Müjde ...Dersler zorunlu oluyor.

Kodla Büyü
benim 3. senem ve kurulu bir labımız olmadığı için kütüphane de projeksiyonla işliyorum dersleri. uygulama yaptırmada sıkıntı yaşıyorum biraz başka da olumsuz olarak söyleyebileceiğim bişey yok. lab ımız yok diye hayıflanan arkadaşlara tavsiyem projeksiyonu kursunlar müsait bi yere ordan anlatsınlar derslerini. btr olup ek ders almak değilse dertleri tabi( yazılanlardan onu anladım çünkü)

mehmettuna68' Alıntı:
açık olan bt norm durumu mu yoksa toplam norm mu 1880
mehmettuna68' Alıntı:
türkiye geneli norm durumu 1880 mi? Nasıl nerden görüyorsunuz anlamadım şimdi?

aşağıya resim olarak ekledim arkadaşlar sabah saat 10:00 civarında 540 olan bilişim teknolojileri öğretmen ihtiyacı şu an 2200 inşallah daha da yükselecek!..

Ekli dosyalar

• 29.05.2013-15.34.png
    29.05.2013-15.34.png
    83.1 KB · Görüntüleme: 470
uyelik269' Alıntı:
mehmettuna68' Alıntı:
mehmettuna68' Alıntı:

aşağıya resim olarak ekledim arkadaşlar sabah saat 10:00 civarında 540 olan bilişim teknolojileri öğretmen ihtiyacı şu an 2200 inşallah daha da yükselecek!..

hocam okul mebbis şifresi ile mi görüyorsun bunu?

mehmettuna68' Alıntı:
uyelik269' Alıntı:
mehmettuna68' Alıntı:
mehmettuna68' Alıntı:

ilçe milli eğitimde görevliyim hocam ilçenin şifresiyle bakıyorum

hepimize özellikle son sınıf arkadaşlarımıza hayırlı uğurlu olsun
staj yapmak için geliyorlardı ancak çok umutsuzlardı

şimdi derslerimiz 5 ve 6.sınıflarda zorunlu.acaba 2 saatmi ve sınavı olacak mı?seçmeli değilse sınavı olmalıdır herhalde

7 ve 8.sınıflarda ise hala seçmeli olup kademeli şekilde onlarada mı zorunlu olacak acaba?
acabalar çoğalacak bu forumda bugünlerde:)
haber çok güzel gerçekten

uyelik269' Alıntı:
mehmettuna68' Alıntı:
uyelik269' Alıntı:
mehmettuna68' Alıntı:
mehmettuna68' Alıntı:

ilçe milli eğitimde görevliyim hocam ilçenin şifresiyle bakıyorum

Hocam bilgilendirmeye devam et sen bizi an an :)

hhtc' Alıntı:
Sevinen arkadaşları anlamıyorum. sanki dersiniz var zorunlu diye formatörlük görevlerini yapmayacakmısınız sanıyorsunuz. Bakanlık artık BT sınıfı ihalesi yapmayacağını defalarca söyledi. Okullarınıza akıllı tahtalar takıldığında onların bakım onarım işlerini kimin yapacağını sanıyorsunuz ama siz dersenizki ben dersime girerim sınavımı yaparım sınıf rehberliğim olur nöbetimi tutarım bir sürü kağıtla kürekle uğraşırım üzerine birde akıllı tahtalarla tabletlerle uğraşır idarenin işlerine yardımcı olurum ona bişey diyemem.Kolay gelsi o zaman

Tavrını ortaya koy hocam. İdarecilerle çok da samimi olma. Senin dersin artık zorunlu. Sen onların gözüne formatör olabilir desin diye bakıyordun artık onlar senin gözüne bakacak. Kanun ve yönetmelik haricinde işler söylediklerinde resmi yazı iste. Dersine gir ve çık. Bunu Bakan Bey ile konuştuğum zaman dile getirdim. Teknik servis görevini yapmak isteyen arkadaşlar sadece o işi yapsın öğretmenlik görevini icra etmek isteyen arkadaşlar sadece öğretmenlik yapsın. Müdür ve müdür yardımcıları kanun ve yönetmelik haricinde iş vermesinler diye bizzat bakana söyledim.

uyelik269' Alıntı:
dream81' Alıntı:
uyelik269' Alıntı:
Türkiye geneli norm durumu an itibariyle 1880
Hocam Size zahmet Bir ilköğretim matematik türkiye geneli açık norm ne kadar bilgilendirirseniz çok makbule geçer.

9758 olarak görünüyor hocam!..
hocam teşekürler.Bu rakamlar kpss girenleri çok ilgilendirdiği için türkiye geneli ilk 5 branşı kontenjanları ile verseniz.Açık en çok hangi branşlarda var.çok iyi olur.

uyelik269' Alıntı:
dream81' Alıntı:
uyelik269' Alıntı:
Hocam Size zahmet Bir ilköğretim matematik türkiye geneli açık norm ne kadar bilgilendirirseniz çok makbule geçer.

Türkiye geneli ilk 5 branşı verseniz ilkmat nerde duruyor.çok makbule geçer.başkakada bir şey istemem.

dream81' Alıntı:
uyelik269' Alıntı:
dream81' Alıntı:
uyelik269' Alıntı:

Türkiye geneli ilk 5 branşı verseniz ilkmat nerde duruyor.çok makbule geçer.başkakada bir şey istemem.

hocam ilk 10 branş zaten açıklandı her yerde son düzenleme sadece bilişim teknolojilerini arttırırken ingilizce öğretmenliğinde hafif bir azalmaya sebep oldu!..

bu son güncelemelerden sonra ilk 5 branş hakkıında bilgimiz yok.sınıf açığı ne kadar acaba.

uyelik269' Alıntı:
dream81' Alıntı:
uyelik269' Alıntı:
dream81' Alıntı:
uyelik269' Alıntı:

hocam ilk 10 branş zaten açıklandı her yerde son düzenleme sadece bilişim teknolojilerini arttırırken ingilizce öğretmenliğinde hafif bir azalmaya sebep oldu!..
sizin baktığınız bu son güncelenen listedeki ilk 5 branş hangisi.Daha önceki listeyi biliyom.Sınıf açığı 10.000 söyleniyo doğrumu?

Yarın 5 den sonra netleşecek normlar. İlçelerin normları yarın 12 ye kadar girilecek diyor il.

uyelik269' Alıntı:
mehmettuna68' Alıntı:
mehmettuna68' Alıntı:

hocam bu paylaştığın listenin tamamını paylaşma imkanınız olamazmı?

Geri