evrim0626' Alıntı:hocam sizin dediğiniz kesin geçenlerde olur. bizde mesela kademeli geçiş var bulunduğum okul ilkokul oldu ama 16 saat ders var yine bir arkadaşımın okulu ilkokul oldu ama 24 saat dersi var gelecek sene.oralar içinde norm lazım.Aliosman_eser' Alıntı:uyelik269' Alıntı:Bilişim Teknolojileri : 2875mehmettuna68' Alıntı:kaç oldu hocam son sayı
Sınıf Öğretmenliği : 10553
bu norm sayısı şuandaki ihtiyacı belirtiyor sanırım...
Ancak sunuda unutmamak lazım...
Okulu ilkokula dönüştürülenler iliçinde ortaokullara tayin isteyeceği için bu normların büyük bölümünü dolduracaklar zaten...
Yani bu sayı tüm Türkiye deki ihtiyacı net olarak ifade etmez...
örneğin bulunduğum ilçede 3 kişi var bu durumda olan...
norm olan 5 okul olsa 3 okulu bu kişiler dolduracak zaten...
2 okul kalacak il dışı veya ilk atama için... O da açılırsa....
mehmettuna68' Alıntı:evrim0626' Alıntı:hocam sizin dediğiniz kesin geçenlerde olur. bizde mesela kademeli geçiş var bulunduğum okul ilkokul oldu ama 16 saat ders var yine bir arkadaşımın okulu ilkokul oldu ama 24 saat dersi var gelecek sene.oralar içinde norm lazım.Aliosman_eser' Alıntı:uyelik269' Alıntı:Bilişim Teknolojileri : 2875mehmettuna68' Alıntı:kaç oldu hocam son sayı
bu norm sayısı şuandaki ihtiyacı belirtiyor sanırım...
Ancak sunuda unutmamak lazım...
Okulu ilkokula dönüştürülenler iliçinde ortaokullara tayin isteyeceği için bu normların büyük bölümünü dolduracaklar zaten...
Yani bu sayı tüm Türkiye deki ihtiyacı net olarak ifade etmez...
örneğin bulunduğum ilçede 3 kişi var bu durumda olan...
norm olan 5 okul olsa 3 okulu bu kişiler dolduracak zaten...
2 okul kalacak il dışı veya ilk atama için... O da açılırsa....
Tüm Türkiyeyi net olarak ifade arkadaşların eklediği çizelgeye dikkat ederseniz açık sayısı toplam normun mevcut normadan çıkarıldıktan sonra hesaplandığını görürsünüz. A okulunda norm fazlası olan kişi B okula geçse bile açık değişmez çünkü toplam bt öğretmeni norm sayısından düşüldükten sonra açık belirlenmiş . Biraz dikkat ederseniz dediğimi rahat anlarsnız. Ha şu olur okul girişleri bittikten sonra il memler düzenlemeye giderler o düzenleme sonucunda biraz düşüş olacaktır açıklanan sayıdan
:+1:oz_om' Alıntı:nabi avcı ve ekibine teşekkür maili mi atsak arkadaşlar, hep şikayet mailleri atmıştık ya hani :wink: ayrıca bence emeği geçen destek veren miletvekillerine de teşekkür edilmeli
slm hocam balıkesirde ihtiyaç kaç oldu bilgilendirirsen sevinirimuyelik269' Alıntı:Bilişim Teknolojileri : 2875mehmettuna68' Alıntı:kaç oldu hocam son sayı
uyelik269' Alıntı:13:30 itibarıyle 4375 arkadaşlar!..
duyu80' Alıntı:Arkadaşlar Antalya Dedeman Otelde Sn Nabi Avcıyla beraberdik.Derslerimizi özellikle sorduk hemen sözümüzü kesti dün imzaladım bilişim dersleri zorunlu oluyor dedi.Detayları sonra öğreneceğiz.
