Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Diğer öğretmenlere teknoloji konusunda rehberlik eden kalıcı eğitim koçu olacakmışız. Müsteşar Yrd. Birol EKİCİ öyle söyledi. Hadi hayırlısı bakalım. Bilgisayar Öğretmeni > Formatör Öğretmen > KOÇ Öğretmen
Teknolog kelimesinden anlamayacak, telaffuz dahi edemeyecek öğretmen arkadaşlar olduğunu düşününce, (hele ki velilerin çoğu hiç anlamaz), eğitim koçu fena durmuyor. Bak hemen kanıksayıverdik
arkadaşlar 2 yıldır çalışma devam ediyor deniliyor ama ilkkez ismimizin ne olacağını duyuyoruz oda eğitim koçu herhalde bunun için kadro vermeleri açmaları gerekiyor o alt yapı için uğraşıyorlar muhtemelende bakana kabul ettirmeye çalışıyorlar.ekdersi maaşı vs. buda en az 2 yıl daha beklememiz demek herhalde.kısaca ben resmi kağıdı görene kadar artık hiçbirşeye inanmıyorum
arkadaşlar yorumlarınızı okuyunca çok şaşırıyorum açıkcası. sanki yıllARDIR BU ÜNVANI BEKLİYORMUŞ GİBİSİNİZ. ne farkı var formatörlükten ha. hani öğretmendik biz. çok şaşırıyorum. eğitim koçuymuş. okuldaki arkadaşlarda sanki farklı muamele yapacak