yazmayım yazmayım diyorum ama dayanamıyorum yazayım bari. yıllardır dersimize ait ne kitap ne bir site vardı. eba ya kodlama bölümü eklendi şimdi nerede gören var mı? URL sıkıntısız çalışıyor ama şu an ana sayfada olmayan bir bağlantıyı ben bile bulmakta çok zorlanıyorum. Kodris yani kodla büyü şeklinde bir sistem yapılmış gayette güzel çalışıyor şu an ben lisedeyim liseye çok uygun olduğunu düşünmesem de ilkokul ortaokul da code.org ile birlikte çok rahat kullanabilirsiniz. Zaten gönüllük esas yani kimse zorla bir yere üye yapılmıyor bakın yıllardır dersimize ait hiç bir kaynak yoktu ne kadar zorluk çekiyorduk zaten bu site bir eğitim sitesi eğitim sitesinde sorun olacağını sanmıyorum telefon numarasını neredeyse paylaşmadığımız hiç bir e ticaret platformu yok yani e ticaret sitelerine bile telefon nosunu veriyoruz bu sistemde bir sıkıntı olduğunu açıkça düşünmüyorum yıllardır kaynak sıkıntısı çeken bölümümüz için bu tarz siteler ve platformlar bence desteklenmeli lütfen kimse yazdığımı yanlış anlamasın tekrar tekrar diyorum kullanıp kullanmamak isteğe bağlı ben kayıt oldum sisteme ilkokul ve ortaokullar için gayet güzel