Yalnız bu haberi otelde ilk biz duyduk bakanın ağzından..Sonra buraya yazdık diğer haber sitelerinin biz toplantıda bu soruyu sormasaydık haberi bile olmayacaktı ( Sdk sağolsun ) dolayısıyla alıntıyı onlar bizden yapsın.
Ha bu arada partisinden bağımsız olarak söylüyorum bakanın değerini bilelim.Çok mütavazi bi insan gelmesi gitmesi bile sessizce.Öğretmenleri dinliyor onları önemsiyor.Toplantı başlamadan önce tüm bürokratları müdürleri dışarı çıkartarak öğretmenlerle baş kaşa kalmak samimi bir ortam kurmak istiyor. Eskisi gibi öğretmenler sorsun ben onları hem azarlarım hemde cevaplarım olayı yok yani...
Bötenin olur zannımca. Ama ihtiyaca binaen Teflerden de alırlar.neco_e_66' Alıntı:arkadaşlar bunda öncelik hakkı kimin? teknik eğitim mezunlarımı yoksa böte mi?
bazen yanlış siteyemi girdim diye düşünmüyor değilim..biltek2007' Alıntı:Bötenin olur zannımca. Ama ihtiyaca binaen Teflerden de alırlar.neco_e_66' Alıntı:arkadaşlar bunda öncelik hakkı kimin? teknik eğitim mezunlarımı yoksa böte mi?
uyelik269' Alıntı:An itibariyle 4595 ihtiyaç görünüyor arkadaşlar, biraz daha yükselirse ilk 10 daki yerimizi alırız!..
Ben tefliyim ben sevinmeyimi şimdi anlamadım ben bu işifaruk8542' Alıntı:bazen yanlış siteyemi girdim diye düşünmüyor değilim..biltek2007' Alıntı:Bötenin olur zannımca. Ama ihtiyaca binaen Teflerden de alırlar.neco_e_66' Alıntı:arkadaşlar bunda öncelik hakkı kimin? teknik eğitim mezunlarımı yoksa böte mi?
OLur mu öyle şey neden Böte'ye öncelik verilsin. Tef'in Böte'den bir eksiği yok fazlası var ünide aldığı ders bakımından.neco_e_66' Alıntı:Ben tefliyim ben sevinmeyimi şimdi anlamadım ben bu işifaruk8542' Alıntı:bazen yanlış siteyemi girdim diye düşünmüyor değilim..biltek2007' Alıntı:Bötenin olur zannımca. Ama ihtiyaca binaen Teflerden de alırlar.neco_e_66' Alıntı:arkadaşlar bunda öncelik hakkı kimin? teknik eğitim mezunlarımı yoksa böte mi?geçen senelerde meslek liselerine böteden atanan oldumu bilgi sahibi olan varsa bu atama süreci nasıl bilgi verseniz çok iyi olur.
Arkadaşım rahat ol Tef liseye de atanabilir ilkokula da sorun yok. Ama Böte Meslek Lisesine atanamaz norm fazlası olursa belki olabilir. Ama şu var Böte Çpl düz lise vs. atanabilir.neco_e_66' Alıntı:her türlü fazlası var tefin böte çok basit gerçekten. kesin bilgisi olan bizi aydınlatsa
neco_e_66' Alıntı:atansın düz liseye farketmez Tef her türlü avantajlı değil mi? yukarda birisi bötelilere öncelik verilir belki demiş böle saçmalıklar olmaz demi?
tar1k_demir' Alıntı:neco_e_66' Alıntı:atansın düz liseye farketmez Tef her türlü avantajlı değil mi? yukarda birisi bötelilere öncelik verilir belki demiş böle saçmalıklar olmaz demi?
Tabiki tef daha avantajlı. BÖTE mezunları aldıkları diploma sonucunda İLKÖĞRETİMLERE ve DÜZ LİSELERE atanabilme hakkı kazanırlar TEF mezunları ise Bilgisayar dersi okutulan TÜM OKULLARA. İçin rahat olsun.