tabletlerle işleriz hocam artıkuyelik269' Alıntı:çok güzel bir haber ama okulların çoğunda laboratuvarlar kapatıldı nerede işlenecek acaba bu dersler?
tabletlerle işleriz hocam artıkuyelik269' Alıntı:çok güzel bir haber ama okulların çoğunda laboratuvarlar kapatıldı nerede işlenecek acaba bu dersler?
mehmettuna68' Alıntı:2014-2015 te 7.sınıflarda bilişim dersi 2 saat ve seçmeli, 2015-2016 yılında da 8lerde 2 saat ve seçmeli
değil hocam. kurul kararlarına bakarsanız kademeli geçiş uygulanacak diyor. yani öümüzdeki yıl 5. ve 6. sınıflar, 7 ye ve 8 e geçtiklerinde 2 şer saat olacak.okanformula' Alıntı:Arkadaşlar farkettiniz mi? bizim ders 7-8 'ler seçmeli olarak 2 saat olmuş.
Ben de Anadolu Lisesi' ndeyim hocam. Lisede 1 kez alınabiliyor diye biliyorum ama aksini de duymuştum. Lisedekiler norm fazlası olup ilkokula mı geçer acaba? Ben seneye de -tekrar- norm fazlasıyım da. :roll:efsa' Alıntı:Nihayet beklediğimiz karar inşallah devamı gelir
bi şey sorucam konusu geçti mi bilmiyorum ama Anadolu lisesindeyim önceden sadece bir kez alınabilen dersimizi de çocuklar tekrar seçebiliyormuş yani bu yıl 9. Sınıfta aldılar seneye de alabilirmiş doğru mudur acep? Alırsa seneye ne anlatıcaz gerçi anlatacak şey çok da...
+++btnotlari' Alıntı:Ohhh yeahhh işte bu dostummm ... walla cok fena sevindim yaaa .Bugün ve hayatım boyunca alabileceğim en guzel haberlerden bir tanesi... :alkis: uhaha:
mehmettuna68' Alıntı:hocam 5,6. sınıflarda 2013-2014 te uygulanacakişte. 2013-2014 te 7 ve 8.sınıflarda ders 1 saat ve seçmeli. 2014-2015 te 7.sınıflarda bilişim dersi 2 saat ve seçmeli, 2015-2016 yılında da 8lerde 2 saat ve seçmeli
allah ondan razı olsun.. insallah mufradatıda duzeltirler...yakopasa' Alıntı:Arkadaşlar bu dersin zorunlu olmasını sağlayan kişi Gazi Üniversitesi BÖTE bölümü hocası SELÇUK ÖZDEMİR'dir daha öncede yazmıştım
yakopasa' Alıntı:Selçuk hoca Talim Terbiye kuruluna rapor yazdı ve sunum yaptı. Dersin içeriği güncellenip Robot tasarımı gibi teknolojik icatlar öğretilecek
denizlerb' Alıntı:değil hocam. kurul kararlarına bakarsanız kademeli geçiş uygulanacak diyor. yani öümüzdeki yıl 5. ve 6. sınıflar, 7 ye ve 8 e geçtiklerinde 2 şer saat olacak.okanformula' Alıntı:Arkadaşlar farkettiniz mi? bizim ders 7-8 'ler seçmeli olarak 2 saat olmuş.
2013 - 2014
5----2 (Z) (yeni Sistem)
6----2 (Z) (yeni Sistem)
7----1 (S) (eski sistem)
8----1 (S) (eski sistem)
2014 - 2015
5----2 (Z) (yeni Sistem)
6----2 (Z) (yeni Sistem)
7----2 (S) (yeni Sistem)
8----1 (S) (eski sistem)
2015 - 2016
5----2 (Z) (yeni Sistem)
6----2 (Z) (yeni Sistem)
7----2 (S) (yeni Sistem)
8----2 (S) (yeni Sistem)
benim yorumum bu şekilde. başka şekilde yorumlayan varsa gerekçesi ile birlikte anlatsın.
Demise' Alıntı:denizlerb' Alıntı:değil hocam. kurul kararlarına bakarsanız kademeli geçiş uygulanacak diyor. yani öümüzdeki yıl 5. ve 6. sınıflar, 7 ye ve 8 e geçtiklerinde 2 şer saat olacak.okanformula' Alıntı:Arkadaşlar farkettiniz mi? bizim ders 7-8 'ler seçmeli olarak 2 saat olmuş.
2013 - 2014
5----2 (Z) (yeni Sistem)
6----2 (Z) (yeni Sistem)
7----1 (S) (eski sistem)
8----1 (S) (eski sistem)
2014 - 2015
5----2 (Z) (yeni Sistem)
6----2 (Z) (yeni Sistem)
7----2 (S) (yeni Sistem)
8----1 (S) (eski sistem)
2015 - 2016
5----2 (Z) (yeni Sistem)
6----2 (Z) (yeni Sistem)
7----2 (S) (yeni Sistem)
8----2 (S) (yeni Sistem)
benim yorumum bu şekilde. başka şekilde yorumlayan varsa gerekçesi ile birlikte anlatsın.
Ben de bu şekilde düşünüyorum ama gönlüm 7-8'lerde de kademeli olarak 2 saat zorunlu olması ; )
her-telden-f29/bugun-meb-bakani-nabi-avci-yozgat-a-geliyor-t111300-60.htmlyakopasa' Alıntı:Arkadaşlar bu dersin zorunlu olmasını sağlayan kişi Gazi Üniversitesi BÖTE bölümü hocası SELÇUK ÖZDEMİR'dir daha öncede yazmıştım
hakem golü verdi hocam, sevinebiliriz. :lol:umutozturk51' Alıntı:buda mı gol değil söyleyin, gol mü ?