SİRE' Alıntı:Yapı Kredi geçen ay 75 TL yansıtmıştı. Yapı Kredi' den geri alan oldu mu?
seyma' Alıntı:SİRE' Alıntı:Yapı Kredi geçen ay 75 TL yansıtmıştı. Yapı Kredi' den geri alan oldu mu?
Biz aldık hocam aidatı.. Hem de geçmiştekileri de aldık.. 6 yıllık filan aldık. Hakem heyetine başvurduk, bizim lehimizde sonuçlandı, sonra bi 15 günde parayı yatırmalarını bekledik 2-3 ay kadar bekledik ama aldık sonunda..
seyma' Alıntı:aidatımızın yansıdığı ayların ekstrelerini telefonla müşteri hizmetlerini arayarark mail adresimize göndermelerini istedik. Mail adresimize gelen ekstrelerle bağlı bulunduğumuz ilçenin hakem heyetine gittik. onlar bi form verdiler, onu doldurduk, sonra da hiç bişey yapmadan bekeldik !00 günde belli olur dediler, gerçekten de 3 ayda filan belli oldu. bize posta ile kararı yolladılar, sonra da 15 gün içinde paramız kredi kartı hesabımıza yattı. İki kredi kartından 500 küsür lira aldık
only61' Alıntı:1 hafta önce finansbank kredi kartı aidatımı geri ödedi. tam 65 tl. nasıl yaptın diye soran olursa çok kolay.. şikayetvar.com'a üye olun şikayet edin...bu kadar basit...
SHİFT+DEL' Alıntı:Arkadaşlar finansbank asla iade etmiyor.. bugün arayıp kartı iptal etmemem için fix karta girmemi istediler. o kartta yıllık kart aidatı olmayacağını söylediler.. bende geçen seneki kart aidatınıda iade ederseniz geçerim dedim.. yapamayız dediler. bende iptal ettim..
Şimdi ilk olarak bankaya dilekçe ile başvuracağım..sonra mahkeme yoluna başvurmayı düşünüyorum.. kart iptal ettiğim için yinede iade talebinde bulunabiirmiyim..???
Finansbanktan kart aidatına alabilen varmı..