Müjde ...Dersler zorunlu oluyor.

Kodla Büyü
yakopasa' Alıntı:
biltek2007' Alıntı:
yakopasa' Alıntı:
Selçuk hoca Talim Terbiye kuruluna rapor yazdı ve sunum yaptı. Dersin içeriği güncellenip Robot tasarımı gibi teknolojik icatlar öğretilecek

Hocam o sunuma ulaşabilirmiyiz? Selçuk hoca buralardaysa paylaşabilirmi veya ??

Hocam Dr.Selçuk ÖZDEMİR hocaya söylerim inşallah hazırladığı rapor ve yapmış olduğu sunum dosyasını alabilirsem kendisinden burada mutlaka paylaşacağım ve size de ulaştıracağım.

Hocam selçuk özdemir gazi üniversitesinden mi?

okanformula' Alıntı:
yakopasa' Alıntı:
biltek2007' Alıntı:
yakopasa' Alıntı:
Selçuk hoca Talim Terbiye kuruluna rapor yazdı ve sunum yaptı. Dersin içeriği güncellenip Robot tasarımı gibi teknolojik icatlar öğretilecek

Hocam Dr.Selçuk ÖZDEMİR hocaya söylerim inşallah hazırladığı rapor ve yapmış olduğu sunum dosyasını alabilirsem kendisinden burada mutlaka paylaşacağım ve size de ulaştıracağım.

Evet hocam kendisi Gazi üniversitesinden benim hocam olur. P kendi anlatmıştı bize durumu daha kaç hafta önce başlık açmıştım ben bu konu ile ilgili.

yakopasa' Alıntı:
okanformula' Alıntı:
yakopasa' Alıntı:
biltek2007' Alıntı:
yakopasa' Alıntı:

Evet hocam kendisi Gazi üniversitesinden benim hocam olur. P kendi anlatmıştı bize durumu daha kaç hafta önce başlık açmıştım ben bu konu ile ilgili.

Selçek hoca, benimde yüksek lisanstan hocamdı. Selçuk hocanın dersine girmekten çok büyük zevk alırdım. Kendisi bölümümüzün ihtiyaçlarını çok iyi bilen, içerik açısından eksiklerinin farkında olan birisi. Eğer selçuk hocanın içerik önerisi kabul edilirse, Bilişim Teknolojileri ülkemizde çok farklı yerlere gelir. Gerçekten çok mutlu oldum, bu gelişmeden. İnşallah Talim Terbiye görüşlerine değer verir.

Elektrikler yokken wdrrrwrrddeeeeeedee4dwreerfwwwwwwwwrrrrrrrrrrrrrrrr444w5wrwwwwwweweeeeeeeeeeeeee
e tuşu takıldı :)
gelmiş güzel haber. Haberi veren arkadaş yemeği kaptı.

Karanlığın en yoğun olduğu an, şafağın en yakın olduğu andır.

Geçen haftaki olay bunun habercisiymiş.

İnşallah hepimiz için daha iyi, daha güzel haberler duyarız.

Yeni trend:
Kod:
5.Sınıflar 1. Dönem 1. Yazılı soruları, buyrun!
:)

Allah bir kulunu sevindirecekse önce birşeyini kaybettirir sonra buldururmuş. Bizde öyleyiz zamanlama olarak geçte kalmış olsa iyi oldu. Herkesin gözü aydın.

Selçek hoca, benimde yüksek lisanstan hocamdı. Selçuk hocanın dersine girmekten çok büyük zevk alırdım. Kendisi bölümümüzün ihtiyaçlarını çok iyi bilen, içerik açısından eksiklerinin farkında olan birisi. Eğer selçuk hocanın içerik önerisi kabul edilirse, Bilişim Teknolojileri ülkemizde çok farklı yerlere gelir. Gerçekten çok mutlu oldum, bu gelişmeden. İnşallah Talim Terbiye görüşlerine değer verir.

