Arkadaşlar üyelik iptal edilmiyor.En iyisi kredi kartınızı değiştirmek .Ben senede 1 defa kredi kartımı değiştiririm.Neticede bir sürü siteden alışveriş yapıyorum.Hepsine güvenmem mümkün değil.Nereden bileyim firmada çalışan birinin firmadan ayrılınca benim kartımla alışveriş yapmayacağını ya da benim bilgilerimi 3. kişilerle paylaşmayacağını?En iyisi arkadaşlar her ürünü satan sitelerden değil de belli ürünlere yoğunlaşmış sitelerden o ürünleri almak.Mesela oyuncağı sadece oyuncak satan,kitabı sadece kitap satan sitelerden almak gibi.Geçen adını unuttuğum tanınmamış bir siteden lazer yazıcı sipariş verdik milli eğitime ertesi gün elimize ulaştı,aynı şekilde başka bir tanınmamış site lg p503 telefonum için 1 gün içinde koruyucu bant gönderdi.İstanbulbilişim.com diye bir siteden laptop alacaktım arkadaşa,firmaya telefon açtım firma elinde ürünün olmadığını söyledi.Eğer bu durumda hepsinerede.com olsaydı inanın süper hızlı gönderi var bu ürüne derlerdi.Tabii telefon cevap verirse.Birde arkadaşlar telefonu boşuna aramayın kimse çıkmıyor ya da ben bu zamana kadar kimseyi bulamadım.