilk 100 sayfadayım oldukça iyi gidiyor.Bitirince tam yorum yaparım.

mebmağduru' Alıntı:
ismailmeto' Alıntı:
OD- iskender Pala
bende
:++:

Hocam nasıl od bende elimdeki kitaptan sonra ona başlıyacam.İskender palanın babilde ölüm istanbulda aşk diye bir kitabını okumuştum.Çok güzel bir kitapdı ama dili biraz ağır gelmişti bana edebi kelimeler vardı içinde.Od merak ediyorum açıkcası.

Dünyanın İlk Günü- Beyazıt Akman
Osmanoğullarının öyküsü hiç böyle anlatılmadı.
Osmanlı ile ilgilenenlere kesinlikle tavsiye edilir.

oyungezer' Alıntı:
Kitap isimlerini yazarken kitap hakkında çok kısa fikrimizi de yazalım bence.

Ben mümkün olduğunca okuduğum kitap hakkındaki görüşlerimi yazıyorum.
Hocam dediğin gibi hepimiz kitap hakkında düşüncelerimizi yazarsak ona göre kitabı okuruz ya da okumayız...

şu an babamın bundan 20-30 yıl önce(tam kestiremediğim için ) aldığı 4 ciltlik bir seri var
Hayatüs Sahabe.Böyle yaprakları altın gibi duruyor.
O kadar kaliteli ki maş.
Şu anda tebliğ kısmındayım Peygamberimizin tebliğ edeceği zaman kimlerle hangi ortamlarda neler yaşadığına dair çok ice ayrıntıntılı bilgiler veriliyor.

Bozkırın Sırrı (bitmek üzere)
Kur'an-ı Kerim Tefsiri'ne başlayacağım(diyanet işl. bşk. 5 cilt)

cefecan' Alıntı:
Zülfü livaneli SERENAD
Zülfü livanelinin ilk defa kitabını okuyorum.Biraz önyargılıydım bayada bir başlamadım geçen gün elime aldım şu anda ilk 100 sayfadayım oldukça iyi gidiyor.Bitirince tam yorum yaparım.
okudum ... kitabın çıkışının fransada çıkan ermeni soykırımı yasasının ve avrupadaki diğer oylamaların arifesine denk gelmesi tesadüfmüdür bilmem ama insanlık suçları ve aşkın arasında türklere demediğini de bırakmamış. türklerin sebep olduğunu idda ettiği felaketlerin hep aynı kadının akrabalarının başına gelmesi saçma + özenle seçilmiş sivri cümleler can sıkıcı ... basit anlatımlı ve kasıtlı bir kitap olduğunu düşünüyorum.

ckayatr' Alıntı:
cefecan' Alıntı:
Zülfü livaneli SERENAD
okudum ... kitabın çıkışının fransada çıkan ermeni soykırımı yasasının ve avrupadaki diğer oylamaların arifesine denk gelmesi tesadüfmüdür bilmem ama insanlık suçları ve aşkın arasında türklere demediğini de bırakmamış. türklerin sebep olduğunu idda ettiği felaketlerin hep aynı kadının akrabalarının başına gelmesi saçma + özenle seçilmiş sivri cümleler can sıkıcı ... basit anlatımlı ve kasıtlı bir kitap olduğunu düşünüyorum.

ne yazık ki kitapta yazılanları yanlış yorumlamışsınız.

geçmişte yaşanan olayları bir millete mal etmiyor. bilakis içinde bulunan koşulların herkesin başına felaket getireceğinin altını çiziyor. zulme uğrayanların sadece tek bir kökenden olmadığını gayet anlaşılır dille ifade etmiş.

Kaçın! 'Demokrasi' Geliyor--- Banu AVAR

Mutlaka okuyunuz yakın hem de çok yakın tarihimizde yaşanan arap baharının iç yüzünü öğrenmek ve sırada bekleyen ülkemiz için neler yapabileceğimizi biraz düşünmek için mutlaka okuyun..

Ahmet Ümit * Bab-ı Esrar
Yeni bitirdim kitabımı..Elif Şafak Aşk'tan sonra beni çok tatmin etmesede okunabilitesi olan bir Mevlana,Şems hikayesi..

Kur'an-ı Kerim ve Muhtasar Meali - Hayrat Neşriyat
Riyazu's Salihin - İmam Nevevi - IŞIK YAYINLARI
Peygamberimizin Hayatı 1 - Salih Suruç - NESİL YAYINLARI
Bu 3 kitabı ailecek okuyoruz akşamları, yeni başladık, evli arkadaşlara tavsiye ederim.

Serdengeçti Külliyatı (2. Kitap ) - Osman Yüksel Serdengeçti - TÜRK EDEBİYATI VAKFI
Mehmet Akif'e Göre Dün Bugün Yarın - Hekimoğlu İsmail - TİMAŞ YAYINLARI
Bunlara da bireysel devam ediyorum.

Geri