yani ya evden ya okuldan mı güncelleyeceğiz siteyi
ilk kez okuldan giriş yapanlar evden girememişler ya
anlayan beri gelsin :?
**melike**' Alıntı:yani ya evden ya okuldan mı güncelleyeceğiz siteyi
:+1:noktanet' Alıntı:benim anlayamadığım olay şu tabiki yapamayanlar için güzel bir uygulama ama her sitenin bir kimliği ,anlatmak istediği olay vardır o ile özgü ilçeye özgü resim tarihi mekanlar vs vs bunların tek düzeleştirilmesi bencel yanlış umarım başarılı olur.
esariaslan' Alıntı:arkadaslar menuden cıkarmak istedigim başlık var ama ne ismini değiştirebiliyorum nede silebiliyorum örnegin okulumuz menu başlıgının altında mudur adlı başlığı ne silebiliyorum nede değiştiriyorum çözüm?
eses' Alıntı:hocam e posta adresi ve ftp şifresi ile giriş yaptık.
onureren' Alıntı:caya hocam bende de aynı durum var ben yeni kurum kodu ve şifresiyle girdim ama hiçbir işlem yapılmıyo. eski kurum koduna ait şifreyi de şifrede özel karakterler var diye kabul etmiyo. ne yapmam gerekir acaba bilen var mı?
btnotlari' Alıntı:arkadaşlar ortaokul için ayrı ilkokul ıcın ayrı mı alan alıyoruz nasıl olacak (bızım okul ılkokul ve ortaokul bır arada
Ip değişimi için kayıtlı mail adresine bir bağlantı göndermesini istiyorsunuz. sonra o bağlantıdan mevcut ip adresinden bağlantı yapmayı kabul edip giriş yapabilirsiniz.aliantep27' Alıntı:dün evden girmiştim
bugün ip hatası veriyor
yokmu yardım edecek :?