Hangi Kitabı Okuyoruz?

Kodla Büyü
sehzade84' Alıntı:
biraz geç oldu ama elif şafak ın aşk kitabını okuyorum.
bir kitap da okulda dolabımda duruyor. onu da boş derslerde okuyorum. yazarı yabancı hatırlayamadım ama ismi aklından bir sayı tut.

Hocam John VERDON yazarın adı. Çok güzel akıcı bir kitap. Yazarın ilk kitabı. İkincisi de çıkmış. Kitapçıma gitmeye fırsatım olmadı. Gider gitmez alıp ikinci kitabı da okuyacağım...

ahmet ümit istanbul hatırasını bitirdim yeni.Çok güzel kitap tavsiye ederim.
Şimdi de Muhteşem Süleyman ve Hürrem Sultan Yavuz Bahadıroğlu

-Cengiz AYTMATOV- "Gün Olur Asra Bedel"
-Beyazıt AKMAN- "Dünyanın İlk Günü"
ikisini de yeni bitirdim.
Şu an elimde -Sinan YAĞMUR- "Aşkın Gözyaşları" var

aklından bir sayı tut.. yeni başladım güzel gidiyor şimdilik.. bundan önce iskender pala-od okumuştum.. ortalarına kadar adapte olamadım ama sonradan güzelleşti.. iki kitapta tavsiye..

Hesaplaşma - Vahdettin ENGİN

İzmir suikastini anlatan bir kitap. Yeni başladım, gayet iyi gidiyor. TRT de yayınlanan Kurt Kanunu'nu izleyenlere tavsiye edilir. ( Not: Diziye adını veren Kemal TAHİR'in Kurt Kanunu adlı kitabını henüz okumadım. Yıllardın temin etmeye çalışıyorum. Temin eder etmez okuyacağım...)

Ekli dosyalar

• hesaplasma.jpg
    hesaplasma.jpg
    28.6 KB · Görüntüleme: 388
aşkın gözyaşları(Tebrizli Şems) -Sinan Yağmur
Aklından Bir sayı Tut- John Verdon

Güne Düşülen Notlar -Mehmet Çelik ..Mehmet Çelik hocamızın makalelerinden derlenmiş güzel bir kitap..

Sol Ayağım -- Christy Brown

doğuştan beyin felçli olan ve sadece sol ayağını oynatabilen biri kendi hayatını anlatmış. Çok etkileyici.

oyungezer' Alıntı:
volkankey' Alıntı:
frank schatzing
Sürü
Kitap hakkında fikirlerini yazar mısın. Konusunu biraz araştırdım ve ilginç geldi.

henüz 60 sayfa okudum kitap 800 sayfa
şu anda okyanusta keşfedilen yeni bir solucan türü üzerinde konu ama ilerde ilginç bir hal alacak gibi sanırım
balinalar ortadan kayboluyor vs.

Gözlerini Sımsıkı Kapat - John VERDON

Aklından Bir Sayı Tut kitabının yazarının ikinci kitabı. Dave Gurney fırtınası alabildiğince esmeye devam ediyor. Yazarın hem ilk kitabı hem de bu kitabı tavsiye olunur...

Geri