Karpuz kabuğu hikayesi yaratma hocam aman diyim.yesimk06' Alıntı:Dersin zorunlu olmasında umarım teknoloji tasarım öğretmenlerini BT öğretmenlerine geçirme planı yoktur.
5 ve 6.sınıflarda zorunlu 2 saat olarak girilecek. İdare isterse 7 ve 8.sınıflarda 1 saat olarak girilecekDemhar' Alıntı:sadece 5 lerde ders olacakmış! kademeli olarak artacak yani... yeni eğitim öğretim yılında 5. sınıflar 2 saat ders görecek. diğerleri seçerse...
sadece 5.sınıflarda 2 saat ders nasıl norm oluşturacak anlamadım! bu kadar sevindik yine kalacağız yerimizde way arkadaş yahu!
Demhar' Alıntı:sadece 5 lerde ders olacakmış! kademeli olarak artacak yani... yeni eğitim öğretim yılında 5. sınıflar 2 saat ders görecek. diğerleri seçerse...
sadece 5.sınıflarda 2 saat ders nasıl norm oluşturacak anlamadım! bu kadar sevindik yine kalacağız yerimizde way arkadaş yahu!
dream81' Alıntı:hocam bu paylaştığın listenin tamamını paylaşma imkanınız olamazmı?uyelik269' Alıntı:mehmettuna68' Alıntı:açık olan bt norm durumu mu yoksa toplam norm mu 1880mehmettuna68' Alıntı:türkiye geneli norm durumu 1880 mi? Nasıl nerden görüyorsunuz anlamadım şimdi?
aşağıya resim olarak ekledim arkadaşlar sabah saat 10:00 civarında 540 olan bilişim teknolojileri öğretmen ihtiyacı şu an 2200 inşallah daha da yükselecek!..
ya hocam önce bir normumuz girilsin il içi il dışı tayinleri yapılsın ona da sıra gelirserkanozen1' Alıntı:Dersler zorunlu oluyor da
Ortada BİLİŞİM SINIFI KALMADI Kİ
tuetje' Alıntı:peki normlar nasıl belirleniyor ki? 6 saat ders 1 norm getir mi?
serkanozen1' Alıntı:Biraz zor geri gelir hocam... BİLGİSAYARSIZ ders ';lemek zorunda kaliriz
uyelik269' Alıntı:Bilişim Teknolojileri : 2875mehmettuna68' Alıntı:kaç oldu hocam son sayı
Sınıf Öğretmenliği : 10553
:alkis: Hocam insanları anlamak gerçekten güçaysegul_' Alıntı:(Söylemeden geçemeyeceğim. Hala yok BTR kadrosu gelseydi, yok yazılı zor olacak gibi yorumlar okumak gerçekten hayret verici. Biz yıllardır dersimiz olsun, tamircilik değil öğretmenlik yapalım diye uğraşıyoruz. Öğretmenlik yapmak istemiyorsanız, zaten yine BTR görevlendirmeleri olacaktır, gidip başvurursunuz. Ama şimdi bu başlıkta bu yorumlar çok gereksiz bence)
sguner_23' Alıntı:uyelik269 hocam yarın kulağımız sende olacak.Acaba bu sayıları illere göre görebiliyor musunuz?
Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...
Behken' Alıntı:Bilişimcilerin alışık olmadığı ,yazılı kağıtlarını okuma ,ortak sınav analizleri ,performans ,proje okuma
şök,vs vs işler yorabilir
hocam sizin dediğiniz kesin geçenlerde olur. bizde mesela kademeli geçiş var bulunduğum okul ilkokul oldu ama 16 saat ders var yine bir arkadaşımın okulu ilkokul oldu ama 24 saat dersi var gelecek sene.oralar içinde norm lazım.Aliosman_eser' Alıntı:uyelik269' Alıntı:Bilişim Teknolojileri : 2875mehmettuna68' Alıntı:kaç oldu hocam son sayı
Sınıf Öğretmenliği : 10553
bu norm sayısı şuandaki ihtiyacı belirtiyor sanırım...
Ancak sunuda unutmamak lazım...
Okulu ilkokula dönüştürülenler iliçinde ortaokullara tayin isteyeceği için bu normların büyük bölümünü dolduracaklar zaten...
Yani bu sayı tüm Türkiye deki ihtiyacı net olarak ifade etmez...
örneğin bulunduğum ilçede 3 kişi var bu durumda olan...
norm olan 5 okul olsa 3 okulu bu kişiler dolduracak zaten...
2 okul kalacak il dışı veya ilk atama için... O da açılırsa....