yani 1 defade herşeyi beklemeyin zamanla illaki düzelir ve daha iyi bir hale gelir.
hhtc' Alıntı:Sevinen arkadaşları anlamıyorum. sanki dersiniz var zorunlu diye formatörlük görevlerini yapmayacakmısınız sanıyorsunuz. Bakanlık artık BT sınıfı ihalesi yapmayacağını defalarca söyledi. Okullarınıza akıllı tahtalar takıldığında onların bakım onarım işlerini kimin yapacağını sanıyorsunuz ama siz dersenizki ben dersime girerim sınavımı yaparım sınıf rehberliğim olur nöbetimi tutarım bir sürü kağıtla kürekle uğraşırım üzerine birde akıllı tahtalarla tabletlerle uğraşır idarenin işlerine yardımcı olurum ona bişey diyemem.Kolay gelsi o zaman
mahmutemre2211' Alıntı:hhtc' Alıntı:Sevinen arkadaşları anlamıyorum. sanki dersiniz var zorunlu diye formatörlük görevlerini yapmayacakmısınız sanıyorsunuz. Bakanlık artık BT sınıfı ihalesi yapmayacağını defalarca söyledi. Okullarınıza akıllı tahtalar takıldığında onların bakım onarım işlerini kimin yapacağını sanıyorsunuz ama siz dersenizki ben dersime girerim sınavımı yaparım sınıf rehberliğim olur nöbetimi tutarım bir sürü kağıtla kürekle uğraşırım üzerine birde akıllı tahtalarla tabletlerle uğraşır idarenin işlerine yardımcı olurum ona bişey diyemem.Kolay gelsi o zaman
Hocam kusura bakamada ben BTR alamayacağım ve bana idare gelecek bu işleri sen yapacaksın diyecek. Alnını karışlarım, sıkıyorsa yaptırsında göreyim. Kimse üzerine alınmasın ama hem BTR olmayıp hem yapanlarda korkularının esiri olmaya devam etsinler...
eda_tr' Alıntı:Ben sanırım mecbur BTR de isteyeceğim çünkü ders saatim en fazla 6 saat olacak Kurtulamadım gitti
Sağolun Hocam, yazıyı ve çizelgeyi görünce çok mutlu oldum.caylakcekirge' Alıntı:Allah Hayırlı Etsin...
bununla ilgili olarak;
http://eogrenim.meb.gov.tr/SitePages/Gi ... C4%B1.aspx
http://www.memurlar.net/haber/377523/
zech' Alıntı:Normları tekrar güncelleme ile ilgili okuluna bir bilgi, resmi yazı ulaşan var mı? Var sa paylaşabilir mi?
:alkis: :alkis: :alkis:bilisimcih' Alıntı:erkankoc' Alıntı:yakopasa' Alıntı:Arkadaşlar bu dersin zorunlu olmasını sağlayan kişi Gazi Üniversitesi BÖTE bölümü hocası SELÇUK ÖZDEMİR'dir daha öncede yazmıştım
Burada bir kişi değil bir çok kişinin emeği olduğunu düşünüyorum. Ben de Gazi ESEF mezunuyum. Selçuk hocama buradan teşekkür ederim. Sayın yakopasanın bu sözüne katılmıyorum. Lütfen bu hatalı bilgiyi bir an önce düzeltsin. Bir tek kişi bunu çözecekti de 6 yıl neden dersimiz seçmeli olarak kaldı. Bu birlik ve beraberliğin başarısıdır. Bununla ilgili açıklamayı daha önce yazdım. Lütfen sayın yakopasa bu mesajı cevaplayın.
Birliğin Beraberliğin başarısı elbet emeği geçen herkese teşekkür ederiz, eminim Selçuk hocamın da ciddi katkıları olmuştur, ona da teşekkür ederim... Gazi Üniversitesinden mezun olduğum ve bütün bölüm hocalarımızı cok samimi ve vizyon sahibi gördüğüm için sempatim olduğundan adı geçince mutlu oldum,
Emeği geçen herkese mail atana, telle arayanlara teşekkürler,.... 2 yıl önce cok uğraştım onlarca haber yazım yayımlandı bisssürü ciddi sitede, her yere durmadan mailler attım, sonraları umudu kesmiştim açıkçası, 6 yılın en başından en sonuna kadar her sözün emeğin katkısı olmuştur eminim, çok şükür...
Gerçek teşekkürü Allah'a etmek gerekiyor :alkis:beyazgolge' Alıntı:El-Aziz' Alıntı:Şükürler olsun Rabbimize. Norm problemi inşallah azalacaktır. Ancak bir çok okulda bilişim teknolojileri laboratuvarları kapatıldı, dağıtıldı. Bu aşamadan sonra ne olacak? Yeni laboratuvarlar mı kurulacak? Bundan sonra gelen bakan ne diyecek acaba? Çocuklar teknolojiyi öğrensin mi diyecek yoksa zaten biliyorlar mı diyecek?
bence sorun tamda burada benim bıraktığım okullardaki arkadaşlardan haber alıyorum bütün bt sınıfları ya kapatılmışmış yada artık kullanılamıyor
enginozdil' Alıntı:hepimize hayırlı olsun. sabah haberi ilk duyduğumda inanamadım, çok şaşırdım.
gerçekten çok güzel bir gelişme bizim için. arkadaşlarında değindiği gibi bundan sonraki süreci çok iyi değerlendirmeliyiz. dersimize sahip çıkmalıyız.
bu kararın alınmasında emeği geçenlere, bu sürece katkısı olan herkese teşekkürler...
kesinlikle size katılıyorum hocam.biltek2007' Alıntı:enginozdil' Alıntı:hepimize hayırlı olsun. sabah haberi ilk duyduğumda inanamadım, çok şaşırdım.
gerçekten çok güzel bir gelişme bizim için. arkadaşlarında değindiği gibi bundan sonraki süreci çok iyi değerlendirmeliyiz. dersimize sahip çıkmalıyız.
bu kararın alınmasında emeği geçenlere, bu sürece katkısı olan herkese teşekkürler...
Yazın hocam bakanlığın çalışmasına ek olarak bizler ders müfredatımızı şekillendirmeliyiz. Bakanlığın göndereceği müfredat bizim hedeflerimize uymayabilir. Uyarsa ne mutlu, ders etkinliklerini hazırlamalıyız.
uyelik269' Alıntı:An itibariyle Türkiye geneli 1130
uyelik269' Alıntı:An itibariyle Türkiye geneli 1130
ş(s)ehven' Alıntı:bt sınıfı olmasada olur ders olsunda bizde kara tahtada anlatırıs. çoook anlattım hiçte sıkıntı çekmedik