hocam kim bu arkadaş ek süre mi verilecek nasıl olacak.bilgi sağlam mızaaydin' Alıntı:Arkadaşlar normlar kapanmıştı az önce bir şube müdürü arkadaşla görüştüm. Tekrar belirlenecekmiş normlar hadi hayırlı olsun..
ozlem22' Alıntı:ben yarın müdürle konuşup ilkokul binasına taşıdığı bt sınıfını ortaokula tekrar alması için çabalicam..çok zor görünüyor, sınıf yok bilgisayarlar için, ama bunu yapmam lazım((
ihsaniye' Alıntı:ozlem22' Alıntı:ben yarın müdürle konuşup ilkokul binasına taşıdığı bt sınıfını ortaokula tekrar alması için çabalicam..çok zor görünüyor, sınıf yok bilgisayarlar için, ama bunu yapmam lazım((
hocam bizde de durum aynı inş. taşırlar bende şansımı denemeyi düşünüyordum
2 gün ek süre verseler hızlı bir şekilde normlar yeniden güncellenir çok problem olacağını sanmıyorum.delulojouh' Alıntı:hocam kim bu arkadaş ek süre mi verilecek nasıl olacak.bilgi sağlam mızaaydin' Alıntı:Arkadaşlar normlar kapanmıştı az önce bir şube müdürü arkadaşla görüştüm. Tekrar belirlenecekmiş normlar hadi hayırlı olsun..
il memlerde bir süre daha norm üzerinde değişiklik yapma yetkisi var.delulojouh' Alıntı:hocam kim bu arkadaş ek süre mi verilecek nasıl olacak.bilgi sağlam mızaaydin' Alıntı:Arkadaşlar normlar kapanmıştı az önce bir şube müdürü arkadaşla görüştüm. Tekrar belirlenecekmiş normlar hadi hayırlı olsun..
delulojouh' Alıntı:hocam kim bu arkadaş ek süre mi verilecek nasıl olacak.bilgi sağlam mızaaydin' Alıntı:Arkadaşlar normlar kapanmıştı az önce bir şube müdürü arkadaşla görüştüm. Tekrar belirlenecekmiş normlar hadi hayırlı olsun..
zaaydin' Alıntı:delulojouh' Alıntı:hocam kim bu arkadaş ek süre mi verilecek nasıl olacak.bilgi sağlam mızaaydin' Alıntı:Arkadaşlar normlar kapanmıştı az önce bir şube müdürü arkadaşla görüştüm. Tekrar belirlenecekmiş normlar hadi hayırlı olsun..
Bilgi Sağlam. Ya okullara açılacak yada biz İlden gireceğiz dedi...
hugo4545' Alıntı:Şu an yapılması gereken 2 şey var. Laboratuvarların yenilenmesine devam edilmeli ve müfredat güncellenmelidir.
geçerli hocam. Ortak ders çizelgesi bu.volkankey' Alıntı:imam hatip ortaokullarında da aynısı geçerli mi acaba?
biltek2007' Alıntı:geçerli hocam. Ortak ders çizelgesi bu.volkankey' Alıntı:imam hatip ortaokullarında da aynısı geçerli mi acaba?