yanlışlık yok, dikkatli bakarsanthe_korsan' Alıntı:Engin kardeş Bayram Ümit'in adı 2 kere geçiyor kendi okulu İstikbal'de ve M.Eraslanda, M.Eraslanda tarihçi bir hocanında ismi geçiyor, gözden kaçmış olabilir..
eywallah :+1:the_korsan' Alıntı:Ümit ismini görünce acaba demiştim, büyüksün müdür
enginozdil' Alıntı:eywallah :+1:the_korsan' Alıntı:Ümit ismini görünce acaba demiştim, büyüksün müdür
bilirsin bizde yanlışlık olmaz .
alpaygunes' Alıntı:Fax gelemyen ilçeler
atama yı arasınlar arkadaşlar. Talasa gitmediği için ben msn den uyardım.
telefondan atamadan metin beye ilçeniz veya siz ulaşın.
hocam valilik onayı gelmiş açık açık 30 saat yazıyor. ondan sonra düzeltme yazısı gelene kadar 30 saatimiz hayırlı olsunecezehra' Alıntı:çok şükür onaylar geldi. Bu yazıyla müdürün odasına gidip görevimiz 30 saat diyebiliriz artık. Peki bikaç gün sonra yeğitekten aksini bildiren bir yazı gelirse ne yapacağız. Çünkü müdürler gelen yazı böyle diye 30 saati hemen kabul etmeyecekler. İllaki zıtlaşmamız gerekecek. 30 saat için acaba biraz dahamı beklesek.
hacam dönemin başında ben müdür beye saat 8 de gelip 3 yada 3:30 gibi okuldan çıkmayı kabul ettirdim.Şimdi ben 30 saat çalırım dersem daha sonra aksi yönde bir yazı gelirse 5 kadar beni okulda tutar. oyüzden biraz dahamı beklesem acabahocam valilik onayı gelmiş açık açık 30 saat yazıyor. ondan sonra düzeltme yazısı gelene kadar 30 saatimiz hayırlı olsun
özel bi durum hocam o bence düşündüğün en mantıklısı illa 30 saat deme o zaman 30 saat ama hayrıma 3:30 a kadar duruyorum havası estir çaktırmadanecezehra' Alıntı:hacam dönemin başında ben müdür beye saat 8 de gelip 3 yada 3:30 gibi okuldan çıkmayı kabul ettirdim.Şimdi ben 30 saat çalırım dersem daha sonra aksi yönde bir yazı gelirse 5 kadar beni okulda tutar. oyüzden biraz dahamı beklesem acabahocam valilik onayı gelmiş açık açık 30 saat yazıyor. ondan sonra düzeltme yazısı gelene kadar 30 saatimiz hayırlı olsun
alpaygunes' Alıntı:beyler atamanın kapısını aşındırmaktan ve taleplerinizi iletmekten başka birşey yapmadım. bana kalsa yazı eylül gelmeden ilçelere gonderilir ama atama yanaşmıyor.
ecezehra' Alıntı:arkadaşlar mesai saatlerinizi nasıl ayarlattınız.Sabah 7:20 de girip 12:10 da mı çıkacaksınız yoksa 1-2 saat geç gelip öğleden sonra 1-2 saat geç mi çıkacaksınız.
böyle ayarlattım hocamecezehra' Alıntı:arkadaşlar mesai saatlerinizi nasıl ayarlattınız.Sabah 7:20 de girip 12:10 da mı çıkacaksınız yoksa 1-2 saat geç gelip öğleden sonra 1-2 saat geç mi çıkacaksınız.