Hangi Kitabı Okuyoruz?

Kodla Büyü
joombal' Alıntı:
MEHDİX - Turgay Güler

ROMAN NE ANLATIYOR?

Mehdix

Yayınevi: Popüler

Yazarı: Turgay Güler

Türü: Fantastik Kurgu

Sayfa Sayısı: 240

Tarih 19 Ağustos 2020, Cuma... Herkes o ânı sabırsızlıkla bekliyor. Neredeyse altı asır sonra Ayasofya Camii'nin minaresinden ilk ezan okunmak üzere... Türkler, Ayasofya'yı yeniden ibadete açıyor.

Dünyaya bir şeyler oluyor…

Dünyanın hâkimi olan Amerika, kendi başının çaresine bakmaktan aciz…

Üretilen büyük bir yapay depremin ardından, Amerika yerle bir oluyor ve bu ülkenin ekonomisini elinde tutan Yahudi tüccarlar Avrupa'ya yöneliyor.

Bütün dünyayı idare etmek üzere politikalar geliştiren İsrail, en büyük müttefiki Amerika'yı saf dışı bırakmak için planlar yapıyor ve bu planlarını başarıyla uyguluyor.

Bir Türk Paşası, Hristiyan ve Yahudi dünyasının peşinden koştuğu Ahit Sandığı'nı ve Hazreti Musa'nın Asası'nı ele geçiriyor.

Üçüncü Dünya Savaşı başlıyor…

Özel ve "seçilmiş" biri olarak, kendine yöneltilen bütün tehlikelerden sıyrılan MEHDİX Paşa, dünyanın umut bağladığı bir kurtarıcı olarak yola çıkıyor...

Kitabın tanıtım sitesine buradan ulaşabilirsiniz

http://www.mehdixpasa.com

yaklaşık 2 yıl önce okumuştum edebi olarak kaliteli olmasada kurgusunu ve işlenen tema yı çok beğenmiştim

berra_u' Alıntı:
beyazıd akman- dünyanın ilk günü (istanbulun fethini anlatan güzel bir kitap)

bu kitabı ben de okudum. Çok güzel gerçekten. Ben istanbul'un fethinin bu kadar uzun sürdüğünü bilmiyodum hiç..

Aşka Adanmış Bir Ömür Hz Hatice - Nurdan DAMLA

Büyük ve temiz Hatice (ra) anlatan çok güzel bir kitap. Genel olarak siyer kitaplarında ve Resulullah'ın hayatını anlatan kitaplarda peygamberimizla evli olduğu dönem anlatılan büyük ve temiz Hatice'nin Resulullah'tan önceki hayatını da öğrenmek isteyenler tavsiye olunur...

nfk ÇİLE
images

Geri