Meb.k12.tr altyapı değişmiş!

Kodla Büyü
yani ya evden ya okuldan mı güncelleyeceğiz siteyi
ilk kez okuldan giriş yapanlar evden girememişler ya
anlayan beri gelsin :?

benim anlayamadığım olay şu tabiki yapamayanlar için güzel bir uygulama ama her sitenin bir kimliği ,anlatmak istediği olay vardır o ile özgü ilçeye özgü resim tarihi mekanlar vs vs bunların tek düzeleştirilmesi bencel yanlış umarım başarılı olur.

**melike**' Alıntı:
yani ya evden ya okuldan mı güncelleyeceğiz siteyi
ilk kez okuldan giriş yapanlar evden girememişler ya
anlayan beri gelsin :?

okuldan giriş yapıp kullanıcı ekleyin eklediğiniz kullanıcıyı yönetici olarak belirtin o kullanıcı ile evden giriş yapabilirsiniz kullanıcı e-postasına hotmail yazmayın çünkü şifre göndermiyor gmail daha iyi

arkadaslar menuden cıkarmak istedigim başlık var ama ne ismini değiştirebiliyorum nede silebiliyorum örnegin okulumuz menu başlıgının altında mudur adlı başlığı ne silebiliyorum nede değiştiriyorum çözüm?

ben giriş yapmayı bi türlü başaramadım, mail şifrem doğru, 3 defa yanlış girdin 1 saat bekle diyor şimdi, giriş yapabilenler nası yapıyonuz

noktanet' Alıntı:
benim anlayamadığım olay şu tabiki yapamayanlar için güzel bir uygulama ama her sitenin bir kimliği ,anlatmak istediği olay vardır o ile özgü ilçeye özgü resim tarihi mekanlar vs vs bunların tek düzeleştirilmesi bencel yanlış umarım başarılı olur.
:+1:

ben ana sayfada sağ alt taraftaki duyurular bölüüne duyuru ekleymedim.duuyuruları eklediğim zaman duyurular linkinden görebiliyorum yardımcı olabilecek arkadaş var mı?

ya ilk kez girerken kurum e postasıyla giricez de kurum e postasına şifre kullanıcı adı mı gelecek arkadaşlar bi söyler misiniz ben eski kurum e postasıyla girmişim sayfa açılıyo ama hiç mi işlem yapamıyorum ya bilen bi açıkarsa çok iyi olur

caya hocam bende de aynı durum var ben yeni kurum kodu ve şifresiyle girdim ama hiçbir işlem yapılmıyo. eski kurum koduna ait şifreyi de şifrede özel karakterler var diye kabul etmiyo. ne yapmam gerekir acaba bilen var mı?

esariaslan' Alıntı:
arkadaslar menuden cıkarmak istedigim başlık var ama ne ismini değiştirebiliyorum nede silebiliyorum örnegin okulumuz menu başlıgının altında mudur adlı başlığı ne silebiliyorum nede değiştiriyorum çözüm?

hocam dün siz de benim gibi giremiyordunuz, yeni adres aldınız sanırım..hangi adımları izlediniz yardımcı olur musunuzz ? Ben bir türlü yapamadım :(

bende giremiyorum eski yeni bütün kurum kodları ftp şifresi deniyorum her defasında yanlış şifre eposta diyor ne yapmamız gerekiyor

arkadaşlar ortaokul için ayrı ilkokul ıcın ayrı mı alan alıyoruz nasıl olacak (bızım okul ılkokul ve ortaokul bır arada

onureren' Alıntı:
caya hocam bende de aynı durum var ben yeni kurum kodu ve şifresiyle girdim ama hiçbir işlem yapılmıyo. eski kurum koduna ait şifreyi de şifrede özel karakterler var diye kabul etmiyo. ne yapmam gerekir acaba bilen var mı?

hocam ben girebildim google chrome mla girdim explorerla açılmadı başka bi tarayıcı deneyin sizde

aliantep 27 hocam ilk olarak ip değiştirme ve şifre unuttum bolumu var meb.k12.tr yonetim paneline girmek istediğinizde . Oradan okulunuz kurum kodlu emailine email geliyor o gelen emaile verilen linkle girebiliyorsunuz.

btnotlari' Alıntı:
arkadaşlar ortaokul için ayrı ilkokul ıcın ayrı mı alan alıyoruz nasıl olacak (bızım okul ılkokul ve ortaokul bır arada

hocam iki kurumunda ayrı kurum kodları var onlarla her ikisinede alan adı alacaksınız.

aliantep27' Alıntı:
dün evden girmiştim
bugün ip hatası veriyor
yokmu yardım edecek :?
Ip değişimi için kayıtlı mail adresine bir bağlantı göndermesini istiyorsunuz. sonra o bağlantıdan mevcut ip adresinden bağlantı yapmayı kabul edip giriş yapabilirsiniz.
Tabi bunun için aslında yeni bir kullanıcı tanımlayıp okulunkinden farklı bir mail ile okul resmi e-postasına bağımlılıktan kurtulmak en iyisi. tabii 90 günde bir şifre yenileme gerekiyor...

tabii ki de yeni ftp..
ornek.meb.k12.tr/ebpanel yazdıkan sonra gelen sayfada e-posta adresi ve ftp şifresi yazarak ulaşabilirsiniz.hala sorun yaşıyorsanız milli eğitim üdürlüklerinden yardım alın.

2 haftadır bu şablonu okuluma uyarladım şimdi tüm emek boşa gitti şimdi bekleyeceğim acele etmeyelim bence ayvaş yavaş oturur bir şeyler birde konu şişmiş hep aynı sorular var

Arkadaşlar ben yeni site almak için gerekli formu dolduruyorum siteye giriş yapacam ftp şifresi istiyor ama herhangi bir yerde ftp şifresi vermedi bana kurum mail adresinede baktım orayada yollamamışlar. Sistem daha tam oturmadığı içinmi böyle yoksa benmi biyerde yanlış yapıyorum acaba aynı durumla karşılaşıp çözebilen varmı ?

Geri