Müjde ...Dersler zorunlu oluyor.

Kodla Büyü
çok güzel bir haber. bir de ikili öğretim yapan ortaokulların 10 ar dk lık teneffüsler hesaplanırsa saat 07.00 de başlayıp akşam saat 18.30-19.00 da bitmesine çare bulurlarsa tamamdır.

acer50' Alıntı:
Ali Cağatay ‏@AliCaatay 12 dk

BT Ogretmenleri, biraz once Milli Egitim Bakani Prof. Dr. Nabi Avci aradi. Kendisine sizin adiniza minnet ve sukran duygularimi ilettim.

İnşallah devamı gelir diye de ekleseymiş.

Herkese hayırlı uğurlu olsun bu saatten sonra daha fzla yorulacağız belki ama en azından norm fazlası olmayacağız, önümüzü görebileceğiz, en önemliside o kadar atanamayan mezunumuz için bir umut ışığı doğmuş oldu..

bir şekilde dersler zorunlu oldu. zorunlu olmadan önce bazı siteler bizimle uğraşıyordu. bu siteleri yayınlayalım. her yerde protesto edelim. hatırlarsanız yakın zaman önce. www.kamudanhaber.com bizim aleyhimize çok ağır bir haber yapmıştı. çoğumuz büyük tepkiler göstermiştik. şu an da bu site bizim dersler ilgili haberi yayınlamamış bile. bu site benim için düşmandır artık. zannettiler ki her şey aynı gidecek. Allah doğrularla beraberdir.

Uzun yıllardır gördüğüm en hatta belki de tek olumlu haber. :++:

bu başarı bütün emek veren mücadele eden hakkını savunan bilişim öğretmenlerinindir.yetmez ama daha fazlası için mücadeleye devam.tebrikler. :+1:

çooook güzel bi haber. çok mutlu oldum. aynı zamanda da sinirlendim. çünkü 3 ay önce norm fazlası olup resen atadılar beni ilçeye ve eski okulumda seneye 12 saat ders olacak ve bölge normundan dolayı 1 norm olacak okulda. ne yapsam sizce resen atama için mahkemeye vermiştim zaten ama pek ses çıkmadı, yeniden bi dava açsam mı acaba?

smhs' Alıntı:
halen şoktayım.... Allah'ım şükürler olsun.. hepimize hayırlı olsun arkadaşlar :)

aynen hocam... ve ben bu haberi 21.07 itibariyle öğrendim... herkesler şimdiye kadar sindirmiştir :):):) elim ayağıma dolaştı, ne yapacağımı sasırdım :D:D

lefke' Alıntı:
acer50' Alıntı:
bence yalan, normlar belirlenmiş, şimdi zorunlu olsa ne olur.
katılıyorum
arkdaşlar normlar il içi ve il dışından önce tekrar güncellenmek zorunda çünkü ders saat sayısı değişen sadece bilişim değil ingilizce ders saat sayısı düştü ayrıca seçmeliler 4 ders üzerinden hesaplandı ama 3 saate düştü. Aksi takdirde norm fazlası öğretemenler çıkabilir.

Allah'a Şükürler olsun !
Daha dün burda arkadaşların sıkıntılarını okuyup üzülmüştüm :cry:
Şimdi öğrendim haberi hepimize hayırlı olsun.

neye imza attığını kesin biliyor mu acaba.
belkide teknoloji tasarım derslerinin zorunlu olmasıdır o imzaladığı.

yaw arkadaşlar tüm sitelerde bu haber geçiyor ve siz haala inanmıyoruz diyorsunuz.
dersi veriyolar istemiyor musunuz nedir anlayamadık.
bi okuyun bari
şükürler olsun zorunlu hale getirmişler işte.
daha ne.
Rabbim Daha Güzel Günler Göstersin inşallah...

Bu başlığın sayfa sayısı, hortum başlığının sayfa sayısını geçmeli....

Allahım sana şükürler olsun. Bu iş bu kadar mı zordu ya. Atandığımdan beri aldığım en güzel haber. Her sene daha da kötüleşiyorduk...

delulojouh' Alıntı:
Norm güncellemeleri ne olacak simdi ama.Atama zamanına kadar tekrar norm güncellemesi olur mu

Hocam şimdi olmazsa Eylülde kesin olacak. Ama sadece biz değiliz normu hesaplanacak, İngilizce öğretmenleri de var. Siz rahat olun çözeceklerdir.

biltek2007' Alıntı:
delulojouh' Alıntı:
Norm güncellemeleri ne olacak simdi ama.Atama zamanına kadar tekrar norm güncellemesi olur mu

Hocam şimdi olmazsa Eylülde kesin olacak. Ama sadece biz değiliz normu hesaplanacak, İngilizce öğretmenleri de var. Siz rahat olun çözeceklerdir.
Atamalar Eylül den önce ama hocam Eylüldeki güncellemenin atama sayısına faydası olmaz ki

Arkadaşlar eğitim özrü açılır mı acaba bu güzel haberin üstüne birde eğitim özrünü açsalar ya ne süper olur valla :))

arda5544' Alıntı:
Arkadaşlar norm güncellemeleri 29 Mayıs 2013 çarşamba günü ne uzatılmış yazıyı şimdi okudum. Yarın müdürlerinize gidip normlarınızı güncellemeyi unutmayın. İyi akşamlar.

gitmiş hocam okullara. Böyle bir değişiklik boş bırakılmaz zaten.

Geri