El-Aziz' Alıntı:Şükürler olsun Rabbimize. Norm problemi inşallah azalacaktır. Ancak bir çok okulda bilişim teknolojileri laboratuvarları kapatıldı, dağıtıldı. Bu aşamadan sonra ne olacak? Yeni laboratuvarlar mı kurulacak? Bundan sonra gelen bakan ne diyecek acaba? Çocuklar teknolojiyi öğrensin mi diyecek yoksa zaten biliyorlar mı diyecek?
ordinaryus' Alıntı:Dersleri zorunlu yapmak çok kolay.. Sorun hemen çözüldü zanneden arkadaşlar asıl çözülemeyecek sorunu ne yapacak..?
- Fatih Projesinin maliyeti 5 Milyar TL..
- Benim bildiğim hiçbir okulda yeni LAB kurulmadı..
Hal böyle olunca yeni LABların açılması çok zor ve o zaman dersler nasıl işlenecek..? :shock:
mahmutemre2211' Alıntı:Hocam lablar artık kurulmayacak
Bakanlığın yapmaya çalışacağı için okullara tahta ve öğrencilere tablet geldiği zaman, sınıflarda ders işleyin demesi
hocam böyle bir emrivakiyi kimse yapamaz, öğretmen tercih hakkı sunulur btr olmak isteyen btr olur ders işlemek isteyen ders öğretmeni olur. Yoksa ders öğretmenliği yapan birini hangi yasal dayanakla btr olarak kullanacaklar. Bunun dışında btr için zaten hizmetiçi eğitimler açılmış durumda branş olarak da herkes başvurup sertifika alabiliyor diye biliyorum; yani bilişim öğretmenleri bu işleri yapmak zorunda değil artık. Btr sertifikası olan ve bu işe istekli olan öğretmenler bu işi yürütürler.hhtc' Alıntı:Sevinen arkadaşları anlamıyorum. sanki dersiniz var zorunlu diye formatörlük görevlerini yapmayacakmısınız sanıyorsunuz. Bakanlık artık BT sınıfı ihalesi yapmayacağını defalarca söyledi. Okullarınıza akıllı tahtalar takıldığında onların bakım onarım işlerini kimin yapacağını sanıyorsunuz ama siz dersenizki ben dersime girerim sınavımı yaparım sınıf rehberliğim olur nöbetimi tutarım bir sürü kağıtla kürekle uğraşırım üzerine birde akıllı tahtalarla tabletlerle uğraşır idarenin işlerine yardımcı olurum ona bişey diyemem.Kolay gelsi o zaman
Hocam eğer norm olursa btr de yaparlar zaten, ha sen şunu diyorsan bilemem:"Benim normum müdürün iki dudağının arasında olsun. Höt deyince susayım. Her verdiği görevi paşa paşa yapayım, istediği zaman norm fazlası göstersin beni. Ordan oraya sürükleneyim." Gerçekten bazılarınızı anlamakta zorlanıyorum. Bana kimse görevim olmayan bişeyi yaptıramaz. Eğer btr ise görevimi yaparım, dersim yetiyorsa ekderse ihtiyacım yoksa da btr olmam, dersime girer çıkarım. Bu kadar basit.hhtc' Alıntı:Sevinen arkadaşları anlamıyorum. sanki dersiniz var zorunlu diye formatörlük görevlerini yapmayacakmısınız sanıyorsunuz. Bakanlık artık BT sınıfı ihalesi yapmayacağını defalarca söyledi. Okullarınıza akıllı tahtalar takıldığında onların bakım onarım işlerini kimin yapacağını sanıyorsunuz ama siz dersenizki ben dersime girerim sınavımı yaparım sınıf rehberliğim olur nöbetimi tutarım bir sürü kağıtla kürekle uğraşırım üzerine birde akıllı tahtalarla tabletlerle uğraşır idarenin işlerine yardımcı olurum ona bişey diyemem.Kolay gelsi o zaman
hhtc' Alıntı:Sevinen arkadaşları anlamıyorum. sanki dersiniz var zorunlu diye formatörlük görevlerini yapmayacakmısınız sanıyorsunuz. Bakanlık artık BT sınıfı ihalesi yapmayacağını defalarca söyledi. Okullarınıza akıllı tahtalar takıldığında onların bakım onarım işlerini kimin yapacağını sanıyorsunuz ama siz dersenizki ben dersime girerim sınavımı yaparım sınıf rehberliğim olur nöbetimi tutarım bir sürü kağıtla kürekle uğraşırım üzerine birde akıllı tahtalarla tabletlerle uğraşır idarenin işlerine yardımcı olurum ona bişey diyemem.Kolay gelsi o zaman
hhtc' Alıntı:Sevinen arkadaşları anlamıyorum. sanki dersiniz var zorunlu diye formatörlük görevlerini yapmayacakmısınız sanıyorsunuz. Bakanlık artık BT sınıfı ihalesi yapmayacağını defalarca söyledi. Okullarınıza akıllı tahtalar takıldığında onların bakım onarım işlerini kimin yapacağını sanıyorsunuz ama siz dersenizki ben dersime girerim sınavımı yaparım sınıf rehberliğim olur nöbetimi tutarım bir sürü kağıtla kürekle uğraşırım üzerine birde akıllı tahtalarla tabletlerle uğraşır idarenin işlerine yardımcı olurum ona bişey diyemem.Kolay gelsi o zaman