Konu güzel aslında. Peki edebi dili nasıl kitabın. Beğendiniz mi? Malum, çeviri sonuçta.volkankey' Alıntı:oyungezer' Alıntı:Kitap hakkında fikirlerini yazar mısın. Konusunu biraz araştırdım ve ilginç geldi.volkankey' Alıntı:frank schatzing
Sürü
henüz 60 sayfa okudum kitap 800 sayfa
şu anda okyanusta keşfedilen yeni bir solucan türü üzerinde konu ama ilerde ilginç bir hal alacak gibi sanırım
balinalar ortadan kayboluyor vs.
Çok değişik bir kitap. Kadının hafzalasındaki o dünyayı yaşıyor gibi okuyorum. Takdire şayan...tuncay2744' Alıntı:La - Sonsuzluk hecesi..
Nazan Bekiroğlu
oyungezer' Alıntı:Konu güzel aslında. Peki edebi dili nasıl kitabın. Beğendiniz mi? Malum, çeviri sonuçta.volkankey' Alıntı:oyungezer' Alıntı:Kitap hakkında fikirlerini yazar mısın. Konusunu biraz araştırdım ve ilginç geldi.volkankey' Alıntı:frank schatzing
Sürü
henüz 60 sayfa okudum kitap 800 sayfa
şu anda okyanusta keşfedilen yeni bir solucan türü üzerinde konu ama ilerde ilginç bir hal alacak gibi sanırım
balinalar ortadan kayboluyor vs.
:+1:sehzade' Alıntı:Gözlerini Sımsıkı Kapat - John VERDON
Aklından Bir Sayı Tut kitabının yazarının ikinci kitabı. Dave Gurney fırtınası alabildiğince esmeye devam ediyor. Yazarın hem ilk kitabı hem de bu kitabı tavsiye olunur...
süper kitaptır ... :+1: :+1:merfi' Alıntı:kürk mantolu madonna - sabahattin ali