öğrencileri biz mi kaydededeceğiz?? kaç öğrenci hakkımız var acaba? Teşekkür ederim.
Şimdilik ücretsiz görünüyor peki derslere başladıktan sonra derslerin ortasında bir yerinde ücretli olma durumu olur mu.?
Öğrenci bilgilerinin meb dışındaki oluşumlara girilmesi hem bilgi güvenliği kanununa hem de meb e ters. Dersimizin içeriğine de ters. Anlattığımız yapmayın dediğimiz şeyleri yapmış oluruz. Bilişim öğretmenlerinin bunu kullanması bana biraz tuhaf geliyor. Kimdir nedir belli değil. Sırf içinde eğitim videoları var diye kaynağı belli olmayan MEB ONAYSIZ sitelere girmek uygun değil bence.
Daha öğrenci ekleme denemedim ama TC yerine öğrenci no yazsak kabul etmezmi
ya da sıralı bir şekilde 11 haneli rakamlar verilebilir
TC ler kesinlikle verilmemeli. En azından kendi elimizle vermek tuhaf olur
Kesinlikle doğru bir yaklaşım hocam, sitede ne bir telefon numarası var, ne adres bilgisi ne de kime ait olduğuna dair bir şirket adı yok.Öğrenci bilgilerinin meb dışındaki oluşumlara girilmesi hem bilgi güvenliği kanununa hem de meb e ters. Dersimizin içeriğine de ters. Anlattığımız yapmayın dediğimiz şeyleri yapmış oluruz. Bilişim öğretmenlerinin bunu kullanması bana biraz tuhaf geliyor. Kimdir nedir belli değil. Sırf içinde eğitim videoları var diye kaynağı belli olmayan MEB ONAYSIZ sitelere girmek uygun değil bence.
biz de mebden erişilmiyor zaten, engellenmiş. yani bu mantığa göre zararlı.Adamlar hizmet yapmış .Bilişim öğretmenleri şüpheci yaklaşımları doğru fakat sitenin istediği bilgileri herkes her yerden temin edebilir. Tamam Şüpheci yaklaşalım ama eğitsel içeriklerden zarar geleceğini düşünmüyorum. Zaten çok zararlı olsa MEB 2-3 güne engelliyor. Kullanın kullandırtın....
Dersine girdiğim sınıflarda öğrenci ekleyerek sistem tarafından verilen kullanıcı adı ve şifre kartlarını çıktı alıp tek tek öğrencilere dağıttım. Ancak kodla büyü sayfasına geldiğimizde donup kalıyor. Hatta kendi kullanıcı adımla bile giremiyorum. E-posta ve şifrenizi kontrol edin diyor. Bir süre sonra giriş yapabiliyorum ama şu anda dersteyim ve yine giriş yapamıyorum. Çocuklarda giriş yapamıyor maalesef içlerinden bir tanesi kodris.com'a girip oradan giriş yaptı ama ben giriş yapamadığım için kilitlenip kaldık. Kodris.com ile kodlabuyu.kodris.com aynı yere mi çıkıyor?
Lise öğrencilerine ait bir yıllık plan vs. yok şuan. Lise seviyesi için bence uygun değil.Merhaba @Buzkırıcı
İlginiz için çok teşekkür ederiz hocam. Kodla Büyü şu an yalnızca ortaokul ve lise öğrencilerine yönelik bir içeriğe sahip. Projemizin kapsamına ilerleyen dönemde ilkokulları da dahil ettiğimizde sizi de aramızda görmeyi çok isteriz.
7 ve 8. sınıf derslerimde sitenizi kullanıcam öğrencileri ekledim.
sadece toplu öğrenci ekleme csv belgesi biraz sıkıntı çıkartıyor ad soyad kısmı karışıyor hata veriyor
bende öğrencileri 3 erli 5 erli ekledim.
birde öğrencilerin kullanıcı adlarında aynı zamanda şifrelerinde
ilk rakam 0 olduğunda çıktı olarak verilen excel belgesi 0 ları görmüyor ufak bir sıkıntı çözümü basit ama yazıyım dedim
Lise öğrencilerine ait bir yıllık plan vs. yok şuan. Lise seviyesi için bence uygun değil.