Selçuk Hoca Benim de Yüksek Lisans hocamdı, kendisi sadece akademik çalışmalar yapmakla kalmaz basında yer alması için de emek verir, Fatih projesi Danışmanlığı da yapmıştı galiba... Emeği olduğundan eminim, Çocuklar İçin Programlama ile ilgili çalışmaları var umarım çok başarılı olur, umarım biz de okullarda benzer çalışmalar yapabiliriz...

yakopasa' Alıntı:
Arkadaşlar bu dersin zorunlu olmasını sağlayan kişi Gazi Üniversitesi BÖTE bölümü hocası SELÇUK ÖZDEMİR'dir daha öncede yazmıştım

Burada bir kişi değil bir çok kişinin emeği olduğunu düşünüyorum. Ben de Gazi ESEF mezunuyum. Selçuk hocama buradan teşekkür ederim. Sayın yakopasanın bu sözüne katılmıyorum. Lütfen bu hatalı bilgiyi bir an önce düzeltsin. Bir tek kişi bunu çözecekti de 6 yıl neden dersimiz seçmeli olarak kaldı. Bu birlik ve beraberliğin başarısıdır. Bununla ilgili açıklamayı daha önce yazdım. Lütfen sayın yakopasa bu mesajı cevaplayın.

@erkankoc hocam forumdaki bütün arkadaşlar kimlerin yıllardır bunun için çabaladığını gayet iyi biliyor. Teşekkürler emeği geçenlere.

valla ben kendi adıma yıllar önce ttk secmeli hale getirdirdiği anda ilk isim bakanlığa gidip tüm birimlere bunun yanlıs olduğunu ifade etmistim hatta personel müdürlüğü falan ilk benden duymuslardı

ngezen' Alıntı:
çok sevindim ama normlar belirlenmeden önce bu karar alınsaydı güzel olurdu :+1:
Hocam illere yazı gider. Yeni çizelgeye göre normları belirlerler. Ben müdür beyle yarın görüşeceğim. Herkes görüşsün. İl aranıp bu durumun düzeltilmesi gerekli.

Zaten sadece biz değil ingilizce öğretmenlerinin de normları güncellenecek.

arkadaşlar daha önce verildi mi bilmiyorum ama
http://ttkb.meb.gov.tr/meb_iys_dosyalar ... ys2013.rar
ekteki dosyalar incelendiğinde çizelge kademeli olarak uygulanacaktır diyor. yani seneye 5 6 7 lerde zorunlu olması muhtemel değil mi?
ben öyle anladım da.

kurul kararı
"Temel Eğitim Genel Müdürlüğünün 08/05/2013 tarihli ve 43769797/121.01/886487 sayılı
teklif yazısıüzerine Kurulumuzda görüşülen İlköğretim Kurumları(İlkokul ve Ortaokul) Haftalık
Ders Çizelgesinin ortaokul kısmında, 2013-2014 Öğretim Yılından itibaren 5 ve 6’ıncısınıflardan
başlamak ve kademeli olarak uygulanmak üzere ekli örneğine göre değişiklik yapılması kararlaştırıldı."
siz ne dersiniz.

erkankoc' Alıntı:
yakopasa' Alıntı:
Arkadaşlar bu dersin zorunlu olmasını sağlayan kişi Gazi Üniversitesi BÖTE bölümü hocası SELÇUK ÖZDEMİR'dir daha öncede yazmıştım

Burada bir kişi değil bir çok kişinin emeği olduğunu düşünüyorum. Ben de Gazi ESEF mezunuyum. Selçuk hocama buradan teşekkür ederim. Sayın yakopasanın bu sözüne katılmıyorum. Lütfen bu hatalı bilgiyi bir an önce düzeltsin. Bir tek kişi bunu çözecekti de 6 yıl neden dersimiz seçmeli olarak kaldı. Bu birlik ve beraberliğin başarısıdır. Bununla ilgili açıklamayı daha önce yazdım. Lütfen sayın yakopasa bu mesajı cevaplayın.

