Daha önce bir çok siteden alışveriş yaptım, ama geçenlerde hepsiburada dan birşey almak zorunda kaldım, hay almaz olaydım...ya adamlar bi de bu sektörde öncü, belki en çok alışveriş bunlardan yapılıyor, ama hizmet tam anlamıyla rezalet. Sakın ola birşey almayın. Ayın 8 inde siparişimi verdim ücretini ödedim, bugün ayın 18 i hala tedarik sürecinde diye ibare çıkıyor. online destek maili atıyorsun 24 saat sonra cevap geliyor, o da son derece yuvarlak cümleler, sanki otomatik mesaj gibi. müşteri hizmetleri ile telefonla görüşmek istedim, sitesinde kendi telefonlarını bulmak bile çok zor, başka sitelerden hepsiburada yardım telefonunu buldum, arıyorsun en az 15 dakika bi bekliyorsun zaten, 2 defa sistemleri bozulmuş yardımcı olamadılar," zor düşüyor, siz sistem gelince arayın" diyorum, o şekilde olmuyormuş. 3 defa da farklı temsilcilerle konuştum, hiç bir şekilde yardımcı olmadıkları gibi, işte şikayet formu doldurttular, sizi yarın gün içinde mutlaka arayacağız, bilgi vereceğiz dediler, ne arayan var ne soran, berbat bi hizmet var. hafta sonları filan da çalışmıyorlarmış şirket olarak, nası online alışveriş merkezi ise, haftasonu hepsiburada. com kapalı.
sözün özü, sakın sakın, karşınızda muhattap bile bulamıyorsunuz, fiyatları zaten pahalı, bu tür internet alışverişlerinde biraz risk bile olsa sektöre yeni girmiş şirketlerle çalışmak en azından ilgi görmenizi sağlıyor. en köklü en güvenilir denileni de gördük.