uyelik269' Alıntı:Türkiye geneli norm durumu an itibariyle 1880
Demise' Alıntı:uyelik269' Alıntı:Türkiye geneli norm durumu an itibariyle 1880
Bu veriye nerden ulaşılıyor hocam?
uyelik269' Alıntı:Demise' Alıntı:uyelik269' Alıntı:Türkiye geneli norm durumu an itibariyle 1880
Bu veriye nerden ulaşılıyor hocam?
mebbis yönetici modülünde norm bölümünden hocam
mehmettuna68' Alıntı:açık olan bt norm durumu mu yoksa toplam norm mu 1880
mehmettuna68' Alıntı:türkiye geneli norm durumu 1880 mi? Nasıl nerden görüyorsunuz anlamadım şimdi?
uyelik269' Alıntı:mehmettuna68' Alıntı:açık olan bt norm durumu mu yoksa toplam norm mu 1880mehmettuna68' Alıntı:türkiye geneli norm durumu 1880 mi? Nasıl nerden görüyorsunuz anlamadım şimdi?
aşağıya resim olarak ekledim arkadaşlar sabah saat 10:00 civarında 540 olan bilişim teknolojileri öğretmen ihtiyacı şu an 2200 inşallah daha da yükselecek!..
mehmettuna68' Alıntı:uyelik269' Alıntı:mehmettuna68' Alıntı:açık olan bt norm durumu mu yoksa toplam norm mu 1880mehmettuna68' Alıntı:türkiye geneli norm durumu 1880 mi? Nasıl nerden görüyorsunuz anlamadım şimdi?
aşağıya resim olarak ekledim arkadaşlar sabah saat 10:00 civarında 540 olan bilişim teknolojileri öğretmen ihtiyacı şu an 2200 inşallah daha da yükselecek!..
hocam okul mebbis şifresi ile mi görüyorsun bunu?
uyelik269' Alıntı:mehmettuna68' Alıntı:uyelik269' Alıntı:mehmettuna68' Alıntı:açık olan bt norm durumu mu yoksa toplam norm mu 1880mehmettuna68' Alıntı:türkiye geneli norm durumu 1880 mi? Nasıl nerden görüyorsunuz anlamadım şimdi?
hocam okul mebbis şifresi ile mi görüyorsun bunu?
ilçe milli eğitimde görevliyim hocam ilçenin şifresiyle bakıyorum
hhtc' Alıntı:Sevinen arkadaşları anlamıyorum. sanki dersiniz var zorunlu diye formatörlük görevlerini yapmayacakmısınız sanıyorsunuz. Bakanlık artık BT sınıfı ihalesi yapmayacağını defalarca söyledi. Okullarınıza akıllı tahtalar takıldığında onların bakım onarım işlerini kimin yapacağını sanıyorsunuz ama siz dersenizki ben dersime girerim sınavımı yaparım sınıf rehberliğim olur nöbetimi tutarım bir sürü kağıtla kürekle uğraşırım üzerine birde akıllı tahtalarla tabletlerle uğraşır idarenin işlerine yardımcı olurum ona bişey diyemem.Kolay gelsi o zaman
mehmettuna68' Alıntı:Hocam bilgilendirmeye devam et sen bizi an an![]()
uyelik269' Alıntı:mehmettuna68' Alıntı:Hocam bilgilendirmeye devam et sen bizi an an![]()
Buda senin için gelsin o zaman hocam 2545
Hocam size zahmet bir ilkmat ne kadar toplam bilgilendirirseniz çok iyi olur.uyelik269' Alıntı:mehmettuna68' Alıntı:Hocam bilgilendirmeye devam et sen bizi an an![]()
Buda senin için gelsin o zaman hocam 2545
Hocam Size zahmet Bir ilköğretim matematik türkiye geneli açık norm ne kadar bilgilendirirseniz çok makbule geçer.uyelik269' Alıntı:Türkiye geneli norm durumu an itibariyle 1880
dream81' Alıntı:Hocam Size zahmet Bir ilköğretim matematik türkiye geneli açık norm ne kadar bilgilendirirseniz çok makbule geçer.uyelik269' Alıntı:Türkiye geneli norm durumu an itibariyle 1880
uyelik269' Alıntı:dream81' Alıntı:Hocam Size zahmet Bir ilköğretim matematik türkiye geneli açık norm ne kadar bilgilendirirseniz çok makbule geçer.uyelik269' Alıntı:Türkiye geneli norm durumu an itibariyle 1880
9758 olarak görünüyor hocam!..
hocam teşekürler.Bu rakamlar kpss girenleri çok ilgilendirdiği için türkiye geneli ilk 5 branşı kontenjanları ile verseniz.Açık en çok hangi branşlarda var.çok iyi olur.uyelik269' Alıntı:dream81' Alıntı:Hocam Size zahmet Bir ilköğretim matematik türkiye geneli açık norm ne kadar bilgilendirirseniz çok makbule geçer.uyelik269' Alıntı:Türkiye geneli norm durumu an itibariyle 1880
Türkiye geneli ilk 5 branşı verseniz ilkmat nerde duruyor.çok makbule geçer.başkakada bir şey istemem.uyelik269' Alıntı:dream81' Alıntı:Hocam Size zahmet Bir ilköğretim matematik türkiye geneli açık norm ne kadar bilgilendirirseniz çok makbule geçer.uyelik269' Alıntı:Türkiye geneli norm durumu an itibariyle 1880
dream81' Alıntı:Türkiye geneli ilk 5 branşı verseniz ilkmat nerde duruyor.çok makbule geçer.başkakada bir şey istemem.uyelik269' Alıntı:dream81' Alıntı:Hocam Size zahmet Bir ilköğretim matematik türkiye geneli açık norm ne kadar bilgilendirirseniz çok makbule geçer.uyelik269' Alıntı:Türkiye geneli norm durumu an itibariyle 1880
sizin baktığınız bu son güncelenen listedeki ilk 5 branş hangisi.Daha önceki listeyi biliyom.Sınıf açığı 10.000 söyleniyo doğrumu?uyelik269' Alıntı:dream81' Alıntı:Türkiye geneli ilk 5 branşı verseniz ilkmat nerde duruyor.çok makbule geçer.başkakada bir şey istemem.uyelik269' Alıntı:dream81' Alıntı:Hocam Size zahmet Bir ilköğretim matematik türkiye geneli açık norm ne kadar bilgilendirirseniz çok makbule geçer.uyelik269' Alıntı:Türkiye geneli norm durumu an itibariyle 1880
hocam ilk 10 branş zaten açıklandı her yerde son düzenleme sadece bilişim teknolojilerini arttırırken ingilizce öğretmenliğinde hafif bir azalmaya sebep oldu!..
Bilişim Teknolojileri : 2875mehmettuna68' Alıntı:kaç oldu hocam son sayı
hocam bu paylaştığın listenin tamamını paylaşma imkanınız olamazmı?uyelik269' Alıntı:mehmettuna68' Alıntı:açık olan bt norm durumu mu yoksa toplam norm mu 1880mehmettuna68' Alıntı:türkiye geneli norm durumu 1880 mi? Nasıl nerden görüyorsunuz anlamadım şimdi?