Evet bu örneği gördük acaba nasıl bir kullanım alışkanlığını dikkate alarak gönderim yaptılar
Ben hiç kullanmıyorum.
Sadece üyeliğim var.
Evet bu örneği gördük acaba nasıl bir kullanım alışkanlığını dikkate alarak gönderim yaptılar
Ne hediyesi sayın hocam imajın süresi dolmuş yayında yok bir daha atar mısın?
Ne hediyesi sayın hocam imajın süresi dolmuş yayında yok bir daha atar mısın?
ben kullanıyorum hocam da şimdi siz böyle deyince kaygılandım. acaba başlatmasa mıydım?Bana göre hâlâ şüpheli bir portal. Kim olduğu belli değil. Yarın ne olacağı da. Kusura bakılmasın. Kötü demiyorum ama iyi de diyemiyorum kaygılarım var.
Allah aşkına alanla ilgili ne güzel ortaya bir ürün çıkmış bizim ders için süper bir platform kullanıp desteklemek yerine çok şüpheye düşüyoruz face Instagram cide.org dan sa kodla büyü bence daha güvenliben kullanıyorum hocam da şimdi siz böyle deyince kaygılandım. acaba başlatmasa mıydım?
Katılıyorum hocam,yıllarca elimizde kaynak yok diye ağladık şimdi yerli bir girişim çıkmış sadece öğretmen olduğunuzu belirtip üye oluyoruz öğrencilerin ise hiçbir bilgisini istemiyor. Yine de şüphe ile yaklaşan arkadaşlara bir şey diyemeyeceğim kendi görüşleridir.Allah aşkına alanla ilgili ne güzel ortaya bir ürün çıkmış bizim ders için süper bir platform kullanıp desteklemek yerine çok şüpheye düşüyoruz face Instagram cide.org dan sa kodla büyü bence daha güvenli
tabi herkesin kendi düşüncesi hocam kimse kullanmak zorunda değil zatenKatılıyorum hocam,yıllarca elimizde kaynak yok diye ağladık şimdi yerli bir girişim çıkmış sadece öğretmen olduğunuzu belirtip üye oluyoruz öğrencilerin ise hiçbir bilgisini istemiyor. Yine de şüphe ile yaklaşan arkadaşlara bir şey diyemeyeceğim kendi görüşleridir.
Code.org yeni çıktığında da umursamayan bir sürü arkadaş olmuştu şaşırmıştım açıkçası.
tamam güzel ama bir çok ogrencının bılgısayarı yok en bastan beri soylenen sey uygulamanın mobıl versıyonunun olmaması büyük sıkıntı. ben destek veridliğini düşünmüyorum. kaç kere mail de attım dönmediler
Hocam telefon ya da tabletten açamıyorsanız tarayıcının 3 nokta aylarından masaüstü sitesi diye işaretleyin. Açacaktırtamam güzel ama bir çok ogrencının bılgısayarı yok en bastan beri soylenen sey uygulamanın mobıl versıyonunun olmaması büyük sıkıntı. ben destek veridliğini düşünmüyorum. kaç kere mail de attım dönmediler
hocam almanızda tabi ki fayda var. Eba'da Sınıf öğretmenleri için bilişimle üretim kursu var. Onu alabilirsiniz mesela.ilkokul öğretmeniyim kodlama stem dersleri vermek için bir kurs almalı mıyım?
Kodla Büyü Kodlama haftası etkiniliğine nasıl erişim yapabiliriz? o hafta mı yayınlanacak 40 bölümlük etkinlik?
Kesinlikle, yoksa sadece bilgisayar ile bir yere kadar.@Kodla Büyü bir de şu mobil işini çözseniz çok harika olacak.