Müjde ...Dersler zorunlu oluyor.

Kodla Büyü
ben yarın müdürle konuşup ilkokul binasına taşıdığı bt sınıfını ortaokula tekrar alması için çabalicam..çok zor görünüyor, sınıf yok bilgisayarlar için, ama bunu yapmam lazım:(((

dün 4+4+4 sebebiyle yer değiştireceğim yeni okulumun müdürü bana norm olmadığını Bilişim Teknolojileri dersinin seçilmeyeceğini ve normu 0 girdiğini söylemişti bana.. norm fazlası olarak üzülürken, neler yapabileceğimi düşünüp karaları bağlarken haberi okudum :++: :lol: :D sanırım hiçbir bilgisayar öğretmeni benim kadar çok sevinmemiştir....

bütün meslektaşlarım, hepimize hayırlı olsun :)

NOT: 27 Şubat 2008 den beri bir başlığın her yorumunu ayrı ayrı okuyup bu kadar gülmemiştim...
NOT2: Emeği kaçen herkese sonsuz teşekkürler... Bu güzel habere rağmen en kötüsünü düşünen değerli arkadaşlarım bugün biraz yüzümüz gülsün.. Bu haberden mutlu olmayacaksak...

Olan bana oldu. :( 7 yıldır liselerde görev yapıyorum. Şimdi benim kadim dostumu gönderen ilköğretime görevli gitmek zorunda kalacağım. :x İnş. haftalık 15 saati doldururumda dönüp yüzüne bile bakmam... :lol: Branşdaşlarım için... HOBA. Yok ki şöyle kollarını açıp oynayan bi avatar koyalım şuraya...

bts'mi dağıtıp, sizin bilgisayarları koridorlara koyacaklarmış diye kıskıs gülen, el altından 5. sınıflara dersi şeçtirmeyen sonra da "Seçmediler ben ne yapayım" diyen idaremin yüzlerinin aldığı ifadeyi merak ediyorum

Arkadaşlar normlar kapanmıştı az önce bir şube müdürü arkadaşla görüştüm. Tekrar belirlenecekmiş normlar hadi hayırlı olsun...

ozlem22' Alıntı:
ben yarın müdürle konuşup ilkokul binasına taşıdığı bt sınıfını ortaokula tekrar alması için çabalicam..çok zor görünüyor, sınıf yok bilgisayarlar için, ama bunu yapmam lazım:(((

hocam bizde de durum aynı inş. taşırlar bende şansımı denemeyi düşünüyordum

ihsaniye' Alıntı:
ozlem22' Alıntı:

hocam bizde de durum aynı inş. taşırlar bende şansımı denemeyi düşünüyordum

haziran ayında taşımışlar, ben tayin isterken aradığımda eğer bi sorun olursa tekrar alırız ortaokula demişti ama şimdi ilkokulun demirbaşına alıcam diyo..dersin zorunlu olması bu fikrini değiştirir umarım :((

delulojouh' Alıntı:
zaaydin' Alıntı:
Arkadaşlar normlar kapanmıştı az önce bir şube müdürü arkadaşla görüştüm. Tekrar belirlenecekmiş normlar hadi hayırlı olsun..
hocam kim bu arkadaş ek süre mi verilecek nasıl olacak.bilgi sağlam mı
2 gün ek süre verseler hızlı bir şekilde normlar yeniden güncellenir çok problem olacağını sanmıyorum.

delulojouh' Alıntı:
zaaydin' Alıntı:
Arkadaşlar normlar kapanmıştı az önce bir şube müdürü arkadaşla görüştüm. Tekrar belirlenecekmiş normlar hadi hayırlı olsun..
il memlerde bir süre daha norm üzerinde değişiklik yapma yetkisi var.

zaaydin' Alıntı:
delulojouh' Alıntı:
zaaydin' Alıntı:

Bilgi Sağlam. Ya okullara açılacak yada biz İlden gireceğiz dedi...

hangi ildesiniz hocam?

gündüz bir öğretmen arkadaş söylemişti hiç önemsememiştim ciddiye almadım yalan haberdir demiştim.

şuan görüyorum şaşkınlık mı desem mutluluk mu desem garip bir duygu içerisindeyim. okadar alışmışız ki söyleyip söyleyip hiç bir şey yapmamalarına hiç beklemiyordum. hayırlı olsun hepimize.

Bugün herkes gibi bende çok sevinçliyim not vereceğiz Norm sıkıntımız olmayacak şükürler olsun bu konuya mecliste soru önergesi veren
Mhp Eskişehir Vekili Ruhsar Demirel
Mhp Ankara Vekili Zühal Topçu
Chp İzmir Vekili Erdal Aksünger Katkılarından ötürü çok teşekkürler

Şu an yapılması gereken 2 şey var. Laboratuvarların yenilenmesine devam edilmeli ve müfredat güncellenmelidir.

Emeği geçen herkese teşekkürler sonunda bizim branşımız da zorunlu, notu olan ve norm sorunu olmayan bir branş haline geliyor. İnşallah son anda bir değişiklik söz konusu olmaz

Geri