acer50' Alıntı:Ali Cağatay @AliCaatay 12 dk
BT Ogretmenleri, biraz once Milli Egitim Bakani Prof. Dr. Nabi Avci aradi. Kendisine sizin adiniza minnet ve sukran duygularimi ilettim.
xodeda' Alıntı:hani dersler geri verilmezdi.![]()
smhs' Alıntı:halen şoktayım.... Allah'ım şükürler olsun.. hepimize hayırlı olsun arkadaşlar![]()
katılıyorumacer50' Alıntı:bence yalan, normlar belirlenmiş, şimdi zorunlu olsa ne olur.
arkdaşlar normlar il içi ve il dışından önce tekrar güncellenmek zorunda çünkü ders saat sayısı değişen sadece bilişim değil ingilizce ders saat sayısı düştü ayrıca seçmeliler 4 ders üzerinden hesaplandı ama 3 saate düştü. Aksi takdirde norm fazlası öğretemenler çıkabilir.lefke' Alıntı:katılıyorumacer50' Alıntı:bence yalan, normlar belirlenmiş, şimdi zorunlu olsa ne olur.
delulojouh' Alıntı:Norm güncellemeleri ne olacak simdi ama.Atama zamanına kadar tekrar norm güncellemesi olur mu
Atamalar Eylül den önce ama hocam Eylüldeki güncellemenin atama sayısına faydası olmaz kibiltek2007' Alıntı:delulojouh' Alıntı:Norm güncellemeleri ne olacak simdi ama.Atama zamanına kadar tekrar norm güncellemesi olur mu
Hocam şimdi olmazsa Eylülde kesin olacak. Ama sadece biz değiliz normu hesaplanacak, İngilizce öğretmenleri de var. Siz rahat olun çözeceklerdir.
arda5544' Alıntı:Arkadaşlar norm güncellemeleri 29 Mayıs 2013 çarşamba günü ne uzatılmış yazıyı şimdi okudum. Yarın müdürlerinize gidip normlarınızı güncellemeyi unutmayın. İyi akşamlar.
Ona da kadro verseler tadından yenmez...ayazoglu' Alıntı:BT Rehber Öğretmenliği ?