Birliğin Beraberliğin başarısı elbet emeği geçen herkese teşekkür ederiz, eminim Selçuk hocamın da ciddi katkıları olmuştur, ona da teşekkür ederim... Gazi Üniversitesinden mezun olduğum ve bütün bölüm hocalarımızı cok samimi ve vizyon sahibi gördüğüm için sempatim olduğundan adı geçince mutlu oldum,

Emeği geçen herkese mail atana, telle arayanlara teşekkürler,.... 2 yıl önce cok uğraştım onlarca haber yazım yayımlandı bisssürü ciddi sitede, her yere durmadan mailler attım, sonraları umudu kesmiştim açıkçası, 6 yılın en başından en sonuna kadar her sözün emeğin katkısı olmuştur eminim, çok şükür...

akyildiz41' Alıntı:
ekteki dosyalar incelendiğinde çizelge kademeli olarak uygulanacaktır diyor. yani seneye 5 6 7 lerde zorunlu olması muhtemel değil mi?
ben öyle anladım da.

kurul kararı
"Temel Eğitim Genel Müdürlüğünün 08/05/2013 tarihli ve 43769797/121.01/886487 sayılı
teklif yazısıüzerine Kurulumuzda görüşülen İlköğretim Kurumları(İlkokul ve Ortaokul) Haftalık
Ders Çizelgesinin ortaokul kısmında, 2013-2014 Öğretim Yılından itibaren 5 ve 6’ıncısınıflardan
başlamak ve kademeli olarak uygulanmak üzere ekli örneğine göre değişiklik yapılması kararlaştırıldı."
siz ne dersiniz.
yanlış yorumluyorsunuz. 2013-2014 yılında 5ve 6. sınıflarda zorunlu 2 saat ve 7 ve 8.sınıflarda seçmeli 1 saat uygulanacak. 2014-2015 te 5 ve 6.sınıflarda zorunlu 2 saat 7.sınıfta seçmeli 2 saat 8.sınıflarda seçemli 1saat.

formatörlükten kurtulacağım bir ilköğretim arıyorum... Lise benim için bitmiştir... ağalar...

sayın arkadaşlar aynı toplantıda ben de vardım konuyu açan öğretmeniz aynen söylediği gibi sordu ve sayın bakanımız da aynen cevap verdi. hepinizi tebrik ederim. Rabbim yüzünüzü güldürsün...

megatron20' Alıntı:
sayın arkadaşlar aynı toplantıda ben de vardım konuyu açan öğretmeniz aynen söylediği gibi sordu ve sayın bakanımız da aynen cevap verdi. hepinizi tebrik ederim. Rabbim yüzünüzü güldürsün...

Hani 10 yıllık meslek hayatımda en güzel haber oldu. Haberi getiren bana sınıf öğretmeni arkadaşım. İyi ki de getirmiş :)

mehmettuna68' Alıntı:
akyildiz41' Alıntı:
ben öyle anladım da.

kurul kararı
siz ne dersiniz.
yanlış yorumluyorsunuz. 2013-2014 yılında 5ve 6. sınıflarda zorunlu 2 saat ve 7 ve 8.sınıflarda seçmeli 1 saat uygulanacak. 2014-2015 te 5 ve 6.sınıflarda zorunlu 2 saat 7.sınıfta seçmeli 2 saat 8.sınıflarda seçemli 1saat.
hmm :?
neyse sıkıntı değil bunu elde ettik ya. artık bundan sonra iş bilir müdürler düşünsün :)

dndd' Alıntı:
dersimiz geri gelecek arkadaşlar düşününki 2 saat beden 2 saat müzik 2 saat resim 2 saat din derslerini ve bilişim çağında bilişim dersinin faydasız olduğuna inanan bir güruh var bence enaz bir saat zorunlu ders ve seçmeli dersler programlama tasarım vs olacak
ileri görüşlü aydın bir iktidar bunu yapacaktır
ya ben daha bugün demiştim :) :D
bu arada iktidarıda övmüşmü oldum ne tüh hiçte sevmem :lol:

İçim öyle rahatladı ki anlatamam. Enteresan olan şey ise hakkımız olan şey elimizden alınıp tekrar verildiğinde bile öyle güzel sevinebilmemiz. Çok şükür...

Ali Cağatay ‏@AliCaatay 12 dk

BT Ogretmenleri, biraz once Milli Egitim Bakani Prof. Dr. Nabi Avci aradi. Kendisine sizin adiniza minnet ve sukran duygularimi ilettim.

Geri