afsinli310
Site Gezgini
Aşkın Gözyaşları - Sinan Yağmur
Şah Mat - Mario Mazzanti
Şah Mat - Mario Mazzanti
mebmağduru' Alıntı:bendeismailmeto' Alıntı:OD- iskender Pala
:++:
oyungezer' Alıntı:Kitap isimlerini yazarken kitap hakkında çok kısa fikrimizi de yazalım bence.
okudum ... kitabın çıkışının fransada çıkan ermeni soykırımı yasasının ve avrupadaki diğer oylamaların arifesine denk gelmesi tesadüfmüdür bilmem ama insanlık suçları ve aşkın arasında türklere demediğini de bırakmamış. türklerin sebep olduğunu idda ettiği felaketlerin hep aynı kadının akrabalarının başına gelmesi saçma + özenle seçilmiş sivri cümleler can sıkıcı ... basit anlatımlı ve kasıtlı bir kitap olduğunu düşünüyorum.cefecan' Alıntı:Zülfü livaneli SERENAD
Zülfü livanelinin ilk defa kitabını okuyorum.Biraz önyargılıydım bayada bir başlamadım geçen gün elime aldım şu anda ilk 100 sayfadayım oldukça iyi gidiyor.Bitirince tam yorum yaparım.
ckayatr' Alıntı:okudum ... kitabın çıkışının fransada çıkan ermeni soykırımı yasasının ve avrupadaki diğer oylamaların arifesine denk gelmesi tesadüfmüdür bilmem ama insanlık suçları ve aşkın arasında türklere demediğini de bırakmamış. türklerin sebep olduğunu idda ettiği felaketlerin hep aynı kadının akrabalarının başına gelmesi saçma + özenle seçilmiş sivri cümleler can sıkıcı ... basit anlatımlı ve kasıtlı bir kitap olduğunu düşünüyorum.cefecan' Alıntı:Zülfü livaneli SERENAD
Zülfü livanelinin ilk defa kitabını okuyorum.Biraz önyargılıydım bayada bir başlamadım geçen gün elime aldım şu anda ilk 100 sayfadayım oldukça iyi gidiyor.Bitirince tam yorum yaparım.